Отговори
# 240

Габи,Бойче,Рени! Hug Hug Hug

# 241

Привет! Hug Hug Hug

# 242
# 243
# 244
Здравейте, мили момичета! Hug Hug Hug Hug
Мина доста време откакто не пиша в темата, тази пуста тръстика не ще да ме пусне Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Как кте, милички? Надявам се всички да сте добре, настроението ви да е на макс, а здравето ви да е като бетон Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диди, сладка моя, на много големи патерици по случай рождения ти ден ти пожелавам да бъдеш винаги усмихната, щастлива и много влюбена Hug Hug Hug Hug
Водя ти един пресен Керемчи, който ни поздравява с добро утро и ни пожелава хубав, много хубав ден. Аз също Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 245
Това момче много ми липсва Sad Sad Sad

От една страна много искам да си почине, но пък от друга съм нетърпелива да го видя в друг проект.. Дано отиването  му в агенцията да е свързано с нов проект..И дано да е филм някакъв..

# 246

Фенката е писала, че Керем е много по-сладък отколкото изглежда на екрана.. Ходил в болницата да посети един свой близък, който бил болен..

# 247
Добро утро, момичета! Прегръдки на всички ви! Hug Heart Eyes Благодаря ви за всичко пуснато!  bouquet Heart Eyes И аз нямам много време да пиша тези дни ... Sad

Страхотен Керем за добро утро ... Heart Eyes Heart Eyes Ето и един Керем в спортната зала ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 248
Сладури Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 249
Това момче много ми липсва Sad Sad Sad

От една страна много искам да си почине, но пък от друга съм нетърпелива да го видя в друг проект.. Дано отиването  му в агенцията да е свързано с нов проект..И дано да е филм някакъв..

Лили Hug Heart Eyes, и аз като теб се затъжих за Керем и много искам да го видя в нов проект ... Макар че наистина да има нужда от почивка ... Peace За това започнах отново да гледам ШМ. Mr. Green Heart Eyes

п.п. В броя от тази седмица на в. ТВ ГИД има кратка статия за Керем, и за това че е бил в болницата ... Peace
Пишеше и още, кратко пак, за Ясемин и Шюкрю. Peace

# 250
Добро утро, момичета! Прегръдки на всички ви! Hug Heart Eyes Благодаря ви за всичко пуснато!  bouquet Heart Eyes И аз нямам много време да пиша тези дни ... Sad

Страхотен Керем за добро утро ... Heart Eyes Heart Eyes Ето и един Керем в спортната зала ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габиииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Въйй, ама това момче ме уплаши така, я!
С много мускули не го харесвам аз.. Naughty Naughty :naughty

Ама защо ли е с тази маска, с това облекло? Да не би да има нов репортаж с него newsm78 newsm78 newsm78

Ето като това тук..

# 251
Лили Heart Eyes Heart Eyes, честно казано не знам дали е репортаж ... Sad Мхм, много мускули показа тук ... Mr. Green

В следващия брой на турското списание Грация ще има снимки на Керем и Серенай от Мави, снимани в Бодрум! Peace

# 252
# 253
Момичета, пожелавам ви спокойна и усмихната Mr. Green  неделя! Heart Eyes

# 254
Лили!  Hug Hug Hug
Толкова съм радвам,че се появи липсваш вече и аз съм така като тебе много искам вече да го видя в проект,но от друга страна пък нека си почине малко още Peace
Габи! Hug
Е не е ли красива я?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт