Мнения за Първа детска консултативна клиника?

• 96 915
  • 661
  •   1
Отговори
# 105
Какво включва обаче тази такса? Защото ако боледува детето се съмнявам да е 150лв за година всичко общо.

Аз днес ги смених. Ще има да взимат, егати некоректните.

# 106
Тези около 150 включвали всичко-затова ми обясниха, че ще излиза по-евтино от до сега.

# 107
  • София
Те така много може да си приказват, но е друго да се види черно на бяло.  Peace

# 108
Те така много може да си приказват, но е друго да се види черно на бяло.  Peace

И аз не вярвам. Те всеки телефонен разговор и въпрос към лекар искат да се плаща, как пък няма да се минат с нещо "по-евтино". Така или иначе след като са ми вече далече, не мога да им се обадя с въпрос и отделно се държат супер некоректно като обявяват местенето в последния момент, а цените дори не обявяват, не ги ща. Ще им изяде главите тая алчност.

# 109
Е тези тотално ме разбиха! Имам мейл-пакета ще струва 357лв за бебе до годинка, включени са 15 посещения, 24 обаждания (240 кредита). Нахалници. Оставаме засега без абонамент, моето дете е без ваксини и ще ни запишат единствено в САНА в студентски град, където и да ми дават 357 на месец няма да се върна за второ посещение.

# 110
  • София
388 лв го дава за двама възрастни и едно дете над 1 г, 19 посещения. Само за дете над 1 г - 208 лв - 9 посещения, цените им са безумно високи, безумно... Ако ти се наложат повече посещения пак ще си плащаш като поп 30 лв... Не знам май ще си останем и ние без абонамент, ще помислим за детето, но за нас двамата категорично -  не.

# 111
Тъкмо гледам и аз въпросните пакети... ще го помислим още, пък ще видим. Лошото е, че сега масово пациенти ще хукнат да търсят нови ЛЛ педиатри (а и не само), и ще стане много веселичко.
А ако не си изразходиш посещенията, какво се случва... горят ли, не открих информация.

# 112
  • София
Аз направо не знам колко пациента ще им останат, не знам на кой са тези безумни идеи...

# 113
Много са нагли - нашият педиатър е само наемател там и за него няма абонамент, пакети, кредити за обаждания и т.н., демек 30лв на посещение като поп..... Добре че малкият мина годинка и няма да ходим всеки месец, че за година са ужасно много пари за ваксини и мерене, които за жалост надали отиват в съответния лекар.

# 114
Всъщност като си помислих и съпоставих с другото място, което харесах-ще вземем абонамент и ние. Просто очаквах по-ниска цена, но наистина не е много на фона на това, което получаваш. Просто още има много неизвестни-каква е цената след изчерпване на абонамента? До кога е валиден и т.н.

# 115
  • София
Тъкмо гледам и аз въпросните пакети... ще го помислим още, пък ще видим. Лошото е, че сега масово пациенти ще хукнат да търсят нови ЛЛ педиатри (а и не само), и ще стане много веселичко.
А ако не си изразходиш посещенията, какво се случва... горят ли, не открих информация.

Хукнаха, ама лошото е, че и там има определен потенциал, колко може да поемеш и някои си тръгнаха обидени, че не ги записваш. Да се сърдят на 1-во ДКК за новогодишните изненади, които им подготви, а не както срещнах в коментарите (тук или във ФБ-групите) на "обикновен квартален ЛЛ".

# 116
  • София
Мен най-ме дразни именно това, което получаваш- почти нищо. Аз лично много се разочаровах от тях... Ако се наложи дъщеря ми да отиде 7 пъти на преглед, а не 9 цената ще е същата като на имдивидуално посещение.
А мислите ли да заявяяате пакет онлайн?

# 117
  • София
Аз направо не знам колко пациента ще им останат, не знам на кой са тези безумни идеи...

Не разбирам много от пазарна икономика, но разбирам новата им концепция на принципа: По-добре по-малко и по-платежоспособни респ. по-малко натоварване, на фона на повече пациенти и на по-ниска цена. Едно е 100 пациента по 10 лв, друго е 60 по 30лв.

# 118
Мафия! Чиста проба рекет!
Ще имат да взимат, но не и от мен! Кретени!

# 119
наистина не е много на фона на това, което получаваш

Е, какво получаваш? Това, което ти се полага по здравна каса...ооопс, не. 9 посещения (по здравна каса няма ограничение) и 14 обаждания (нали...) за 208лв. Плащам си за какво, за това, че ги преместиха далече и че им е нова и хубава вероятно клиниката ли? Е, мерси Grinning

Платежоспособните родители също не са идиоти и не си дават парите ей така на вятъра, повярвай ми. Като се усещаш изнуден и рекетиран, не ти се дават пари на такива. Да бяха коректни и да предлагат някакви специални, преференциални услуги, разбирам, ма ей така да си плащам за едното нищо, за какво ми е?

Общи условия

Активация на акаунт