на мен единственото което не ми хареса и ме побъркваше е че тоалетните и баните бяха общи,защото да си кажа честно жените сутрин ги почистваха тоалетните но не се знае кой е бил преди теб,самите пациентки не пазят и заради това се получава така а никоя не е длъжна да върви след всяка и да и чисти нали? Нямах проблеми там но каквото и да си говорим да не се стига до болници,но аз съм лежала и в щерев там си е като на хотелче,чистичко,приятно,вярно болница е но има си разлика в частните и държавните,но мн скъпо там 2000 лв! А аз предпочетох МД заради неонатологията,макар че бременноста ми вървеше перфектно и безпроблемно ме беше страх да не стане нещо и да имам нужда от по специални грижи и за това там родих ,но за късмет родих в 37 г.с и те бяха напълно доносени но предпочетох да се подсигуря! Не съжалявам че родих там,и на 7- ми етаж не е толкова лошо,има си неща които не ти е по угодата но и самия персонал там бяха мн мили и забавни! Когато бях на 5- тия етаж все ище не бях сигурна Дали да избера 7- ми или 12 и една от жените които чистеха ми каза че на 7- ми било по добре,че било лошо като обстановка но акушеките и персонала които били там били по свестни и така си беше.
Никой не знае причината при мен за това отлепване. Цяло чудо е, че съм прокървила и е имало външен израз. Можело е само корема ми да се втвърди, без кръвотечение и нищо да не се разбере, като последствията щяха да са фатални за бебето.
Препоръчани теми