Прием за детски ясли гp. Варна 2015

• 73 373
  • 914
  •   1
Отговори
# 75
Имах нужда да прочета, че още някой мисли като мен Simple Smile Нашият номер е с 10... Успех на всички! Ще се радвам, ако споделите още мнения.

# 76
  • Варна
Да ви кажа какво ми обясни директорката на приказен свят. До колко е била искрена е друг въпрос. Яслата имала капацитет 65 деца, сега обявявали 50, за август и септември колкото деца се откажат, не се запишат или по друга причина, ще има пак приеми. Но останах с впечатлението, чв сега този прием е най- големия. Аз също искам да отложа максимално назад във времето и си мислех за септември, но много искам и да ни приемат точно тук. Затова си мисля, че сега шансът ни е най- голям, когато има най-много места

# 77
Хм, само 65 деца ли? Аз си мислех, че имат поне по 100-тина места, но сигурно е различно за различните ясли. Много е кофти така, като няма информация кога е големия прием, какъв е капацитета на яслите и изобщо какви са им творческите планове през годината. Ние се налага да гадаем. Конкретно за Приказен свят не знам, но за други ясли все си мисля, че пак ще имат голям прием другия месец.

# 78
  • Варна
120 места трябва да е Приказен свят. Синът ми беше там преди 7г, когато я откриха. 4 групи по 30 деца.
Сега искам и малкият да е там, просто ми е най-близо. Дано стане.

# 79
  • Варна
Успех на всички! Ако излезе трик да не се посочват три ясли би било супер.
Скрит текст:
малко се отчаях... номерът ни е 13..., а ще участваме след година. Сега се надявате на 10.. и 11... дали имаме изобщо шанс? Има ли някъде инфо колко са местата за Варна, та да си направя сметка долу горе за годишен прием

# 80
  • гр. Варна
Момичета, аз малко се обърках...  newsm78
В един коментар четох, че ще има класиране на 18-сти, в друг на 20-сти, а някъде из нета за 23-ти  Crazy
А в сайта им пише:"Няма обявено класиране"  newsm78
Предния месец бяха обявили датата за класиране една седмица по - рано...

Та въпроса ми е  Laughing Кога ще има класиране и от къде знаете?  Laughing

# 81
  • Варна
Пише го в сайта - секция Новини. На 20-ти е класирането.

# 82
  • гр. Варна
Пише го в сайта - секция Новини. На 20-ти е класирането.
А аз търся в "Предстоящо класиране"  Crazy

Благодаря   bouquet   

# 83
Еми да си оправят бъговете и тогава  Naughty

Не можах да разбера. Кой бъг трябва да се оправя? И какво тогава?
Прочетете и предното ми изречение   Rolling Eyes

# 84
Съвсем се обърках Simple Smile Някой сигурен ли е кога са най-големите класирания или е божа работа?

# 85
Аз знам, че започването на градините е през септември, което означава, че може би август и септември ще има големи приеми също. Така, че не се отчайвайте! Успех на всички! Ние сме приети юни и започна. Адаптацията върви добре. Виждам сега, че за най-желаната ни ясла има доста места,което означаваше, че щеше да бъде приет там,но пък не съжалявам въобще за ясла 9 в Аспарухово - Детелина. Доволна съм много. Като отида да го взема и е много спокоен. Доста се забавлява там. А и чувам,че директорката там държи доста стриктно и под контрол нещата относно гледането на децата.

# 86
Само хубави неща съм чувала за яслата в Аспарухово  Peace Важното е детето да се чувства добре, за да е спокойна майката - и обратното  Hug

# 87
  • гр. Варна
Момичета и аз за там чакам  Praynig
Има 50 места и се надявам едното да е за малкия. Нещата, които сте написали за директорката и яслата като цяло  ги чувам често из квартала и се надявам вече да го приемат

# 88
Здравейте, малката беше приета в Аспарухово, но не ме устройва, а за да не остане не приета до есента я записах, защото сме с доста голям номер. Идеята ми е дали има вариант да я прехвърля някъде в града или не?

# 89
  • Варна
Едва ли цялата ясла се изпразва. Нали остават деца. 50 си доста голяма бройка, но ако някой е следил по отблизо мин. година класиранията да каже имало ли е обявявани по-големи бройки

Общи условия

Активация на акаунт