Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 133
  • 1 737
  •   2
Отговори
# 735
Малък пакет памперси и мокри кърпи.
Мъж ми сега донесе ама малко не е малък пакета май е по голям 43 бройки....

# 736
Сложи 20 броя в обикновен плик и другите ги вземи с теб за всеки случай. Това, ако си на 7 ет. В случай, че си на 12, то после ще си върнеш остатъка Wink

# 737
И на 7мия етаж ми дадоха останалите памперси от пакета.

# 738
Момичета на 7-я етаж ние ли сменяме памперсите на бебето?

# 739
Момичета на 7-я етаж ние ли сменяме памперсите на бебето?

Не, на седмия етаж само се вземат за хранене и гушкане, през 3 часа.

# 740
# 741
А някой знае ли, ако аз искам бебето да е при мен, а не да ми го носят през 3 ч., но в същото време няма места на 12 ет., а само на 7 ет., дали се съобразяват с желанието на майката?

# 742
когато мен трябваше да настанят на 12 ти ет, нямаше места. казаха ни, че като изпишат за деня жените от 12 ет, ще ни прехвърлят. Така и стана, но до изписването бяхме на 7 ет. Все си мисля, че няма начин да не ти вземат парите за 12ти ет, щом искаш, ще намерят вариант.

# 743
стамбули, не се бях замисляла за финансовата страна на нещата и това, което казваш е съвсем логично - да ми вземат парите Wink

# 744
И аз да попитам нещо , ако искам да съм на 7 етаж и живот и здраве видя че съм добре и мога да се справям с бебчо , или пък не ми харесва нещо на 7ми , може ли да поискам да ме преместят на 12ти?

# 745
Стига да има свободни места не би трябвало да е проблем.

# 746
А на 12 етаж плаща ли се нещо повече отколкото на 7

# 747
До колкото знам на 7-я не се заплаща,а на 12-я се плаща по 43лв. на ден,но миналите вече поне един път от там ще отговорят най-точно.

# 748
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
До колкото знам на 7-я не се заплаща,а на 12-я се плаща по 43лв. на ден,но миналите вече поне един път от там ще отговорят най-точно.
На 7мия етаж - не съм сигурна - предполагах, че се заплаща - съжалявам отново за грешната информация!!! Embarassed Embarassed Embarassed
Скрит текст:
П.С.: Лежала съм на 5ти етаж и за там със сигурност не се плаща, защото бременните са освободени, но ми беше логично като родиш вече, да те третират като нормален пациент. Не се сетих въобще, че отиваш с направление, което включва трите дни... Пък и явно и след това, както сте написали за 7мия не се плаща! Embarassed
На 12тия етаж - за двойна стая се плаща 43лв./ден (за единична стая е 70лв./ден), като бебето, ако е здраво, е при родилката - и сте две жени с две бебета в стаята. Вземат бебето вечер за къпане - но то е в съседната помещение (стаите са като аквариум с две допълнителни помещения - в аквариума се преглеждат, къпят и преобуват бебетата, а в допълнителните стаи са родилките. Няма стена - само половин стъкло и дупка, откъдето избутват и издърпват кошарките - стари и метални...). Може да присъстваш, ако искаш и ако акушерката е в настроение  Wink, вземат го и сутрин - на визитацията на бебетата. Обикновено нищо не ти казват - те са на принципа "Ако всичко е наред - няма нужда да говорим с хората (родилката)" #Cussing out Дори и като питаш - ти отговарят с половин уста... Бодат ги, вземат им кръв, никой нищо не казва - пак е в аквариума - поне се вижда какво им правят донякъде. Вземат ги и по няколко пъти на ден за преобуване, но ако си си го преобула детето, само им казваш и не ти го взимат. Понякога се случва и да "забравят" да минат за памперсите, така че си следете децата и си ги преобувайте. Памперси и мокри кърпи са си при вас, в кошарката на бебето, а ако не са там - като дойде акушерката в аквариума се провиква да ѝ дадеш каквото ѝ трябва. Най-готино е, когато спи малкото да се провикне някоя леля... #2gunfire

Малко съм многословна, за което се извинявам Embarassed

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 13:54 от cvetito_0625

# 749

На 7мия етаж се плаща потребителска такса от 5,60лв/ден, като здравно осигурено лице. Както е потребителската такса при Личните лекари и т.н. - навсякъде, където се ползват услуги, поемани от здравна каса.

Това от кога е?
Миналата година бях на 7мия етаж и нищо не съм платила. Сестра ми също.

Общи условия

Активация на акаунт