Отговори
# 480
Добро утро, мили момичета.
Пожелавам ви по слънчев и приятен ден  Nature Sunny
  Отдавна не съм се включвала в разнищваните теми, но напоследък нямам никакво настроение. Само ми се лежи и никой с нищо да не ме занимава.  Embarassed Надявам се да е временно явление.
   Да се похваля от 01,07 пристига колежката , която ще ме замества и започвам с обучението й. Много съм доволна вече, и аз като повечето мами съм казала още от Март, но развитие до сега нямаше. Но да си призная от една страна е хубаво, че все още работя, запазва мозъка ми свеж като краставичка.  Joy Познавайки се, ако бях останала само по вкъщи щях да изпадна в дълбока депресия.
   Докато четях обсъждането за грижите от баби , малко се притесних. И от двете страни ще ме натиснат, нали пусто им е първо внуче, само за нея мислят. Като ми се обадят само за бебка питат. Simple SmileSimple Smile
  А ММ ми е пълно спокойствие, то почти време не остана, а още нищо не сме подготвили вкъщи, а тепърва ни чака ремонт. Мъже..., какво да ги правиш.

ПП. От HM не успях да си купя "сютиени на примоция"( нямаше мой размер), но пък си взех от потниците за кърмене 2 за 20 лв. Много съм доволна - симпатични цветове са, дългички и много удобни.
    Хайде, да не ви затормозвам повече..  bouquet

# 481
Radinka89, стискам палци и аз за бързо нормализиране на положението!

# 482
Вижте какво набарах за дискретно кърмене: http://olx.bg/ad/mycey-sling-prestilka-za-karmene-kyt-ID5bwc8.html. Само да се роди дребната и ще го налазя този Иван. Предния път ми беше адски удобно,ама престилката беше на приятелка, та сега ще се купува.

# 483
Добро утро момичета   bouquet
Навън пак зима   станало  Mr. Green Mr. Green

Радинка бързо да се оправяш и честити сини гащи  stork-boy

Нари и аз мисля, че е от бременността, мажи фенистил както ти е писала Мецани

Така...........за днес какво сте замислили да обсъждаме  Laughing Laughing  хич не ми се работи, дано не ме тормозат от офиса много Whistling

# 484
Момичета, някоя от вас гледа ли БТВ? Дават една история за едно семейство, което се е борило за детенце 12 години. Преминават през 3 неуспешни инвитро, конизация, изчерпан яйчников резерев и високо TSH, но в момента прегръщат малкия си син. Направо нямам думи. Толкова се разчувствах, прекрасен дух и желание. Ако имате възможност вижте репортажа, предполагам, че в сайта им ще го има. Прекрасна поучителна история. Желая ви прекрасен ден Simple Smile

# 485
Привет, момичета Simple Smile
Радинка, бързо нормализиране на кръвното!
Аз съм добре, на работа все още  Sad и изгледи скоро да дойде нова колежка няма. Момичето, което бяха одобрили се е отказало в последния момент... Та сега ми търсят бързо заместник.
Аз от днес влизам в трети триместър и 27 г.с  Grinning Grinning Grinning Порядъчно наедряла съм, но пък не ми пука Wink Ще свалям излишните килца после, само да сме живи и здрави! Имам си отоци по краката, крампи от време на време, кръвотечение от носа... нооо стискам зъби, малко остана.
За срещата на софийските мами се разбрахме на 27.06 от 11:30 пред заведението "Щастливеца - , бул. "Витоша" 27. Ако някоя от нас стигне първа и намери свободна маса, да сяда Wink
На 05.07 ще има втора среща, на открито в Южен парк от 11:30 Simple Smile С нетърпение очаквам срещата ни и ще се радвам да съберем повечко бременни тумбачета заедно Simple Smile

# 486
Malachika, аз също гледах репортажа. Много трогателна история! Възхищавам се на духа и борбеността на такива семейства. В такъв момент подкрепата на близките е много важна.Дано занапред да имат само щастливи моменти и да се радват на своето прекрасно детенце.

# 487
Софи, не влизaш ли от утре в седми месец? Aз зaпочвaм днес 27мa седмицa и влизaм в седми месец, a терминa ми е един ден преди твоя  newsm78 И то aко броя последен редовен цикъл. Aко броя когa ми е билa овулaциятa днес ми е трети ден от седми месец Wink
Рaдинкa, кaк е кръвното днес? И честити сини гaщи Simple Smile)))

# 488
Malachika не съм гледала репортажа, но към такива хора само Респект  Peace
Софи много неприятно със заместничаката, дано намерят по скоро друга  Peace

Аз захванах 24 седмица.... с термин 14.10, но върви една седмица напред  Hug
Многото мина , малко остана   bouquet

# 489
Софи,много неприятно това със заместничката  Confused Дано бързо се намери друго момиче  Praynig

Иначе и аз като Софи от днес влизам в третия триместър  Blush Изобщо не усетих кога минаха 2/3 от бремеността. Дано и последните три месеца минат така  Praynig

# 490
Леле не ви знам как ги траете тези ваши работодатели. Не мога да си представя да трябва и на работа да ходя, по цял ден да стоя на бюро, че и работа да върша   Tired А и всяка длъжност крие напрежение и нерви малко или много. Аз на ваше място бих предупредила 1-2-3 пъти, че имам нужда да изляза в болничен и като виждам, че никой не си мърда пръста си излизам в болничен и да видите как набързо ще си намерят вариант. Знам, че е важно да се запази добрия тон на работното място, но в крайна сметка важи и за двете страни. А и кой може да ви обвини при положение, че бременността е достатъчно напреднала...Аз и двете бременности не работя. Сега съм по майчинство и не че клатя краката, но все пак е друго. Пожелавам ви всички една по една да излизате вече в заслужена почивка!
Аз пък тези дни само си мисля как живот и здраве и трето детенце трябва да си направим  Crazy Откакто съм забременяла постоянно повтарям на всички как приключвам вече, че повече нито ми се бременее, нито ми се ражда. Винаги съм искала 3 деца ама бременна и с малко дете е много трудно, а с 2  #Crazy От вчера обаче съм се замислила и смятам след 4-5-6 години на колко години ще съм и мога ли да си позволя още една бременност. Сигурно с вече отраснали деца ще е по-лесно и бременеенето и гледането  newsm78

# 491
  • София
Здравейте, момичета! Как сте днес?
Аз да се оплача, че вече съвсем заприличвам на пенсионерка. Сутринта чаках маршрутка 10-ина мин и после пътувах още 15 мин права с детето. Никой не ме погледна дори. Но толкова ми прилоша, че не помня как съм слязла. Добре, че детето е голямо и знае къде трябва да стигнем, каза на шофьора къде да спре, отвори вратата. Не знам какво ми става но ако постоя повече от 10 мин права ми прилошава, чувствам се все едно ми пада кръвното, вие ми се свят. На задух също не търпя.
Софи, дано бързо намерят заместник и е оправен човек. Мен насила ме изгониха още като бях 9г.с., сега чух, че момчето, което ме замества е пълен ужас, но пък е с връзки и никой нищо не му казва.
Ради, бързо възстановяване. Високото кръвно е много опасно, добре, че те следят. Майка ми вече почти 40г е с хипертония, защото при първата й бременност никой не й е обърнал внимание. Скоро беше с кръвно 120/85 и за малко да загуби съзнание, организмът й го приема като 80/50.
Biskvitka, разликата да си бременна с дете на 1-2-3г и дете на 5-6-7 е огромна. Ти си знаеш какво ти е с малко дете, но моето е на 6+ и определено ми е страшен помощник. Както споменах по-горе, без него днес бях загубена. Много се радвам на интелигентни семейства, които искат и могат да имат много деца. Сестра ми е с 3 деца, тук в темата има доста майки бременни за 3-4 път. На всички се радвам много.

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 15:36 от vickityyy

# 492
  • Пловдив
И аз чакам заместничка от 2 месеца вече. Другата семица няма да ме има 3 дена, после след 2 седмици още 7 на море. Да видят колко бързо ще намерят. Само се мотат. Ама и те с 1000 претенции, работата е лесна, но е в дивия на края на града...

# 493
Вики, защо не помоли някой да стане? Нямам думи за хората, да не отстъпят място на бременна жена с дете  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Днес в един магазин, една жена направи мини скандал заради мен, защото тя и другите от опашката ми отстъпиха място напред, ама едно момиче мина преди мен - жената му каза "Моля ви пуснете бременната жена", а момичето - "Добре, само да си платя"  Whistling После последва скандалчето.....  #Crazy 

# 494
Бисквитка незнам как са другите, но аз искам да си ходя на работа до края на август, ако успея и до към средата на септември да ходя ще е супер, първо че дните ми минават достав бързо, заангажирана съм постоянно с нещо, работя там от 2007 година, вече веднъж излизах по майчинство и се върнах , сега втори път, живот и здраве после пак.....а и не на последно място имаме нужда от заплатата ми  Peace

Викиту много неприятна случка, другия път помоли някой да стане егати хората  #2gunfire #2gunfire Добре че верно си била с детенце, вярно е, че разликата във възрастта е в доста голям плюс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт