Прием за детски ясли гp. Варна 2015

• 72 884
  • 914
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Бройките след септември със сигурност ще са малки, но приема много зависи от номера. Примерно моето дете съм сигурна, че ще бъде приет веднага след тези с предимство точно заради номера.

# 796
Благодаря за отговорите.

# 797
Знаете ли дали проверяват данъчните задължения и на двамата родители?Аз на мое име нямам нищо,но съпругът ми има задължения за минали години.Ако предоставям в заявлението и в яслата  само моето егн,него могат ли да го проверят и как става това?

# 798
  • Варна
Здравейте!

В яслата ми искат 30 бр .кърпи за ръце  25 / 25 см.

Вчера видях в една барака до нас продават готови за 60 ст,което прави 18 лв.
Чуде се ..ако купя плат и после на шивач да ми ги ушие ,ще ми излезе ли  по-евтино newsm78 newsm78
Знае ли някой?

Друг въпрос: правите ли изследване за салмонела за ясла?
Ако ,да ,след колко време излиза резултата?

# 799
Здравейте!

В яслата ми искат 30 бр .кърпи за ръце  25 / 25 см.

Чуде се ..ако купя плат и после на шивач да ми ги ушие ,ще ми излезе ли  по-евтино newsm78 newsm78
Знае ли някой?

Относно кърпите, нямам идея, не сме купували такива неща.
За тръгване на ясла се правят чревни изследвания и едно от нещата, които също се изследват е салмонела (дава се фекална проба). Изследването отнема между 3-4 дни.

# 800
Здравейте!

В яслата ми искат 30 бр .кърпи за ръце  25 / 25 см.

Чуде се ..ако купя плат и после на шивач да ми ги ушие ,ще ми излезе ли  по-евтино newsm78 newsm78
Знае ли някой?

И при нас не са искали. Но ми се струва, че може би ще има разлика с около 1-2 лева максимум 3. Ако имаш шивач наблизо попитай, колко би ти взел за ушиването с твой плат и така ще си прецениш, дали да се захващаш с това начинание или по-лесно ще е да ги купиш готови. А пък може и да провериш по бебешките борси дали няма, може да са по-евтини.  Wink

# 801
  • Варна
Вчера пуснах чревни в Статус, днес са готови. Споделям за информация.

# 802
Вчера пуснах чревни в Статус, днес са готови. Споделям за информация.
Нещо лабораторията ме съмнява. До сега не съм чула за толкова бърз чревен резултат.  Thinking

# 803
  • Варна
И аз днес пуснах. Казаха ми - до 2 работни дни. Те чревните по принцип са от 3 до 5. И то 5 май само ако има нещо.

# 804
  • Варна
по бавни са, защото доколкото знам ги носят в ХЕИ и там само се прави изследването

# 805
Нашите чревни ги пуснахме в Лина. Казаха ни 3-5 дни,но реално след 2 дни бяха излязли резултатите онлайн.

# 806
  • Варна
10693    дата на регистрация:02.04.2014 г. 14:03:07    месец, от който участва:01.03.2018

Е, как е възможна такава глупост и най-вече система. Дори детето да е регистрирано на 1 ден то трябва да е на 4г и 1 месец когато започва да участва в класиране....  Не само не си трият заявленията ами иначе и дата на участване са си писали. Ок, как системата изобщо го приема имайки предвид възрастта, която се получава и която е обозначена при класиране.

# 807
  • have faith and be patient ..
Трябва да е на 3 г. И 11 месеца   Peace но няма значение...  Какво толкова се вълнувате от тия неща..
А за кърпите - в близка за мен бебешка борса намерих лигавниците,  които ми искат,  /хавлиени/ 10 бр. За около 1 лв. Бройката, Също и кърпите /от хасе/ 20 броя за около 50 ст. Бройката.  И двете чисто бели,  защото често ги слагат в белина.  Това е за ясла иглика,  трошево
Чревните в ситилаб бяха готови също за 2 дни.

# 808
  • Варна
Хах, как съм сметнала.. Mr. Green
Вълнува ме и ядосва недодяланата им система, с която много хора в нужда за място се борят буквално...
Не знаех, че и лигавници ви искат. Купувала съм на малкия такива по около левче от Бебе борсата на колхозния. Явно са същите, които си видяла. Кърпи вероятно също има.

# 809
  • have faith and be patient ..
да , но аз се хвърлих на хавлиените /30x30/  а те 1,60 бройката .. 20 броя - 30 кинта , продавачката ми вика ти ще си първата която взима хавлиени Simple Smile и като взимах хлапето изрично попитах , казаха ми хасета да взимам , те пак са 30x30 но цената им е около 50-60 ст. бройката  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт