Прием за детски ясли гp. Варна 2015

• 72 876
  • 914
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Това нещо подсушава ли изобщо...
И как яслите нямат пари да осигурят еднократно в годината направо съм изумена... но защо да не вземем от родителите, щом може.
Аз с изненада установих, че в яслата, в която ще пускам малкия пролетта не искат нищо като чета какво става по другите.

# 811
  • Варна
Факт е, че в едни искат, в други не.

# 812
Знаете ли колко време важи служебната бележка от работодателя.Фирмата , в която работя е регистрирана в София и трудовата ми книжка е в работодателя.

# 813
Знаете ли колко време важи служебната бележка от работодателя.Фирмата , в която работя е регистрирана в София и трудовата ми книжка е в работодателя.
Мисля, че няма срок. И при мен беше така, изпратиха ми я, заедно с въпросната бележка. Показах я в яслата(градината) и после пак им върнах трудовата книжка. Но според мен е добре да е с около 10 дни срок след издаването носенето в яслата или градината.  Simple Smile

# 814
Вярно ли е, че ако си на борсата и получаваш обезщетение за безработица(което се води и за трудов стаж),не се губи 1т. предимство.

# 815
  • Варна
да, аз съм така. приеха синът ми и при записването вместо трудова книжка носих служебна бележка от борсата и разпореждането от НОИ

# 816
Благодаря за информацията.

# 817
  • Варна
Здравейте!
В списъка ,който ми дадоха от яслата пише" медицински чаршаф",това да не е чаршаф-протектор  newsm78 ,знае ли някой какви размери трябва ,такива като за кошара ли..120на 60?
Другото е играчка,трябва да носим бебешка играчка..дайте идеи Praynig

В понеделника малкия е на ясла ,днес не можах да взема урина ,пробвах с колектор,3 пъти проверявах ,все  е празен ,а памперса е мокър...после  3 часа ходих с него из стаите с контейнерче,изпуснах един път  ,стана 12 и аз се отказах.Утре пак ще пробвам.Кажете,дайте съвет как да стане по-бързо  Praynig

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 14:31 от Velina_p

# 818
  • have faith and be patient ..
ами аз дезенфикцирам една стъклена купичка и я слагам в гърнето , като каже че и се пиша ,полсе пресипвам в контейнерче и бегом към лабораторията , че нали има и давност урината .. преди слагах колектор в памперса докато спи , но с гърнето най- ми се получава  Peace

# 819
  • Варна
Баткото редовно пишкаше като свалях памперса и го вкарам в банята да го мия. Няма ли да стане?! Става сутринта, сваляш памперса, пълниш един леген с вода, уж да миете дупе/крака.. и контейнера да ти е под ръка. Като почне да пишка подлагаш и така..
Иначе от тези дървените сортери, пъзели сякаш са идея за яслата. От този тип например - http://www.igra4kite.com/images/andreu-pazel-divi-jivotni16.jpg . Също констуктори.

# 820
  • Варна
Пъзелчето е хубаво ,ще гледам един такъв и една книжка с твърди корици ще взема.

Ще пробвам в банята с легенчето ,ако не стане с колектор пак.
Нашия на гърне не иска ,вдигнала съм  ръцете ,не мога да го науча,дано на яслата се научи.

Благодаря за съветите!

# 821
Играчка, която да е за цялата група или лична? Защото на нас ни казаха ако има играчка, с която се чувства сигурна или спи с нея, че можем първите седмици да я водим с нея.
Иначе ако е за групата нещо дървено тип кубчета с картинки или конструктор.
Аз съм с момиче, урина взимам като залепя колектора и я сложа седнала на гърнето. Това правя веднага след събуждане сутрин.

# 822
  • Варна
Играчка за цялата група.
Ми не става при нас с гърнето,знам че е удобно така. Tired

Не знам къде сбърках с това гърне ,с баткото беше по-лесно,но с  малкото е  пълен  провал newsm78 Crazy

# 823
  • варна
Има ли други дечица приети на днешното класиране ,моето момче е прието в "Зайо Байо" .С големи резерви съм, с каката нещата не минаха добре, постоянно болести и накрая я отписах.С малкия ще ми е още по трудно, той е като залепен за мен, не е много общителен и на всичко отгоре се бие. Много се колебая изобщо дали да го записвам, но знам че ще е добре за него (а и за мен Simple Smile ) да е сред деца.

# 824
  • Варна
Велина пробвай да го научиш да пишка в чашка. Ние така махнахме памперса. Държах го гол вкъщи и то си личи като ще пишка, сложих една чашка и той се изкефи, от тогава започна да иска да пишка в чашката и махнах директно памперса. След около 2 седмици, един следобед след като се събуди реши че иска да сяда на гърнето /до тогава мисия невъзможна/ и сега си пишка само на гърне седнал обаче. Съжалявам за офф-а. Той е голям, може и така направо в контейнерчето за урина да се изпишка  Thinking
за да не е напълно офф я кажете наистина за Чуден свят някакви отзиви? чувала съм само добри, но онзи ден минах от там /по принцип не ми е близко и не ходя в тази посока въобюе/ и забелязах, че в двора им няма нищо, нито пързалка, никакви съоръжения, само бетон  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт