Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 565
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Lady April,отговорих ти на лични!
lili_lili , изчетох всичко от последните три дни,  с надежда да видя и аз снимки, но явно пак съм ги пропуснала. Моля и аз , ако пращаш на лични, най-учтиво.... Praynig Ще ти бъда благодарна   bouquet

# 241
http://www.eva.bg/article/26928-Rakopisat-na-doma
Не знам защо, но тази жена ми напомня за Ема

# 242
  • На брега
И аз очаквам репортаж от изложбата. Ако не е прието да се качват снимки с хора без тяхно позволение, ще ми е интересно да видя подредените творбите, ако някой е снимал залата в общ план.

Допада ми тази масичка. По-скоро, като идея, не точно, като изпълнение... Плот от дъски с просвет и плоча от хубав естествен камък върху нея. Виждам я, като ниска градинска масичка. Имам една такава ниска, за бързо кафенце под стълбището, но днес се сдобих със стари дъски с улеи и няма да мога да възпроизведа идеята.

# 243
  • Варна
Харесва ми, въпреки че е затрупано от вещи, има въздух ...И стените са много приятно сиви, само това бебешко легълце ..малко ми е не на място.Килимът също много ми хареса ..

Аз сега, щото няма с какво да се занимавам, та ми щукна да търся някой да ми претапицира старото кресло,онова дървеното,дето е на 50-60 години
Скрит текст:
DSC_4877 by T D, on Flickr
Обаче тъй като едва ли ще му намеря място в аквариумчето, малко работата е на вятъра..Отделно,че идея нямам с какъв цвят искам да го претапицират...А дали ще ми го изшкурят и лакират Crazy? То златно ще ми излезе накрая ...

...и килимчето също.. Simple Smile

# 244
От дизайнерските изпълнения много известна е Nelson Bench. Сега, след като ѝ хвърли око, ще видиш, че ще започнеш да я виждаш навсякъде. Simple Smile))))

# 245
  • На брега
Да, наистина! Често я виждам Laughing. Благодаря, че сподели!

# 246
С риск да ме убиете ще кажа, че тази масичка ми прилича на пейка за сауна.

http://www.houzz.com/photos/23037746/Slatted-Wood-Sitting-Bench- … benches-and-seats

На госпожата от списанието харесах синия персийски килим и синята пейка/табуретка.

Тюх, че няма фотоматериал!

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 20:51 от Цонна

# 247
Пораженията, които видяхме тази сутрин. Докато огледаме нашата къща, щях да получа инфаркт. Покривът на съседите е правен преди месец. Ей това е резултата от продължителни дъждове. Добре, че февруари изрязохме клоните към нас...

# 248
  • На брега
Titina, ужас! Стискам палци да се разминете без поражения! Днес помагахме на приятели да премахнат опасните клони на кедър около тяхната къща и женската част от компанията изпитваше подобни вълнения за висящите от дървото им мъже... и за оградата на съседите им де, но значително по-слаби Mr. Green
С риск да ме убиете ще кажа, че тази масичка ми прилича на пейка за сауна.
Скрит текст:

http://www.houzz.com/photos/23037746/Slatted-Wood-Sitting-Bench- … benches-and-seats

На госпожата от списанието харесах синия персийски килим и синята пейка/табуретка.

Тюх, че няма фотоматериал!
И с 4-5 дъски и най-несръчния мъж ще я сглоби за една десета от сумата.
От дома на Госпожа З, ме грабна и картината от „Алиса” на Ясен Гюзелев. Когато излезе, нямах един свободен лев и се въртях в книжарницата, като циганче пред витрина с толумички  Crazy. Благодаря на Съпружка, че сподели - крада си идеята!

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 22:26 от NovaTema

# 249
  • София
О, Титина, много зловещо...

# 250
Титина, ужасно! Хората ок ли са?това на Мартйн къщата ли е?

# 251
Не, на Кари е...добре са, преди малко правиха и барбекю парти (явно чакат иншурънса).

# 252
Ужасния Титина .
Надявам се ,че всички сте добре . Hug

И при нас едни дъждове днес, точно когато изровиха пръстта и огромна коренова система на заобиколните дървета за арматурата ,заваля и разкаля всичко. След това наля мъжа ми е пясъка и тъкмо измихме с маркуча целия драйвуей и нашия и на съседите и заваля порой . Приключих за днес ,но мъжа ми още доправя нещо горе и аз не знам какво .

# 253
Ох, четем си мислите в тази тема вече... Laughing
Гледам поста на Нова Тема за масичката и си викам - имаше една подобна дизайнерска, да я търся ли или Барба ще я знае - и...няколко поста по-надолу... Joy

Титина настръхнах...Аз като живееща в район богат на природни бедствия съчувствам от душа. Ама ходя из София от няколко дни - явно в този град човешкото бедствие е най-страшно. Каквото може да ти причини съсед и двукрак събрат на жизнената среда и торнадо не може  ooooh!

Домът от линка на съпружка много ми хареса. Нещо бохемско има в него без да е Богински. А детското креватче ми хареса най-много. Обичам интериори, в които са умело вкарани и децата.

г-ца Димитрова не ти трябва да знаеш какво му мисля на аквариумчето ти, така или иначе не е много удачно, предпочитам другата си идея за футоните в гардероба, поне на първо време (не ми се връзвай, моля те, имам мания по малки пространства и функционални решения, нещо като пъзел за интериорки, прости фетишите ми и не си мисли лошо за мен  Praynig ). Значи - кухнята се измества покрай дясната стена на дневната, на мястото на кухнята е вашата спална ниша, вратата към детската се затваря и заедно с гардероба там се оформя спалната ниша на децата (а откъм коридора е вграден гардероб) , стената между дневната и детската изчезва и на нейно място има три плъзгащи се врати, които отделят или обединяват двете стаи според както....Абе щуротии, нали ти казах.

# 254

Аз сега, щото няма с какво да се занимавам, та ми щукна да търся някой да ми претапицира старото кресло,онова дървеното,дето е на 50-60 години ...А дали ще ми го изшкурят и лакират Crazy? То златно ще ми излезе накрая ...

Креслото е супер, още страдам по изхвърлените две такива (в мое отсъствие родата безчинства  #Cussing out ). Можеш да си си го ремоделираш сама, нискобюджетно и високоудовлетворяващо. За техники погледни преправяческата тема, а за идеи - тапицерия от стари джинси, плюшени завеси , пачуърк или цветна шарена тапицерия ще му отиват мисля.
1, 2, 3, 4, 5

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 08:57 от samuraika

Общи условия

Активация на акаунт