Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 591
  • 742
  •   1
Отговори
# 165

Аз пък да ви кажа нямам вкус, помагам на една приятелка за обзавеждане - и се оказа, че всичко, което е извън шоурумовете не е стилно Embarassed
Дорис, и аз нямам вкус. Искаха ми съвет, но веднага го отхвърлиха. То си е друго детската стая да е в розово, със стандартни мебели. Какво ли разбирам аз?

# 166
Пълнолуние? Изпускане на химикали в Искъра? Слънчеви изригвания?  newsm78
Вайана си купува стари вещи, Богиня харесва снимки на суперизчистени интериори, форумки пращат мъжете си на срещи, Арчо пристана на Ема...
Аз май мисля все пак да няма снимки...страх ме е да си помисля какво биха запечатали обективите  newsm43

Аз пък да ви кажа нямам вкус, помагам на една приятелка за обзавеждане - и се оказа, че всичко, което е извън шоурумовете не е стилно Embarassed
Дорис, и аз нямам вкус. Искаха ми съвет, но веднага го отхвърлиха. То си е друго детската стая да е в розово, със стандартни мебели. Какво ли разбирам аз?

Ние сме клуб на низвергнатите и неразбраните. На мен шоурумите тук ми докарват гърчове.

# 167
  • София
Май са " Радини вълнения " от предстоящата среща  Joy
А да няма снимки съм ЗА, ама едва ли....

# 168
  • гр.Варна
Много благодаря на всички за съветите относно ламината.   bouquet Сега тръгваме на "лов" за подходящия.

# 169
Eма, скрита лимонка такава..
Колко пък да съм скрита, само аз тук не говоря за ММ. На кой друг да пристане момчето, като не му се прави ремонт Grinning

Снимки няма да има! Който дойде, ще види и ще чуе, останалите - само мълви ще слушат Laughing

Лили, плочките най-лесно можеш да ги изчезнеш (ако решиш някога), като ги шпакловаш и отгоре латекс. За целта първо контактен грунд, лента върху фугите, от онази мрежестата за гипсокартон, и след това стандартно шпакловка и латекс.

# 170
Контеса,твоя е рядкост,май няма друг в темата да се похвали с това!
Бутам и моя тук, че да ми завиждатИ Simple Smile При нанасянето в сегашното ни жилище реши, че сам ще прави окачения таван без никога да е правил, но каза, че е виждал как става и това е достатъчно. Единствено за банята викахме майстор да реди плочките. Справя се с всичко, няма търпение, не отлага и има виждане. Беше решил за една врата, че не му харесва и я преправя около 6-7 пъти - шкури, боядисва по една по друга технология, разширява отвори, сменя стъкла, накрая му писна и я облепил с фолио но толкова добре направено, че аз прибирайки се от морето реших, че е купил нови врати, защото беше облепил всички заради тази една. Като забременях с №3 започна да прави секции и шкафчета на всякакви възможни свободни места, че в 2 стаи трудно се събира битието на 5 човека. Стига съм го хвалила, че ще пожелаете и него! Виждам, че почнахте да придърпвате чужди мъжове  Laughing
Аз много често работя до 8 вечерта и обикновено разбирам това предния или същия ден. Не мога със сигурност да потвърдя, но ако имам възможност ще ми е много приятно да се запозная с вас, пък макар и с ремаркета, ще дойда. Тя Шарки ще помага, има стажа и търпението за много деца Simple Smile
Лили, дома ти е прекрасен! На мен много ми харесаха пъстрите столове в трапезарията - цветно петно в дома ти заедно с жълтия бюфет. И аз като Гаргамела обаче не харесвам мястото на Триумфалната арка. Друго което се набоде в очите ми са държачите на полиците в кухнята. И въпреки че в моя дом нямам пердета мисля, че всеки дом заслужава своите.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 12:13 от карамелена

# 171
  • София
Едни сте късметлийки, други - плащаме на майстори.  Simple Smile
Аз като питам моя приятел как може да не може / нещо / ми отговаря, че е творец и ръцете си му трябват.

# 172
  • София
На ММ "майсторлъка" му достига до сглобка на мебели (шкафове, легла), плочки и прочие сложнотии си ги прави майстор (поне на майстор сме случили последните 2 имота). Иначе ММ ми е голяма психическа подкрепа, особено като избухна за закъсняващи със сроковете поръчки.

Карамелена, 3 деца не са много, а са малко. На мен са ми малко.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 14:41 от Sharky*

# 173
Момичета, помогнете моля в пренареждането на мебелите! Всичко това трябва да остане там, без офис стола разбира се.
http://prikachi.com/images/727/8181727u.jpg
http://prikachi.com/images/732/8181732m.jpg
http://prikachi.com/images/731/8181731c.jpg
И пак да питам за спалния комплект, че много ми допада за вилата, но ето тук например плика не ми прилича на плик, а чаршаф и ако е така не го искам

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 13:57 от карамелена

# 174
карамелена тежка задача с тези тежки мебели...На пръв поглед - смяна на местата на двойката и тройката, ако може без единичката. Ниската масичка бих сменила с нещо доста по-леко - стар куфар, ориенталски поднос или пуф. На пода бих сложила изровен от някой скрин бял губер. И бих боядисала орнаментите по стените и тавана дето сега  са в неопределено-прасковеникакво в бяло. Само да кажа,  аз харесвам кожената гарнитура от снимките. Само я свързвам с огромна дневна с камина в някой лог-хаус.

Айде вече стига се хвалихте с мъже  Crossing Arms Моят пък е доктор по физика и представата му за "изискан интериор" е вилицата и ножа да не са пластмасови. Crossing Arms

# 175
Не може да се разменят местата на диваните защото в такъв случай по-големия диван ще пречи на отварянето на вратата за другата стая. Няма и да се боядисва скоро, а и няма вариант за изнасяне на която и да е мебел в близко бъдеще. Това е правено преди около 15 години, тепърва навлизаха камъните, цветовете на стените и тези разчупени тавани бяха хит. Наистина супер наблъскано, определено и трябва пространство, но това е за момента. Между шкафа под телевизора и   витрината се образува пространство, там какво може да се сложи? Благодаря ти за идеите Самурайка!

# 176
  • DE
Като каза Самурайка за губера, се сетих как свекървата и майка и се ужасиха преди 20 години когато се оженихме, че съм си го сложила на земята  Mr. Green А аз не обичам да докосвам вълнени неща с кожа(боцка ми  Rolling Eyes ), освен с ходилата.
А сега е много модерно на пода китеник или губер  hahaha

# 177
  • Майничка
Карамелена, в момента телевизия може да се гледа пълноценно само от двойката и от две от местата до трапезната маса, това е безумно. Не е ли по-добре да сложиш телевизора на стената зад трапезната маса, да сложиш витрината на мястото на шкафа, двойката - на мястото на витрината или на фотьойла /ако за него се намери място в някоя друга стая/, а шкафа - на мястото на двойката? Бих сменила стъклената маса с дървена, а холната - с 2-3 малки помощни маси /читав дърводелец може да ги изкара и от нея/.

# 178
Гаргамела, интересно разместване направи. Там където слагаш двойката мислих дали да не се сложи фотьойла заедно с витрината, щеше да стане кътче.. Няма обаче никакъв вариант някоя мебел да се сложи на друго място. Едва се намери място за малката масичка от комплекта. Шкафа където го премести ти е бил преди време, пак с тв-то върху него, а тройката на мястото на шкафа в момента. А за двойката имаш предвид да е обърната с гръб към витрината ли?
Не помня дали някой от тук не се чудеше какво да прави старата си пералня. Ето едно решение
https://timeheroes.org/bg/fsci/dari-drehi-tehnika-posuda

# 179
Ема,и аз нещо такова мислех но с теракол директно върху плочките!Мерси пак на всички Heart Eyes

Карамелена,може би трябва да изчакаш като имате възможност и сили за по-цялостен ремонт,какво иначе само да преместиш,например съгласна съм със Самурайка,че трябва да се пребоядиса заради розовите пасове Wink

Общи условия

Активация на акаунт