беше истинско перпетум мобиле
. И сега заспа да 5 секунди. Какво беше това чудо, 3 часа пълна газ, все едно е пил 3 кафета ...

) Но напоследък пиша 2-3 пъти в седмицата някъде, с малки изключения. И дори не чета всичко...Просто някак си нямам нужда да си "сверявам часовника" толкова често, познавам си детето вече и избягвам да го сравнявам, водя се по него и ми е сравнително спокойно, дори когато не е "по учебник".
/ Та сутринта я слагам, тя реве, на мен ми се къса душата ама бутам. По едно време се унесе, аз реших да я понаместя и тя пак ревна. Всичко това се случва на терасата, че духа адски вятър. Обръщам се, гледам прахосмукачката до мен, включих я и тя замлъкна, загледа като дрогирана и заспа.
С нетърпение чакам ММ да се прибере вечер да поеме щафетата.Добре, че помага, но това е защото аз пак съм бременна и хич не се чувствам добре
и аз не съм, но не мога да си разпределям времето изобщо..А като си спомня само колко хубаво ми беше в тази тема докато бременнех с Цвети, но с нея лежах осем месеца на легло и друга работа освен да проверявам в августинките нямах
. В сегашната отчетна-декември нещо не я усещам тази задружност, нещо не е същото..
хе хееее....тука съм си, но нещо тези дни все не стигах до форума. Само влизах и поглеждах колко нови известия има и колкото повече ставаха толкова по-трудно ми беше да се наканя да чета, но днес се изритах. Просто като излизаме сутрин до обед и после следобед ми е трудно. На обед като спи в нас гледам да пооправя или и аз да мързелувам и хич не мис е взира в екрана. Ноооо изчетох ви.....няма да се включвам по темите, че вече не са актуални.
Нямам идея какво значи
ама ми се видя удачно за случая. Та лекарката ни записа 10,2кг и ни измери 75см или +1. Имахме сополи преди два дни, но аз веднага му напъхах ампула вит. Ц в носа + много гъст чай от лайка (едно пликче в 2 пръста вода и много рева от това). Вчера пак ампула вит. Ц и разбира се не жаля физиологични и още от следобед не чувам сополи и днес също. Тя го прегледа и каза, че няма зачервяване на гърлото та се моля да ни се е разминало. То понеделник още ми замириса на разсополивване и вторник беше пика. В неделя бяхме при едни по-големи деца и едното му се изкиха директно в лицето от 5 см. Ама дето вика ymemansi имунитет да развива.
Сърчице*** оххх колко хубаво, че си пак бременна
аз хвърлям по едно око на ФБ групата и там доста се разписаха с нова бременност и то този месец ако не се лъжа все. Много мило ми става и евала на смелите мами и татковци
Лека бременност и влизах по-често, то не пречи пак за бременност да си пишеш....тъкмо да си припомняме.
ако ММ не ме приземяваше понякога, кой знае какви щях да ги върша. Предвид положението ви се справяш повече от добре. Заведи я някъде на закътано ако ти се ходи много на море. Ако пък не ти се пътува толкова я заведи на планина
има толкова хубави места с минерални басейни и не са на път колкото морето. Пак ще се печете до басейна, но и въздуха/климата ще е супер и може да я топваш в минералния басейн. 
След като всички фризьорки в квартала ми отказаха, го заведох на детски салон и вече прилича на голямо момченце
Беше станал като госпожица дългокос и не издържах
. Ама пък ми е много хубав сега, пу пу 
Дай Боже повече смели мами и повече деца. Ако знаех колко е хубаво, щях да почна по-отрано и вече да имам поне 2-3 

аз лично с удоволствие ще чета тук освен бебовски неща и за бременността ти!

Лека и успешна бременност!
Аз пък на миличкия (кака му така го нарича) му клъцках бретона преди дни. Доста зле, но си начесох крастата. 

чета ви още от бременните теми. Моята дивачка е септемврийче, но вашата група е толкова активна и приятна, че ми беше не само полезно да ви чета, но и много разтоварващо (особено докато беба спеше само на ръце)
че все сме с някоя драма. Имаше зверски колики до 5.5 месеца, а от 6-тия започнаха зъбите 

Обаче пък стават все по - интересни, скоро очаквам и да проходи. Лека нощ и от нас 😘 Препоръчани теми