Отговори
# 675
Ох писах, писах и хоп какво натиснах всичко се изтри....... #Cussing out

Честит празник на всички именници !   bouquet

Интимния гел и аз като Голди съм на Uriage ползвам тяхната козметика и съм доволна , може да се ползва по време на бременност без никакъв проблем.

Foxxy добре си растете, браво  Hug

Като заговорим за сърбежи, гъби и т.н. и мен почва да ме сърби, моята АГ също е на мнение,  че на бременните им се засилвало течението....утре съм на преглед та ще я питам все пак да ми пусне една микробиология  Thinking

Ние с малкия сме последен ден карантина  Laughing от утре живот и здраве, той си е на градина, аз на работа, взех да свиквам вкъщи и да ми харесва  Whistling Whistling

# 676
  • София
При мен микробиологиите са за печалбарство. Аз в началото се връзвах, но ми писна. От 2 месеца не съм пускала нищо. Трябваше да ми вземе обикновена по ЗК преди месец-два, отивам, взима ми секрет, обличам се и "дай 60 лв"... Е вече трябва и да се пазаря, за да не се чувствам като идиот. Да не говорим, че по ЗК не ме е гледам на видеозон, бил стар и т.н. Ходя в частния му кабинет, на другия край на София, по 50 лв прегледа.

# 677
момичета, аз не съм много наясно с микробиологията по ЗК. Моя док ми пуска, но си плащам 30лв изследването, че неговата лаборатория не работела със здравната каса. А сега се сещам, че в неговата поликлиника има Рамус, те би трябвало да могат да правят такива изследвания и работят със ЗК или бъркам?

Ами как защо? Отговора е написан.

# 678
Еее vickityyy, това вече е прекалено, то верно че по ЗК са само два ехографа, ама пък по 50 лв. да даваш всеки път за преглед...иначе и аз си плаща ехографа след като минаха двата безплатни, но само по 10 лв. Иначе ако не се водиш при него по ЖК и отидеш без направление е 20 лв. прегледа, та има все пак някаква отстъпка  Mr. Green
Иначе доста момичета споделиха, че ги гледат всеки път без да плащат...

# 679
  • Пловдив
Добро утро момичета, като заговорихте за взимане на секрет на мен до сега нито веднъж не са ми взели. Днес съм на ЖК и ще питам кога ще ми вземат. Като цяло нямам оплаквания от сърбеж, но течението се позасили за разлика от преди. Някой беше питал за коластра - аз имам от 4 месец, но само при натиск и излизат капчици. Така ми е напрегнато днеска за прегледа, че от 18г.с не са ме гледали на ехограф от както бях на 4Д. Макар, че бебка е активна и това поне малко ме успокоява.
Честит имен ден на празнуващите   bouquet

# 680
Като стана дума за заглавия на следващата тема, предлагам две:

1. Лятото горещо, мама крие се на сянка, а октомврийчето в корема е на сладка дрямка;

2. Коремчето на мама все по -голямо става, а вътре октомврийският подарък шава;

# 681
По ЗК не са 2, а са 3 ехографа  Peace

# 682
По ЗК не са 2, а са 3 ехографа  Peace

При моя лекар на едно голямо табло пише 2 ехографа за цялата бременност - един при регистрация и един между 16 и 20 седмица.

Може да има някои условия при които са 3, не съм запозната.

# 683
По ЗК не са 2, а са 3 ехографа  Peace

При моя лекар на едно голямо табло пише 2 ехографа за цялата бременност - един при регистрация и един между 16 и 20 седмица.

Може да има някои условия при които са 3, не съм запозната.

За пореден път споделям линка:
http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content& … -14&Itemid=63

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 11:24 от ShikeR

# 684
ShikeR, в този линк, който си постнала ехографиите при нормлно протичаща бременност също са 2.
Ето тук пише същото, което при моят лекар: http://pravatami.bg/4625/

Допълнителни ехографии има при бременност в риск.

# 685
  • София
ShikeR, в този линк, който си постнала ехографиите при нормлно протичаща бременност също са 2.

И аз така го тълкувам  newsm78

# 686

Права си, аз съм се заблудила, че се прави в 4-ти и в 5-ти месец, а то пише, че се прави в 5-ти ако не е правена в предходния. Така е - два са прегледите  Peace

# 687
  • В къщурката на хълма на феите
1. Лятото горещо, мама крие се на сянка, а октомврийчето в корема е на сладка дрямка;
гласувам за това заглавие, макар че слънцето със свещ трябва да го търсим Crossing Arms

# 688
И от +1

# 689
Лятото горещо, мама крие се на сянка, а октомврийчето в корема е на сладка дрямка;

Общи условия

Активация на акаунт