Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 151
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Така ли,това не го знаех.Може да го го намерите при останалите прахове,не е на главната алея,въпреки,че е с жълт етикет.Направи ми впечатление,че хората купуват от него,защото имаше останали 2-3 пакета.Ароматът му е странен,изобщо не мирише натрапчиво. Confused НАПОМНЯ ми на българските препарати от едно време,когато нямаше Рекс,Савекс,Бонукс и пр.марки.

# 601
Пазарувахме днес- плешка, стелажи, печени чушки на Калиа, сирене и др.
Похвалих ви се 2 пъти, че получаваме вестник, ноооо от 2 седмици май вие го получавате  Joy
Беше ми трудно да намеря чушките и попитах на инфо къде са, дадоха ми вестник да ги намеря  ooooh!
първо там и после ми показаха къде са преместени.
Пожелах да си взема вестника, иииии не  Naughty той бил единствен там, ползвали го за инфо...
Само си споделям де  Heart Eyes

# 602
Така ли,това не го знаех.Може да го го намерите при останалите прахове,не е на главната алея,въпреки,че е с жълт етикет.Направи ми впечатление,че хората купуват от него,защото имаше останали 2-3 пакета.Ароматът му е странен,изобщо не мирише натрапчиво. Confused НАПОМНЯ ми на българските препарати от едно време,когато нямаше Рекс,Савекс,Бонукс и пр.марки.
Тази марка я има само в Кауфланд. Преди се наричаше Via. Това, че не прави пяна не е непременно лошо. Обаче самият препарат е абсолютен боклук. Няма да влизам в подробности, но такова нещо е недопустимо да се произвежда през 21 век. Не мога да разбера как изобщо би се конкурирал с останалите прахове на пазара. Аз ти препоръчвам изобщо да не переш с него - ще ти съсипе дрехите; не с едно или две, или три пранета, но пери 20 пъти едни и същи дрехи с него и ще видиш на какво ще ги направи. Купи си една малка кутия с хубав прах, ако е толкова спешно, докато си вземеш Тайд или някоя друга хубава марка.

# 603
доволни ли сте от тези стелажи, които сега са на промоция? колко кг издържат?
А таблетките Феъри кой вид са, колко бр и колко струват?

# 604
  • Русе
Нямам намерение да си го купувам. Просто споделих, че това, че не се пени не е критерий. Експерименти не обичам да си правя. Пера предимно с Персил, Ариел, ОМО и чат-пат с Бинго, най-вече черните дрехи.

# 605
  • Пловдив
 Fairy за миялна съм взимала, но от магазинчета за паралелен внос.Бяха перфектни като съотношение  цена и качество. Но бях друг вид,за тези  нямам пряко впечатление.

# 606
Фри замъкнахме стелажите в мазето и не знам колко кг издържат/ориентировъчно към 30- 40кг/
Имаме 6 броя такива- от различни места са купувани в зависимост от промоцията  Mr. Green
Доволна съм, но много зависи за какво точно ще ги ползваш.

# 607
  • София
Феъри всичко в едно са. 120 бр. за 25 лв.

# 608
Трънка Бодливкова, така е- риск печели, риск губи! hahaha От Кауфланд се грижат да ни държат под напрежение кой кога и дали ще получи вестника.... Mr. Green  Hug А ако въведат и във вестника указания коя промоционална стока къде да се търси, ще призная, че са гениални! Joy Как на Информация въобще им е хрумнало, че по снимката във вестника ще разбереш къде са поставили промоционалните чушки?: hahaha
Днес: розова вода за 4,65 лв  Blush , сурови слънчогледови семки, ябълки, круши (от промоционалните- дано да ги бива), няколко кг краставици (повечето още с цветовете по тях- много хубави), ленено семе, къдрав магданоз. Grinning
Гъбите луфа с дървените дръжки хубави ли са? как се държат след няколко използвания, деформира ли се луфата?

# 609
  • София
Моя приятелка е много доволна от пилата на Шол, с диамантите.....Тя си е била купила за 65лв., а сега е на 47лв. на промоция в К. - само това ми хареса от новата брошура......
\

Мама Цоцоланка, пилата Scholl Velvet Smooth Express Pedi с диамантени частици я има на цена 29.14лв в Пестелив ком. Изглежда оригинална. Аз днес ще я взема от Еконт.

http://pesteliv.com/search.html?phrase=scholl

# 610
  • Пловдив
доволни от олиата на Балчо Rolling Eyes по-скоро шарлан искам да си взема.

# 611
  • Русе
доволни от олиата на Балчо Rolling Eyes по-скоро шарлан искам да си взема.
Аз съм доволна от лененото и бадемовото. Само тях съм ползвала. Лененото, дори беше намалено на 3 лв. преди 2 седмици. Хубави са им продуктите на Балчо. И от сусамовия тахан съм доволна, но той пък в Кауфланд е на космична цена. От квартално магазинче си купувам 750 гр. за 7,50 лв., а в К. 360 гр. е към 5,80 лв. Crazy

# 612
Аз съм много доволна от лененото масло на Балчо. Използвам го за салати (вкусно е) и за косата- няколко капки вместо течни кристали по върховете или пък за маска с масла. Heart Eyes Имам и соево олио, него по-рядко го използвам, но също ми харесва. Сусамовото някой пробвал ли е? newsm78
Сусамовият тахан защо си мисля, че беше около 500 грама бурканчето? newsm78 newsm78

# 613
  • Пловдив
И аз за салати искам предимно...да не е зехтин,че там много ментета Tired

# 614
  • Бургас
Вики, този от 750г пак на Балчо ли е?

Общи условия

Активация на акаунт