Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 504
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Минавам набързо да отразя снощното събитие - срещата на пишман_дизайнерките Simple Smile

Първо, снимки няма! Мисля, че на никой не му мина и през ума да снима Simple Smile
Второ, беше толкова приятно, така неусетно минаха три часа и половина, че се чудя защо досега не се бяхме сетили за такава среща.
Да са живи и здрави - Самурайка, че поде инициативата, и Съпружка, че се зае с организацията  bouquet

Бяхме - Аз Laughing, Самурайка, Шарки, Пепси, Съпружка, Блу, Лили_Лили, Ваяна, vanvel, mumbas и Карамелена, с малкото Карамелче. Всички, всички много готини! Жалко, че масата беше толкова голяма и комуникацията вървеше на групички. Следващият път (във Варна Mr. Green) - на кръгла маса, да се чуваме и виждаме като хората.
Благодаря ви, момичета, за прекрасната вечер Hug

# 331
Да отразя и аз събитието - беше много приятно! Събрахме очите на сервитьора пристигайки една по една и представяйки се с разни кодови имена стил "орхидея вика нощен дъжд, ало,ало, приемам" Joy
Заведението беше много хубаво и удобно за всички - благодаря на Съпружка за организацията. Всички интериорки се оказаха много готини  Heart Eyes За толкова много неща си говорихме и никак не ни стигна времето. Извинявам се на Блу и на Карамелена - не можах да обсъдя с тях нито един интериорен въпрос, а имаха питане. Карамелена, не си взех довиждане с моята малка приятелка, извини ме пред нея и й предай, специални поздрави. Чакам на Шарки бабин дом и на Ема куФнята.

Снимки - йок, но се разбрахме да наемем чартър в края на август до Варна. Момичета мислете къде.  Wink

Арчо за какво ти е този изтеглящ се плот, дето уж ще го ползваш като си сам. Да ти кажа ли кога ще се храниш на него? Точно никога  Peace Махни плота, нареди уредите удобно и функционално, според поредността на операциите (вадиш от хладилник, измиваш, нарязваш, слагаш в тенджера - сиреч хладилник, мивка, работен плот, котлон - примерно) за да не кръстосваш из кухнята като муха без глава.

# 332
  • София
Трети коментар и от мен - чудесна вечер, интериорки от класа!  bouquet
Аз лично за първи път отивам на среща с напълно непознати, и то само жени. За мен е ново, но каквито и предварителни опасения да имах отпаднаха веднага. Най-важното за всяка комуникация - не се получи и миг мълчание, което е достатъчно показателно
Благодаpя за избоpа и оpганизацията на съпpужка.
Хубав ден на всички! kaffeetrmker_2

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 10:20 от Vayana

# 333
  • Варна
Завид завид Simple Smile

# 334
Благодаря ,че ни направихте съпричастни ,макар и отдалече ,на срещата.   bouquet  bouquet

Това с кодовите имена ме усмихна. Това са хубави моменти в една форум-ска среща .

Отказвам да повярвам ,че при толкова фотографи на интериори в един бар ,никоя не се е досетила да снима . Отказвам  bowuu

# 335
И от мен благодарности, беше ми много приятно!   bouquet   bouquet  bouquet

# 336

Арчо за какво ти е този изтеглящ се плот, дето уж ще го ползваш като си сам. Да ти кажа ли кога ще се храниш на него? Точно никога  Peace Махни плота, нареди уредите удобно и функционално, според поредността на операциите (вадиш от хладилник, измиваш, нарязваш, слагаш в тенджера - сиреч хладилник, мивка, работен плот, котлон - примерно) за да не кръстосваш из кухнята като муха без глава.

има логика в мнението ви - дори и сам или не пак ще си седна на дивана , но някак си вътрешния ми глас ми крещи "сложи си плот , сложи си плот"  Joy

# 337
  • Варна
blue_water  не е вариант да местя миялната до мивката и мивката до миялната . Първо защото точно зад миялната е канала и връзката ще е директна за най-бързо оттичане на водата и второ ако преместя миялната до мивката ми отпада вградения изтеглящ плот който ще ползвам като маса за хранене когато съм сам или с още някой друг . Не че не мога да го преместя , но някак си така сякаш ми изглежда по добре  Simple Smile
Ако преместя пък мивката до миялната ще стане много далеч хладилника и ще трябва назад напред постоянно да се ходи Simple Smile

мен по-скоро ме интересуват дали са достатъчни отстоянията които остават за обслужване на всички уреди при единия и другия вариант . и дали не се получава едното да пречи на другото и тъй като съм неготвещ и не грижещ се за домакинство към момента съм в абсолютно неведение дали има достатъчно място за работа .

Печката и за мен не е добре - не се ли пада точно до прозорец?

# 338
Добро утро, дами и господин Арчо! Малко със закъснение искам да благодаря на Съпружка и Самурайка за прекрасната вечер, която сътвориха! Подобно Ваяна се запътих за срещата с известни притеснения, които бяха напълно разсеяни още в първия половин час на рандевуто. Беше чудесно и много, много приятно! Дами, вие сте не само добре съветващи сръчковци, но изключително приятни събеседници.  
Пожелавам ви приятни часове и на Варненската среща, ако успеете да я организирате!  bouquet

# 339
Момичета, благодаря за прекрасната вечер!   bouquet Времето мина толкова неусетно и приятно, че се чудя, защо досега не сме се организирали? Ще се радвам срещите да са регулярни и на различни места - може и интериора да включим.
Варна, събиране на 16 август?  Laughing
Арчо, след време вътрешния ти глас да не казва "стой си на дивана, стой си на дивана"  Mr. Green

# 340
  • в света на неограничените измерения
 Пиейки си все още кафето да кажа добро утро и аз.

Срещата снощи беше чудесна. Времето наистина не ни стигна, прескачахме от тема на тема и остана още за говорене.  Grinning

Дружно решихме следващата среща, живот и здраве, да е във Варна.
Но както каза Ема, на кръгла маса за да можем всички да се виждаме и набърборим доволно.

Чувствам, че като мине отпускарския сезон ще се съберем отново, може би преди Самурайка да отлети за далечната Япония.

Благодаря ви момичета.

# 341
но някак си вътрешния ми глас ми крещи "сложи си плот , сложи си плот"  Joy
Сядаш си на дивана с чаша ледена бира в ръка и му затъкваш устата с луканка  Mr. Green на вътрешния глас това. Peace

# 342
  • София
Да се включа и аз тук, от известно време хвърлям по едно око на темата  Laughing.
Относно кухнята на господин Арчо, искам да кажа, че ако миялната е за вграждане, зад нея НЕ
трябва да има никакъв канал, водопровод и ток, връзките трябва да са в съседен шкаф, а мръсната вода също може да се включи и в сифона на мивката.

# 343
  • Варна
И аз да кажа за миялната, аз съм десничар, а тя е отляво на мивката - е вече 8 години още ми е неудобно.

# 344
убедихте ме - ще я преместя до мивката  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт