Прием за детски ясли гp. Варна 2015

• 72 849
  • 914
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
И представете си накрая заради това, че сте писали една и съща градина ви анулират входящия номер....аз не бих рискувала. Някой ако е приет по този начин докато не каже, че действа не бих го направила.
Нищо няма да правя, номерът му е от преди година и повече. Нямам за кога да рискувам

# 61
И аз дадох предложение на една мама, като това на stuffinka , но не знаех, че има места за всички ясли.
Ако системата позволява да се посочи една и съща ясла на 3 места, не би трябвало да анулират после. Еми да си оправят бъговете и тогава  Naughty

# 62
Не става това с една и съща ясла на трите желания. Изписва, че има повтарящи се...

# 63
Сега видях, че ще има прием във всички ясли, в такъв случай, ако номерът е от повече от година, би трябвало да приемат по първо желание, нали? Или не е сигурно?
П.С. Или да се надяваш после на размяна, ако това се позволява в яслите, разбира се/

Какво означава "смесени" групи?

# 64
  • Варна
Гледах класирания от преди имаше деца със 7 желание и малки номера приети, кой знае как действа тази система. За ОДЗ детето ми беше 161 резерва. По-лесно в университет влизат, а после раждай и се чуди как да ги храниш.
Второ ми е и направо лошо ми ставаше като се сещах, че пак ще минавам през това наказание

# 65
  • Варна
Хайде и ние пак в кюпа да видим дали вече няма да ни приемат. Номера ми е от началото на март миналата година, и пак ако не ни приемат на 1-во желание, значи системата е супер скапана, както и държавата!
Имам и един въпрос- преди се виждаше някъде колко деца участват в даденото класиране, но сега не я виждам тази информация, или просто не я намирам. Някой знае ли къде е? Или са я махнали умишлено?

Стискам палци на всички!

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 15:33 от selicita

# 66
  • Варна
има ли откъде да се види колко деца са кандидатствали за дадена ясла предварително?

# 67
  • Варна
EliZ , и аз точно това питам в поста ми - преди се виждаше статистиката колко деца участват в предстоящото класиране и яслите които са посочили като желания. Но сега или вече я няма тази информация или аз просто не я намирам.... Но никъде не е имало изброено за коя ясла колко деца участват, ти си гледаш по списъка и си смяташ и горе долу можеше да се добие представа какви шансове има детето ти.

# 68
Този списък се вижда когато затворят за класиране, т.е. на 18-ти трябва да се появи.

# 69
  • Варна
pina А къде излизаше, там където пише предстоящо класиране ли?

# 70
Да на предстоящо класиане го има това, по принцип и по-рано ги изкарват списъците, няма да е чак като затворят системата Simple Smile

# 71
Така ми казаха и аз тогава съм успявала да видя списъка, но ако е по- рано още по- добре.

# 72
Здравейте, следя темата редовно, но не съм писала  Hug

Взех номерче на малката, когато беше на около 4 месеца. Искам да тръгне максимално късно на ясла, защото без майчинство ще ни е много трудно  Sad Знам, че големите класирания са през Август и Септември, т.е. може да тръгне най-късно Септември или Октомври, което ме устройва общо взето. Въпросът ми е да рискувам ли да посоча да участва в класиране от Август и да пропусна това през този месец? Видях, че има доста обявени свободни места и се притеснявам да не остане неприета...

# 73
Еми да си оправят бъговете и тогава  Naughty

Не можах да разбера. Кой бъг трябва да се оправя? И какво тогава?

# 74
melani аз също искам моя син да започне възможно най-късно тази година и ще пропусна този месец класирането. Мисля, че ще успеем да се класираме следващия път. Нашият номер е с 11....

Общи условия

Активация на акаунт