Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-4

• 76 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • по света и у нас
  tiptoe 

# 466
  • София
Намерих една доооста стара тема и, за да не я подновявам, да питам тук - някой с отзиви за Резиденшъл парк?
Аз. Само положителни. Но предпочитам да си говорим на л.с.

# 467
Stitch, вие не сте ли купили още жилището? Останах с впечатление, че сте завършили сделката.
Не сме изповядали още, подписахме предварителен договор и банката поиска още документи, които трябва да осигурим, та сега действаме по това.
Ние намерихме продавача, обаче не иска без посредник. Има ни телефона. Предполагам, че не знае, че агенцията ще му извади само документа от Агенция по вписванията, зает бил много човека и не му се занимава, и явно разчита, че агенцията ще му извади документа за семейно положение....
Това беше по повод бъдещата покупка.

По повод настоящата продажба, мисля, че успяхме да договорим изповядване на реалната цена. Аз съм доволна, обичам всичко да ми е черно на бяло, как иначе ще се защитя, ако нещо не дай боже стане. Доверие никому. 

# 468
Ами то само това да беше - данъчна оценка, скица, удостоверение за липса на задължения към държавата, удостоверение за семейно положение, ако е семеен - и за имуществена общност, ако няма кадастър - удостоверение за липса...

# 469
Намерих една доооста стара тема и, за да не я подновявам, да питам тук - някой с отзиви за Резиденшъл парк?
Затворен баш мутренски комплекс - пиле не може да прехвръкне вътре. Гипскартон. Извън града. На тройна цена. Хората там са от един калибър - все незаконно забогатели по някаква схема, специално ги подбират по този признак (на много мои познати им обявиха над 2000 евро/м2 само и само да се откажат да купуват).

# 470
  • София
Нито едно от изброените не е вярно. Но ми харесва начина ти на мислене.

# 471

По повод настоящата продажба, мисля, че успяхме да договорим изповядване на реалната цена. Аз съм доволна, обичам всичко да ми е черно на бяло, как иначе ще се защитя, ако нещо не дай боже стане. Доверие никому. 
Точно "не дай,Боже".Щото и да стане нещо,делото ще го спечелим,обаче е отделен въпрос дали ще вземем нещо насреща.Обикновено парите са похарчени,активите прехвърлени,телефоните изключени.Затова българинът мрази да плаща на държавата-тя само взима,но не го защитава.За какво й плащаме тогава.Но и аз ще плащам на реална,пък каквото сабя покаже.
Аз отказах една покупка заради твърд отказ на Продавача да платя с ЕСКРОУ сметка.Той си искал парите веднага.Колкото повече се мъча да обяснявам,толкова повече оня ми се дърви насреща.Излиза,че аз го моля да благоволи да ми вземе паричките.Оо,викам си,я бегай.Ще хрантутя един куп хора покрай тая сделка,и няма да имат грам уважение към мен и парите ми,все едно съм дошла да ги крада.Като не може да изчака едни три дни,жив и здрав.Да не е единствената кутийка за купуване в района.

# 472
  • София, Bulgaria
Затворен баш мутренски комплекс - пиле не може да прехвръкне вътре. Гипскартон. Извън града. На тройна цена. Хората там са от един калибър - все незаконно забогатели по някаква схема, специално ги подбират по този признак (на много мои познати им обявиха над 2000 евро/м2 само и само да се откажат да купуват).

Нещо сте объркали комплекса....и то много Sunglasses

# 473
  • София

Нещо сте объркали комплекса....и то много Sunglasses
Ами, идеално го е казал човекът. Хора като него никой не ги иска Laughing

# 474
  • Варна
колко време отнема процедурата по коригиране на сгрешена скица.
Цена на административната услуга:
обикновена услуга – 20 лв.
бърза услуга – 30 лв.
експресна услуга – 60 лв.
Нормативно определен срок за изпълнение на услугата:
обикновена услуга – 1 месец
бърза услуга – 10 работни дни
експресна услуга – 3 работни дни
http://www.cadastre.bg/usluga-%E2%84%96-kkr-18-nanasyane-na-novi … na-promeni-v-tyah
http://www.cadastre.bg/registur.htm
Много благодаря!

# 475
Гледам, че много ЧСИ продават "1/2 ид.ч. от АПАРТАМЕНТ" или "1/2 ид.ч. от ГАРАЖ".
Кой би ги купил и защо? Можеш ли да живееш в апартамента? Можеш ли да го разделиш наполовина?

# 476
най-после публикувах моята обява за продажба, засега в imot.bg и imoti.net. Посъветвайте ме къде другаде да я публикувам, къде се ровят купувачите Rolling Eyes и най-вече когато търсят да купят имот от собственик, без посредник.  bouquet

агенциите като досаждат по телефона с въпроси като дали им е включена комисионна в цената .. има ли и такива, които освен да звънят идват и на огледи и чак тогава си казват, че са брокери и искат да продават имота?

# 477
най-после публикувах моята обява за продажба, засега в imot.bg и imoti.net. Посъветвайте ме къде другаде да я публикувам, къде се ровят купувачите Rolling Eyes и най-вече когато търсят да купят имот от собственик, без посредник.  bouquet
Аз гледам в тези сайтове:
alo.bg
bazar.bg
olx.bg
homes.bg

# 478
Много благодаря, Барелина. Обявата от imot.bg автоматично се публикува и в imoti.info, holmes.bg и bazar.bg, ще я кача и в другите сайтове, пък да видим Rolling Eyes

# 479
  • In the shadows of my mind
Редактирам се, не бях прочела предишните мнения.

Общи условия

Активация на акаунт