Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 173
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • оттам, откъдето започва България
Veseto, интересува ме крем за лице Евелин с арган и козе мляко дали е на промоция. Предварително ти благодаря.   bouquet

# 571
Аууууууу...хич не ги знаех подробностите около пилата Шол.....Не знам добре и цените, на които върви в разните сайтове.....Извинявам се ако съм подвела......

И да питам...вие купихте ли си леген от 3,99лв.? Вчера минахме през К. и гледам във всяка количка имаше поне по 1 бр......Да не се мина - и аз си взех, бял......Купихме и от гевреците на 39ст., сапуните Дав, имаше намален Туикс....

Новата брошура още не съм я разгледала....

# 572
  • София
Няма намален никакъв крем.

# 573
Благодаря ти много. Отивам да си го купя тогава.   bouquet А Кашкавал ще има ли на промоция.

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 14:56 от didka pitka

# 574
  • Сливен
Има някакъв кашкавал предполагам от тяхната витрина 100гр 0.69лв,няма никаква марка обаче

# 575
Благодаря ти, аз току-що си купих от вакуумирания Кашкавал, който си харесваме.  Но течен перилен препарат Есекс нямаше. Казаха, че и утре няма да има.

# 576
Някой да е получил хартиена брошура, че искам да попитам един крем за лице дали пък случайно не е намален?  newsm53
Бях абсолютно сигурна, че няма да има брошура, но пък баща ми донесе. Mr. Green От нашата кутия била взета вече #Cussing out , но той взел от друга....явно този път са си направили труда да ги наслагат по кутиите, пък и са ги донесли сутринта, а не по тъмно вечер. Laughing
Някой може ли да ми каже каква е цената на розовата вода Nature of Agiva и ако може и точния и състав (INCI) на опаковката?  bouquet Hug
От новата брошура пак почти нищо не харесах освен плод и зеленчук. Mr. Green Малкото приложение с ученическите/канцеларските неща повече ми грабна окото- разни линийки, гумички, подвързии и т.н. Имаме метъра с принцесите от миналата година и е страхотен! Peace

# 577
  • София
Гледам, че да пуснали Fairy за миялна. Досега не предлагаха май.

# 578
# 579
  bouquet, но тази сутрин намерих брошура в една кутия /другите брошури пак бяха изчезнали/.  Peace

# 580
  • София
  bouquet, но тази сутрин намерих брошура в една кутия /другите брошури пак бяха изчезнали/.  Peace
Ами то са толкова постни тия брошури вече, че стават най-вече за подпалка. Confused

# 581
Няма значение, важното е да я получа, а не все да се зверя в лаптопа.  Peace

# 582
За любителите на сладичкото забравих да похваля тортите с какаов крем на sweet way. По-скоро са като голяма суха паста, но много вкусни. Промоцията е до днес.    party023 Има и вариант с череша и ванилия, но тях не ги пробвахме.

# 583
Добре че следващата брошура е постна, че сегашната направо ме разори ooooh!

Вчера ходих  до К. уж спални комплекти на Тед да купувам и покрай тези чаршафи куп други неща взех  ooooh! - омекотители Силан, сапуни Дав, веро Феъри заредих доста (вече то ми е абсолютен фаворит), пържоли, сухи мезета, бири, млека... Днес мъж ми ходи сутринта - върна се и той с още 2 броя спални комплекти, бири и мезета.  А каква лудница беше вчера от сутринта, не е истина ooooh!.

Между другото спалните комплекти ми се струват от хубава материя, но да видим като ги изпера как ще се държат...Днес ще ги пусна в пералнята и ако ми харесат, утре ще ида за още 2 бр.

# 584
Няма значение, важното е да я получа, а не все да се зверя в лаптопа.  Peace
Ако си качваха брошурата както Лидъл, нямаше да е необходимо да се зверим в лаптопа... Peace  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт