Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-4

• 76 712
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
И на мен ми се вижда малък, обаче като знам с тези общи части как е, не се учудвам. Crazy

# 556
Общи части да кажем 10м2...значи трябва да е поне 57, но е възможно да са поизлъгали, малък си изглежа.
 Наем предполагам 350 лева. newsm78

# 557
Какъвто и да е наема, за мен е много малко - за двойка без дета, евентуално... Дневната е малка и с такова разположение, че как да сложиш и трапезарна маса, макар и малка, и някакъв диван, холна масичка.... Става въпрос как да се разположат визуално, че да изглежда добре, а и да бъде функционално използването им. А и цената не ми се вижда ниска, макар че нямам представа от варненския пазар.

# 558
Лъки, на мен също ми се струват по-малко квадратите.
Сравнявам с този, който бях пуснала тук, той се води 49 м2 и  горе-долу такива помещения има.

# 559
Мерси момичета за отговорите.
А този:
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b143410647964263 … k=1xefnu&f1=4

# 560
За отдаване на мен ми харесва повече този. Но ако след време решиш да продаваш, може да се затрудниш, заради неправилните ъгли, лошата гледка отзад и шумния булевард отпред.

# 561
Вярно, че гледката от южната страна е отврат...

# 562
На мен този също ми харесва повече, но от снимките не разбрах къде трябва да бъде кухненския тракт /трактче Grinning/. Чупката в стаята мисля, че не е фатална, винаги може да се сложи я етажерка, шкаф-колона, висок орнамент /пак зависи от размерите на стаята/. Гледката.... като си по цял ден на работа, кой ще се заглежда толкова много - едни хубави пердета.... Но, все пак по снимки е трудно да се прецени. Въпросът е в размерите на помещенията - как може да се обзаведе, за да отговаря на нуждите на потенциален наемател.

# 563
  • София
Не познавам добре Варна, не знам цените и районите.
Аз бих инвестирала в първия - хареса ми повече.
По-евтин е, има и мебели за квартирантите.
Всъщност най-важно е в кой район по-лесно ще се дава под наем.
Също бих помислила аз в кой от двата бих живяла, ако се наложи.
Само горните етажи да не са с тераси над стаите.

# 564
  • София
Не ви ли се струва, че общите части са огромни? От 80 кв.м., ЧЖП е само 61,88 кв.м. Това е почти 30% общи части от жилищната площ. На моя апартамент общите части са около 12 %. Представям си какви са общите разходи.
А има и две тераси с неясна големина...

П.П. И дума не е казано за разположението.

# 565
Разпределението е север юг, като севера е към булеварда което е спалнята, а юга е с кофти гледката...
накарахте ме да се замисля, и в двата не бих живяла. newsm78

# 566
# 567
Разпределението е север юг, като севера е към булеварда което е спалнята, а юга е с кофти гледката...
накарахте ме да се замисля, и в двата не бих живяла. newsm78

Здравейте аз съм нов тук, но изчетох много от предходните теми, та сега по темата  Wink
So Lucky*, виждам, че отдавна търсиш имот не познавам много Варна и строителството там, но си позволих да прегледам обявите и виж на какво попаднах, предполагам, че си го видяла, но все пак
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b143807580394532 … k=1xf3u0&f1=1
понеже аз също търся апартамент и съм фен на старото строителство, но в квартала към който съм се насочил няма много такова.

# 568
Здравей,
аз не търся на всяка цена...ако излезе нещо, излезе, ако не здраве да е. Само по 6-7 седмици съм си в България и за това доста се проточи инвестицията...
За твоето предложение: не ми харесват стари сгради, от 66-та пък съвсем,  този конкретно, ако ми го дадат без пари пак не бих го взела, защото 30 000евро няма да стигнат да добие нормален вид. Локация -точно на спирката на 14, много цигани се събират там...
Благодаря ти все пак. Hug

http://realhome.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a14171667619 … mp;f16=&f20=1
този ми харесва малко

# 569
Аз не видях място за трапезарна маса, кухненският тракта изглежда много малък, но пак може да е от некачествени снимки, то цялата кухня си е за ремонт и някаква друга организация на електроуредите и по-добро цветово съчетание. Не се разбира, през кухнята ли се минава, за да се влезе в хола? Но, може би е малко по-добре отколкото другите два.

Общи условия

Активация на акаунт