Прием за детски ясли гp. Варна 2015

• 72 900
  • 914
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Здравейте и нас ни приеха в Приказен свят. Момченцето ми също е там, сега приключва август месец и заминава на градина. Тези, които са приети - ориентирани ли сте към група, ако ви дадат право да избирате?

# 751
Здравейте и нас ни приеха в Приказен свят. Момченцето ми също е там, сега приключва август месец и заминава на градина. Тези, които са приети - ориентирани ли сте към група, ако ви дадат право да избирате?
Здравейте! Нямам отзиви за Приказен свят,ще Ви бъда много благодарна ако разкажете как е било с първото Ви детенце. Как процедират първите дни,Вие от кои госпожи сте доволна и т.н. Ако случайно ни дадат право да избираме да имаме информация. Благодаря предварително и честито за приема!

# 752
И аз ще съм благодарна за информация за Приказен свят. Имаше тема за тази ясла ако искаш там пиши, че да не разводняваме тази.

# 753
  • Варна
Ами да- в групата за Приказен свят сме писали доста- големия се адаптира за 3 дни, но беше почти на 2, а малката ми е на 1.4 г и се притеснявам. А относно групите- мисля, че навсякъде е едно и също - има готини и не толкови готини сестри. Ние бяхме в 1-ва група- сестра Илчева е душица, момченцето ми я обожава! Но незнам дали ще ни дадат да избираме, ще реша на момента.

# 754
Здравейте и от мен. Ние също сме приети в Приказен свят. Някой може ли да пусне линк към темата за конкретната ясла...Аз нямам никаква представа относно тези групи, по какво да ги избираме и всякакви други неща.

# 755
Здравейте,мен също живо ме интересува въпросната тема за Приказен свят.Намирам няколко,но  са или с по една страничка или са много стари.Нас ни приеха там още миналия месец и тръгва на 08.09  Embarassed

# 756
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=860541
Дано се получи копирането, че съм на телефона.
И моя юнак е малък. Сега е на година и два месеца. И каката малка я пуснах и бях доволна.

# 757
Здравейте,мен също живо ме интересува въпросната тема за Приказен свят.Намирам няколко,но  са или с по една страничка или са много стари.Нас ни приеха там още миналия месец и тръгва на 08.09  Embarassed
Вие след като говорихте с директорката при записване на детето за началната дата на тръгване имахте ли някакви изисквания? Ние сме приети сегашния прием и ми се иска да говоря за реално тръгване от около 10 Октомври. Смятате ли, че ще ми бъде удовлетворено желанието? Освен това ние още не сме проходили сами, а и това ме притеснява и искам да изчакам поради тази причина. Споделете как протича разговора щом отидете за записване.

# 758
Нашите изисквания бяха детето да тръгне възможно най-късно . Те казаха,че по късно от септември не може и ние се съгласихме,защото ни устройва.Разговора протича съвсем нормално,директорката обяснява какви документи са ви нужни,кога трябва да се донесат и какви изследвания трябва да се направят около 10 дни-една седмица преди реалното тръгване на детето на ясла.

# 759
Здравейте,  синът ми е приет в Моряче. Можете ли да ми кажете в какъв срок трябва да го запиша? Благодаря!

# 760
Здравейте,  синът ми е приет в Моряче. Можете ли да ми кажете в какъв срок трябва да го запиша? Благодаря!

10 дневен.
 Това е за последното класиране:

"Срокът за потвърждаване приема на класираните деца е 23.08.2016г. Непотвърденият в срок прием води до автоматично отпадане от класирането и в следващи класирания може да се участва с нов входящ номер и ново заявление за прием.

Постъпването на потвърдилите в срок прием ще се извърши поетапно, по предварително изготвен график от директора на детската ясла. Непостъпилите в срок, съгласно графика, отпадат от приема и могат да участват в следващи класирания с нов входящ номер и ново заявление за прием."

# 761
Здравейте,
имам питане .. Детето ми посещава детска ясла в момента, но ни предстои смяна на квартала и ще ни е много далеч яслата. Възможно ли е да се прехвърли в друга или трябва да следвам процедурата за прием отново? Ново заявление, класиране и т.н.   newsm78

# 762
Здравейте,
имам питане .. Детето ми посещава детска ясла в момента, но ни предстои смяна на квартала и ще ни е много далеч яслата. Възможно ли е да се прехвърли в друга или трябва да следвам процедурата за прием отново? Ново заявление, класиране и т.н.   newsm78
Здравейте,ако има друго дете,което иска да дойде на вашето място в яслата,а Вашето да отидете на неговото (в близка за Вас ясла) може. Но все пак ако намерите желаещ,трябва да попитате и директорите дали са съгласни. Иначе тук има теми за размяна на деца в яслите или може да попитате в групите на Варнаненските майки във фейсбук. Успех!

# 763
С пълния набор от документи (без изледванията) ли се ходи да се записва детето или като отидеш да потвърдиш, тогава ти казват какво да носиш? И кои са те, който вече има опит?

# 764
Здравейте! Днес записах сина ми в ясла Приказен свят. Започва на 8 септември,но казаха като го заведем ще кажат в коя група е разпределен. Направих група за приетите от 2016 г дечица,така че заповядайте да споделяме инфо там. Групата е във фейсбук и се казва Детска ясла "Приказен свят" Варна-прием 2016
https://m.facebook.com/groups/151528468619057/

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 22:37 от bubalqna

Общи условия

Активация на акаунт