Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 145
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Аз ще почакам да свалят стикера с 1-та игра бонус преди да пусна монета. А дъщеря ми може да се качва на колата и без левчето. Wink Договорихме се и с нея- по-добре тези левчета да ги даваме за плод, зеленчук или друго полезно нещо което си хареса. Laughing

# 631
  • София
Днес разглеждайки вестника забелязах, че Кауфланд много тъпо се опитват да ни лъжат. Ползвам боя за коса Лонда от години вече. Във вторник си я купих от Кауфланд за 4,89 лв. Другата седмица ще е на промоция и ще е 3,59 лв., като за стара цена пише 5,29, което не е така. Сигурно и за куп други продукти е така. Общо взето само лъжат с тези "промоции".

# 632
Днес разглеждайки вестника забелязах, че Кауфланд много тъпо се опитват да ни лъжат. Ползвам боя за коса Лонда от години вече. Във вторник си я купих от Кауфланд за 4,89 лв. Другата седмица ще е на промоция и ще е 3,59 лв., като за стара цена пише 5,29, което не е така. Сигурно и за куп други продукти е така. Общо взето само лъжат с тези "промоции".

Забелязвала съм и аз такива фрапантни и нагли лъжи. В Кауфланд лъжат постоянно, а и грешат постоянно с цените. Особено са ненадминати майстори на промоциите. Нещо, което преди месец е струвало 3 лв., днес е на промоция за 3,50 лв., но на промоцията пише че е намалено примерно с 25% или колкото си избереш ......и хайде народе на промостоката.

# 633
Похвалям дините,много вкусни и,сладки.

# 634
  • оттам, откъдето започва България
Joy Нищо ново. Аз затова преди да купя от тяхна промоция проверявам цените и в други магазини.  Peace

# 635
Аглея, и аз да се наредя в списъка на тези които са забелязали подобни нередности и "уж" намаления и промоции... ooooh!
Вярвате или не, обаче днес в големия дъжд дойде вестника. Mr. Green  hahaha Погледнах набързо- нищо кой знае колко интересно, поне за мен... Laughing Но наистина харесах рецептата за гювечетата с картофи... Grinning

# 636
  • София
А има ли електронна брошура вече?

# 637
Тенджерата 18 литра пускана ли е? Мисля да взем голяма отдавна, а не намерих и мисля да се спра на тази newsm78

# 638
# 639
  • София
Всичките им филиали ли ги зареждат еднакво?

# 640
  • София
Има някои разлики, като че ли обикновено в плодовете и зеленчуците  Thinking
За конкретен филиал брошурата ще е достъпна утре в сайта на Кауфланд.
Във Варна и в още няколко града ( Видин, Пазарджик и Плевен ) промоциите от започват от четвъртък  Peace

# 641
  • София
Днес плодовете бяха много хубави.Взех сини сливи, нектарини и банани. Дали защото е още понеделник, не знам.

# 642
Омекотителят от 17-та стр. за колко пранета е?

# 643
нектарините са хубави
едва избрах една малка диня
взех и бисквити Маквитис

# 644
  • оттам, откъдето започва България
Омекотителят от 17-та стр. за колко пранета е?
Не знам, още му се чудя, защото съм чела, че повече ароматизира отколкото да омекотява.

Общи условия

Активация на акаунт