Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 534
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Пишем по едно и също време и цари пълно единомислие Joy.

# 271
Барба, я  кажи какво е зеленото около на Адам гордостта, трева някаква ли ми се вижда или е натюр?
Смокиново листо, бе! Laughing

късмет ли какво ли, но такова малко смокиново листо не ме срещало в живота ми. Ева ми изглежда залиняла.

Барб, предишната снимка на детската с отворена тераса, водта и гората се сливат едно особено зелено като мъгла. Така си представям спалнята, в такъв цвят.

# 272

късмет ли какво ли, но такова малко смокиново листо не ме срещало в живота ми.
Joy, то пък да си срещала, да си срещала, колко да си срещала?(И после пак да разправят, че размерът нямал значение)

# 273
Барб, предишната снимка на детската с отворена тераса, водта и гората се сливат едно особено зелено като мъгла. Така си представям спалнята, в такъв цвят.
Тези са снимките от последния път _1_, _2_. Сигурно това по-бледото имаш предвид, понеже на другата снимка всъщност доста се доближава като наситеност.
Скрит текст:
Хайде сега да не се надцакваме на смокиново листо! Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 11:08 от Barbabeau

# 274
Страхотни цветове Барбабю , много ще отиват на стаята и атмосферата в нея.

Ема , масата съвсем не е аматьорско произведение, тип скалъпих го току-що ,а си е направо произведение на изкуството .Много сте сръчни и арт , направо ме е срам колко фантазия имам ,но никаква идея как да я направя с ръцете си  Crazy

Чакам снимките с огромно нетърпение.   bouquet

Днес помагах на мъжа ми цял ден ,много съм горда със себе си . Вземахме размери и създавахме част от стените на кофража за бетона. Много галимация е това строителство , направо не знам как има търпението да ги прави всичките тези пипкави неща .

Аз малко поизчистх кухнята и най-накрая сготвих в нея ; зеленчукова супа, варени картофи вчера и спагети с гъби и доматен сос днес.

# 275
Барба, в главата ми са по-наситени цветовете, сега ми сежструват бледи на снимката, а може и от екрана да е.

# 276
Барбс, мерси за инфото за пода.   bouquet

За цветовете и аз да кажа Mr. Green , харесва ми горният в ляво.

Влюбена съм в кухните на VIPP.
Ето още няколко, които съм запазила: 1, 2

И тук да спомена защо съм фен на Икеа. Simple Smile  Предлагат стенен рафт много подобен на този от VIPP кухните, за доста по-малко пари.

Масата на Ема е много хубава.

Също успях да видя и ми хареса дома на Лили и къщата за гости на Самурайката.

Шарки, само успехи пожелавам на дъщеря ти. Интересни картини.
(Също всеки път като погледна аватара ти се стряскам, защото едно време сина ми имаше хелоуински костюм на акула, който беше много подобен на този от снимката ти и въобще все едно е той. Laughing)

# 277
Ето още няколко, които съм запазила: 1, 2
Страхотни Heart Eyes

Нова Тема, кухнята е едно към едно, както я е описала so what Simple Smile
Дървен материал имам за още една къща. Половината чам, другата половина дъб. Преди години купувахме за покрива и изобщо не си спомням да сме смятали колко ни трябва. Просто купувахме. От всичко по много. Тогава ни се струваше, че ще живеем вечно, имахме грандиозни планове, големи мечти....Сега виждам и знам колко преходно и за кратко е всичко. Но дървеният материал остана....за дървоядите Simple Smile

Барба, и на мен фаворит ми е зеленото - първото горе. Ще стане чудна спалнята.
А за картините нещо няма ли да кажеш, какви са, от кой са Simple Smile

Като видя красиво наредена маса, все за Богиня си мисля Heart Eyes

# 278
  • Майничка
Ема, браво за масата, чудесна е и изглежда много стабилна! Аз лично съм фен на кръглите профили, отчитайки потенциалния по-малък шанс за синки по краката.

# 279
  • София
Този аватар ми е подарък, от "колежките" от "Проблемно забременяване" (аз нали не успях с четвъртото), да има някакво съответствие между име и картинка, аз преди това си слагах все бирени чаши за аватар Embarassed.

# 280
Ема,като видях масата,която сами сте си направили си помислих браво на тях,обаче след това като видях мрачния ти пост...надявам се да не е предизвикан от някаква загуба,а просто размишления защото ти остава време от ремонтите Hug

Барба,на мен ми харесват и трите цвята(и картините ще седят супер на тях)но най ми харесва този,който сте отсвирили Laughing Hug (тези дейности ръце,крака никога на масата Laughing)

# 281
  • София
От показаните цветове на Barbabeau на мен ми допадат от лявата стена - втория, а от дясната - третият. Това гледано срещу монитора, и ако той правилно ги пресъздава. Мисля, че не трябва да са просто зелени, а  с малък примес на синьо - ще е по-елегантно.
Масата на Ема ми изглежда като фабрично направена. Щом има още материал може да направи и други, да ги продаде и ремонтът ще излезе без пари  Laughing

# 282
  • На брега
И моите очи така шареха наляво-надясно! Laughing Накрая изрязах едно квадратче от третия цвят на лявата стена и като го наложих върху цветовете вдясно, установих, че е почти идентичен с 1-вия на насрещната стена. От светлината е разликата.

# 283
Ема, масата е много хубава, чакам с нетърпение снимки от кухнята.

Барба, на мен всички нюанси на зеленото, които си показала ми харесват.
Като гледам колко цветове вкарвате, пък аз го раздавам скучновато - сиви стени, беличко, малко дървено.  Laughing

Интериорките, последно повикване за срещата утре, не се бутайте има място за всички.  Mr. Green

# 284
Интериорките, последно повикване за срещата утре, не се бутайте има място за всички. 
С удоволствие ще се присъединя, последно от 18,30 часа ли остана?

Общи условия

Активация на акаунт