Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 472
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз това съм написала  Simple Smile И аз си имам няколко моста, а всичко което е било е в паметта и сърцето ми...
Аз парата изпускам като готвя - от което приятелят ми е изключително доволен  Joy

# 601
  • София
За мен не вещите са мостът, а това, с което децата ми ме карат да се чувствам горда: "The decision in Obergefell v. Hodges is not great only for those of us that have always supported the fight for equality. It is good for those that wanted to continue discrimination. As time goes by they will notice that the world is not falling apart and their fears were unjustified. Those that fought out of fear will see the light. The ones that fought because of hate, however, cannot be saved (not that they would want to - hating is not Christian). They fight to keep their privileges, because only hurting others makes them feel strong and relevant.
One victory was won on June 26, 2015, now the struggle to make the world a better place continues. One person or one country at a time.
" Това е пост във ФБ на дъщеря ми от завчера. Щом съм успяла, къде съзнателно, къде не, да я науча на това, значи мостът е построен.

# 602
  • Варна
Да така е Sharky*, но аз имах предвид интериора защо имам нуждата и там да имам нещо ново и нещо старо.

Пазя всички спомени за баба ми, историите които ми е разказвала за преселването от Беломорска Тракия, историите, които нейната баба е разказвала, но от време на време си вадя и кенарената риза, която тя ръчно изтъка, от изпредена от нея прежда и извезана със син конец, при нея имам и половин гривна от малки стари сребърни парички - другата е в кака. Но както казах аз съм малко вехтошарка някои чувства оживяват при мен с докосване до предмети.  Grinning

# 603

еротичните постери някак отвътре не ми харесват и ще ги пропусна Simple Smile

Тюх значи, няма да се майтапя рано сутрин. Аз исках веднъж и аз да се похваля с мъж  Innocent

Не ви е ни до хумор, ни до секс днес, на философска вълна сте се отворили. Ще пиша надвечер, по ракиено време, като стигнете до истината.

# 604
  • Варна
Самурайка, секса си е секс, независимо от интериора  Joy

Ако зависи от него вече е проблем.

# 605
значи ако се организирате всички мои съветнички за една черно бяла еротична фотосесия , на драго сърце ще си направя фототапет с вас за цялата стена че да си ви гледам рано сутрин   bouquet

# 606
  • Варна
После да не кажеш, имам проблеми със съня - кошмари, някакви вещици ме преследват    Mr. Green

# 607
После да не кажеш, имам проблеми със съня - кошмари, някакви вещици ме преследват    Mr. Green
newsm10

# 608
  • На брега
Изтрещахме! Crazy
Мъжки апартамент. Отново попадаме на колекционер. На мен показаният тук преди месеци апартамент на бразилски DJ, онзи със със сините стени и колекцията кукли, още ми държи влага Mr. Green.
И в скандинавски стил.

# 609
значи ако се организирате всички мои съветнички за една черно бяла еротична фотосесия , на драго сърце ще си направя фототапет с вас за цялата стена че да си ви гледам рано сутрин   bouquet
Внимавай какво си пожелаваш Mr. Green
 Да кажеш мнохо здраве на баща ти и да си боядиса неговия таван жълт и да си го гледа.
 Аз лично  до тук с кухня и спалня бих се изнервилаот толкова цвят. Моят съвет е да мислиш в неутрални цветове за мебели, а да се развихриш в стени и чаршафи-от жълти по-жълти.За кухнята не ми се отваря дума, всяка салфетка трябва да е премислена, никакво място за творчество не оставяш с жълтата кухня.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 15:47 от so what?

# 610
значи ако се организирате всички мои съветнички за една черно бяла еротична фотосесия , на драго сърце ще си направя фототапет с вас за цялата стена че да си ви гледам рано сутрин   bouquet
Eгаси яката идея! Аз мислих на празно платно да накарам всеки да нарисува нещо (това на срещата да стане, наистина си го мислих), ама това е по-яко. Абе момичета, ама ето го и начина. Арчо плаща превоза за да се извози софийската сбирщина Simple Smile)) до Добрич заради фотоса. От там на стоп до Варна. Ако се пуснем по фотооблеклото, аз проблеми мисля, че няма да имаме и с прибирането.
За евентуална втора софийска, май ще стане в индианска нишка, вожда Ема със забито в косите перо и поход към вехтошарницата. Тихо и без следи за да не разберат останалите. Ема, поздравления и от мен за разкошната работа която си свършила!
И да ви кажа, че от вчера приемам поздравления. Вече съм къщовница. Имаме си къща. Предишните собственици ще се изнесат към края на юли, затова ви каня на почерпка в двора (малко ми е бедна масата, ама така... носете вино и ... еротични нещица за подготовка на фотосесията Simple Smile)

# 611
  • София
карамелена , честито! Искренно се радвам - да я направите къща-мечта и да ви е много хубаво в нея! И какво по-хубаво от голям и цветен двор, чак се развълнувах!
Ех, къщата си е къща! Аз съм се родила и отраснала в къща, нея от години я няма, но в събота я сънувах - толкова ярко и детайлно, чак се постреснах какво ли означава...   

# 612
  • Варна
Че вместо нов апартамент, ще купиш нова къща.  Mr. Green

Карамелена, честито. Много щастие в новата къщурка.

Аз имам нещо дребно за показване, но преди това да споделя, че е недовършено - някакъв вид мъжко отмъщение за нетърпението ми. Сигурно ще отнеме дни и минимум 10 натяквания, за да го видя както трябва.  Crossing Arms И стените и таванът ми имат крещяща нужда от боядисване. Латексът все едно изчезна и се пропи в стените. Може би, защото е първо боядисване.
Новата ми лампа от лимитирана серия на Икеа - NIPPRIG.
Скрит текст:

На снимките дребнее, на живо доста добре пасва на големината на масата.

А като стана дума за вещи от миналото - купата на масата е от къщата на баба. Имам още няколко стари нещица като посуда и много си ги харесвам, да сервирам в тях. Бих понесла и някоя стара дребна мебел - шкаф, конзола, кресло или някакви подобни, но едри мебели май не.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 15:26 от Lady April

# 613
Ема,честита кухня,много ми харесва всичко,като цяло и малките детайли също!Много ми харесва белия шкаф и как е подреден и плочките също са супер,за дюшемето ясно и то!Тъмно синия цвят на пердетата също(и аз бих си сложила такъв цвят пердета ако нямаш нищо напротив такава кражба на цвят Simple Smile )!Всичко е супер,идеята със стената също ми харесва и белите рафтове(не знам как се казва)!

Карамелена,на теб честито да си я направите много хубава!

# 614
  • София
Еееех, Lady , от твоите уста в Божиите уши! Зарадва ме! Още няма и 16 ч., ама - черпя те! Wine Glass и да тичам да пускам тото  Wink
Защо така с тавана  Shocked и толкова скоро? Пишман майстор ли сте ползвали, или някакъв друг проблем???Не съм виждала досега.
И честита лимитирана лампа  Simple Smile
П.П. Аз бих я пуснала още малко по-ниско над масата.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 16:12 от Vayana

Общи условия

Активация на акаунт