През юли ми предстои планово секцио. Преди 7 години родих първата си дъщеря в Майчин дом с избор на екип, сега пак ще е така, тъй като бях доволна от доктора и успешното възстановяване след операцията, но вече съм забравила толкова много неща и ще следя темата да си припомня какво се носеше, как беше със стаите и т.н. От първия си престой там съм запомнила неудобното легло с пружини, неподходящата храна и постоянното мерене на температура, хлебарки нямаше, таткото идваше, когато си иска, от персонала имаше нормални и ненормални, бях много впечатлена, че в стаята имаше хладилник и телевизор. Мисля да се запиша пак да отида да разгледам на Ден на отворените врати, да видим ще науча ли нещо ново.
А да - и на нас ни казаха в реанимацията да не говорим по телефона заради техниката
Преди няколко дни пуснах тук моя разказ за раждането, ако искаш виж, макар че при мен беше естествено раждане.
Може да звучи глупаво въпроса, аз си мислех, че трябва доктор да каже на коя дата, да е проследил бременността или поне последните месеци и така да планира кога да е операцията. Иначе ще е много добре да се спестят тези 900 лв. Аз ще съм при Петър Марков, доволна съм от него и му имам доверие.