Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 283
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 990
Добре, а имахте ли проблеми с кърменето после, след като го хранят с адаптирано мляко два дни?

Аз по принцип мисля да раждам естествено, ходя при професор Николов, последния път сподели че бебето растело по-голямо и зависи от това колко ще порасне можело да се наложи секцио.

Аз също мисля да раждам при проф. Николов, като предстои да обсъждаме детайлите Simple Smile При теб горе-долу за колко по-голямо човече става въпрос? Питам, за да се подготвям психически на нас какво ще ни препоръча Simple Smile

# 991
  • София
Благодаря ви много за отговорите.

roha28 - виж този сайт - www.podkrepazakarmene.com, Национална асоциация подкрепа за кърмене, безплатно идват консултанти у дома и оказват подкрепа. По реони работят и могат да реагират веднага.

# 992
  • София

Erin_pooh - Аз имам още 7 седмици до термина, той само спомена че бебето растяло по-голямо, пак аз съм 57кг. и можело да се наложи секцио, но ще се знае чак когато наближи термина. Искрено се надявам да не се наложи:)

Хубава вечер Simple Smile

# 993

Erin_pooh - Аз имам още 7 седмици до термина, той само спомена че бебето растяло по-голямо, пак аз съм 57кг. и можело да се наложи секцио, но ще се знае чак когато наближи термина. Искрено се надявам да не се наложи:)

Хубава вечер Simple Smile

О, определено може и да не се наложи, все пак 7 седмици са си сериозен процент от бременността Simple Smile На мен ми остават 5 до термина, за сега не сме говорили за секцио и аз също се надявам да е естествено, някакси така съм се настроила за момента.

# 994
знам, че всички искате да кърмите, ама като няма, няма. Чудо няма да стане, със или без помпа, със или без чай (чаят го хвърлих онзи ден, поредната реклама на нещо, дето не върши работа). Който си има, си има. Имам позната с близнаци, ами кърми си жената без дохранване и двете бебчета, че и замразява. Аз нямах ни капка и никога и не дойде. Каквото такова, живо и здраво да е детенце, има нужда от майка, която да не е психясала, че не може да го кърми (щото аз 1вите 3 дни ревях и се тръшках) После осъзнах, че е по-добре да съм спокойна и това е.
Леко раждане на всички и здрави бебчета Simple Smile  Hug и МАМИ, бъдете СПОКОЙНИ Simple Smile това е най-важното...

# 995
Имате ли представа колко дни след секцио се ходи на контролен преглед.Изписаха ме в Събота и забравих да питам.Моя лекар е отпуска 2 седмици от 8 август.Чудя се дали да го чакам или да отида при друг.Раждах в МД.Как се процедира.Нали имам право на безплатен преглед,при кого трябва да отида в случай,че реша да не чакам две седмици.

# 996
Имате ли представа колко дни след секцио се ходи на контролен преглед.Изписаха ме в Събота и забравих да питам.Моя лекар е отпуска 2 седмици от 8 август.Чудя се дали да го чакам или да отида при друг.Раждах в МД.Как се процедира.Нали имам право на безплатен преглед,при кого трябва да отида в случай,че реша да не чакам две седмици.
т

А тъй като впечатленията ти са доста пресни, би ли ни разказала повече - при кой лекар беше, как премина процедурата, как беше после престоят - на кон етаж, акушерките помагаха ли с бебето, въобще всичко, което смяташ, че би било полезно? Сигурно нямаш много време покрай грижите за малкото човече, но все пак ще ти бъдем много благодарни Simple Smile

# 997
имаш право в рамките на месец на едно посещение. И е хубаво да се направи, когато вече изтича този месец, за да се види как се възстановява матката. Аз отидох при док от ЖК, който също ми беше в МД, предполагам, че не е прблем там да отидеш.

# 998
Раждах секцио,при проф.Никилов.Всичко мина добре.В родилна зала и в реанимация всичко беше чудесно,много добро отношение.След реанимация бях на 12 ет.в двойна вип стая.Отношението не беше кой знае колко добро,имаше криви акушерки,но се преживява,не е чак толкова ужасно.

# 999
Момичета, имам въпрос към тези, които се наблюдават при проф. Николов. Разбрах, че е отпуска от 07.08, знаете ли до кога? Звънях в Майчин дом, никой не знае до кога  Shocked Някоя от вас дали е наясно?

# 1 000
Здравейте,
замислям се да раждам без избор на екип в МД, по простата причина, че вече ще влизам в 9 месец, а не съм се следила там, така че едва ли от един- два прегледа при някой ще добия доверие и т.н.
Но се чудя дали все пак не е добре да отида на преглед за родоразрешение. Знаете ли как стои този въпрос там, в шейново си има един кабинет, в който правят този преглед, но за МД не намерих такава информация...?

# 1 001
Момичета, имам въпрос към тези, които се наблюдават при проф. Николов. Разбрах, че е отпуска от 07.08, знаете ли до кога? Звънях в Майчин дом, никой не знае до кога  Shocked Някоя от вас дали е наясно?
На мен проф.Николов ми каза,че е една седмица,но когато ме изписваха ми казаха,че ако ходя на контролен преглед при него да знам,че две седмици го няма.Най добре звънни на него.Понеже чух как каза на едно момиче че ако е в София може да дойде,без значение че е отпуска.

# 1 002
Доколкото разбрах проф. Николов на 18.08 ще бъде на работа, но преди това нямам представа честно казано.
А тези от вас, които имат по-голям опит с Майчин дом, могат ли да ме насочат къде се ходи за запис на тонове? Доколкото разбрах аз на третия етаж, но все пак ако някой има повече информация, .е съм благодарна Simple Smile

# 1 003
Доколкото разбрах проф. Николов на 18.08 ще бъде на работа, но преди това нямам представа честно казано.
А тези от вас, които имат по-голям опит с Майчин дом, могат ли да ме насочат къде се ходи за запис на тонове? Доколкото разбрах аз на третия етаж, но все пак ако някой има повече информация, .е съм благодарна Simple Smile

Запис на тонове е в медицинския център - ниското тяло в дъното - има си регистратура.

# 1 004
Благодаря за информацията!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт