Мнения за Първа детска консултативна клиника?

• 96 953
  • 661
  •   2
Отговори
# 525
Абонаментът на моето дете изтече, но тъй като ме увериха, че отново ще има възможност за платени посещения, няма да подновяваме, вече не живеем в България и посещава клиниката в София веднъж месечно или когато се наложи. От близо 2 години живеем в Рим и още се съветвам с Др Чачулова, която:
- подари бебешки люлки на детето ми когато беше малка и нейните момчета ги бяха израстнали със стипулацията аз да направя същото след като моето дете е голямо за тях
- отговаря винаги по телефон или социална медия когато сме имали нужда в Италия- не само за детето ми
- е изключително кадърен педиатър и не съди личните ми възгледи относно антибиотик, някои ваксини, генетични проблеми, а винаги изслушва и съветва точно.
Др Мустакова също винаги е помагала там или в Сити Клиник (там обаче е още по-сложно с часове при нея или тогава др Масларски).

# 526
  • София
Сетих се да попитам за д-р Антон Владимиров. Още ли е част от екипа? Няколко пъти сме го сварвали дежурен и съм с много добри впечатления.

# 527
Аз също бих ги сменила, но нямам алтернатива (Младост). Личната на мъжа ми в поликлиниката М1 е потрес.

# 528
Сетих се да попитам за д-р Антон Владимиров. Още ли е част от екипа? Няколко пъти сме го сварвали дежурен и съм с много добри впечатления.

Да, за щастие все още работи в клиниката.

# 529
Не са ми отказали преглед, но имало административна такса 30лв
На нас ни записаха час за платен прием и след две минути ми звъннаха, за да ми кажат, че го анулират. Става дума за преглед на бебе на 3 месеца, а уж преди ми обясняваха, че на платен прием можели да го преглеждат.
Баткото има абонамент в тази клиника, в началото бяхме много доволни, че не се чака. През последната година сме се на платени посещения, случвало се да не ми вдигат в малките часове на ноща и на място да ги няма на гише, когато съм била на зор.
Не знам какво става с 1дкк поликлиника, но определено не ми харесва.
Някой има ли предложение къде в района да си водя децата и да знам, че при нужда мога да получа консултация и по телефона?

# 530
Не са ми отказали преглед, но имало административна такса 30лв
На нас ни записаха час за платен прием и след две минути ми звъннаха, за да ми кажат, че го анулират. Става дума за преглед на бебе на 3 месеца, а уж преди ми обясняваха, че на платен прием можели да го преглеждат.
Баткото има абонамент в тази клиника, в началото бяхме много доволни, че не се чака. През последната година сме се на платени посещения, случвало се да не ми вдигат в малките часове на ноща и на място да ги няма на гише, когато съм била на зор.
Не знам какво става с 1дкк поликлиника, но определено не ми харесва.
Някой има ли предложение къде в района да си водя децата и да знам, че при нужда мога да получа консултация и по телефона?

А на нас ни извъртяха номера месечната консултация за януари да ни я отменят заради коронавируса. Записаха ми час за началото на февруари, но когато звъннах да го преместя отказаха да презапишат. Не нямали графиците на лекарите и не знаели дали ще има профилактика през февруари. Два дни по-късно ми записаха час за профилактичен, но О! Чудо! за първите десетина дни на най-добрите им педиатри всичко беше заето. Интересно как, като уж нямаше да има планирани часове.

Изключително нагло отношение имат тези хора и цялата им дейност се върти около това как да измуфтят повече пари. През този месец без профилактика ако нещо се беше наложило да се консултирам или с болните трябваше да водя бебето си на 9 месеца или да дам 23 лв за консултация по телефона.

А дори не ми се започва темата защо имат сектор болни и здрави деца, след като ще ми затварят за планирани часове…

# 531
Аз също съм възмутена. С пакет съм, но ми взеха 30 лева админ. такса за издаване нс болничен! Яко.

# 532
  • София
Аз също съм възмутена. С пакет съм, но ми взеха 30 лева админ. такса за издаване нс болничен! Яко.
Мен искаха да ме разкарват до клиниката в момент в който бяхме в  тотален локдаун съвсем в началото на пандемията,за да ми коригират болничен ,който те са сгрешили (името ми бяха сгрешили,а идеята беше да ми вземат 30 лв административна такса),казах им ,че е абсурдно това,което искат и много набързо ми го коригираха и качиха  онлайн.
Пробваха ако мине .... ама прекалиха

# 533
Мен искаха да ме разкарват до клиниката в момент в който бяхме в  тотален локдаун съвсем в началото на пандемията,за да ми коригират болничен ,който те са сгрешили (името ми бяха сгрешили,а идеята беше да ми вземат 30 лв административна такса),казах им ,че е абсурдно това,което искат и много набързо ми го коригираха и качиха  онлайн.
Пробваха ако мине .... ама прекалиха

Трябваше да се разправям, но бързах за работа и навън валеше яко сняг. Сервираха ми го тъкмо като " освобождаваха картата".

# 534
Нивото на поликлиниката пада главоломно, обратно пропорционално на ежедневно вдигащите се цени. Последния път чаках с ревящо дете,  първо защото ми обясниха, че абонаментът ми е прекратен. На въпроса ми как така като е платен до септември, казаха, ами не сте си попълнили необходимите документи, били сте при лекар, който е напуснал практиката. Да, но сме платили пакет до септември. Добре, попълнете си документите и всичко ще е наред. А не може ли все пак да прегледате детето, докато мъжът ми ги попълва. Ок, качете се горе.  Да, но горе лекарката ми казва " Няма как да го прегледам преди да ми е пуснат в системата. Ще чакате!" Да уточня, че други пациенти няма, детето продължава да реве, но чакаме. Пълно бездушие, за съжаление и некадърност! Повечето от младите лекари още се учат, предписват и говорят пълни глупости,  това го казвам, защото след това направих и консултация с друг лекар. И това при условие, че детето е съвсем леко болно. Не искам да си помислям,  ако имаме по-сериозен проблем! Аз засега единствената нормална лекарка, на която съм попадала там е др Чачулова. От профилактиката първите две години бяхме много доволни, но това беше 2019г.

# 535
  • София
Момичета, дали има в клиниката детски ортопед?

# 536

На нас като ни дадоха направление за детски ортопед в поликлиниката ни препоръчаха някакъв в Горна баня. От това си правя извод, че или нямат детски ортопед, или самите им лекари не го препоръчват.

Аз заведох детето при др Фурлакис в поликлиника надежда. Не преглежда с направление, а само платено, но определено си струва.

Толкова бях доволна как прегледа детето, че и аз ходих на преглед при него за мои проблеми с кръста от години. За разлика от други “””””ортопеди””””””” и “””””””невролози””””””, той ми реши проблема със супер лесно за прилагане решение, за което никой преди не се беше сетил

# 537
  • София

На нас като ни дадоха направление за детски ортопед в поликлиниката ни препоръчаха някакъв в Горна баня. От това си правя извод, че или нямат детски ортопед, или самите им лекари не го препоръчват.

Аз заведох детето при др Фурлакис в поликлиника надежда. Не преглежда с направление, а само платено, но определено си струва.

Толкова бях доволна как прегледа детето, че и аз ходих на преглед при него за мои проблеми с кръста от години. За разлика от други “””””ортопеди””””””” и “””””””невролози””””””, той ми реши проблема със супер лесно за прилагане решение, за което никой преди не се беше сетил
Благодаря ти! А как да си запиша час за него? Кога отварят графика му?

# 538

Аз звъннах на кол центъра на поликлиника надежда и през тях записах. Май последния път (на шестия месец на детето) обаче от кол центъра ми дадоха телефона на неговата асистентка и с нея записах час

# 539
През Супердок е най-лесно, но се чака както при повечето търсени лекари.

Общи условия

Активация на акаунт