Лакове за нокти- 100 Юбилейна тема!

• 80 567
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Di™ сложи си бяло за основа и пробвай пак.аз обикновено на розови и ярки цветове , винаги слагам бяло

# 586
Di™ сложи си бяло за основа и пробвай пак.аз обикновено на розови и ярки цветове , винаги слагам бяло
Благодаря за съвета и така ще пробвам  bouquet
Искам точно такъв цвят и това е Crossing Arms

# 587
- поредният несполучлив опит: Korres Coral Pink 43:

Между другото - лакът, освен, че е с много добър състав (11-free) - като покривност, нанасяне и съхнене е супер.
Ах, този Korres е страхотен  Heart Eyes
Тези лакове има ли ги в БГ, не съм ги срещала?

# 588
Di™ а защо не си вземеш ГР , съдейки по капачката това е техен лак Color expert

# 589
- поредният несполучлив опит: Korres Coral Pink 43:
Скрит текст:
Между другото - лакът, освен, че е с много добър състав (11-free) - като покривност, нанасяне и съхнене е супер.
Ах, този Korres е страхотен  Heart Eyes
Тези лакове има ли ги в БГ, не съм ги срещала?
Има ги, поне онлайн Peace
Случайно попаднах на този сайт и съм супердоволна и от продукти, и от обслужване.

Di™ а защо не си вземеш ГР , съдейки по капачката това е техен лак Color expert
Снимката, която "размахвам", по принцип е на Color expert №15, но както вече писах - реалният цвят на CE №15 няма нищо общо с цвета на снимката. Упорствах и купих няколко броя от различни места, с надеждата, че разликата по принцип и де факто, може да се дължи на конкретна партида, но...уви. Това, което се продава по нашите ширини, като N15,  няма нищо общо с цвета, по който луднах. И...така  ooooh!
Скрит текст:
Лаковете, които накупих, изглеждат точно толкова отровно-розово като 15-ицата на тази снимка:
49, 21, 57, 15, 20

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 16:29 от Di™

# 590
# 591
  • Belgium
Lemy, тези лакове ги има и в магазина на Korres на Кракра.

По спомен щяха да зареждат и някаква нова колекция, но не съм минавала скоро.

# 592
Лу, мерси, ще се разходя до там.   bouquet

# 593
~Di~ , мисля, че лака който търсиш е Golden Rose Color Expert 21

# 594
Това ли да е newsm78
Огромно благодаря, ще го потърся    bouquet  bouquet  bouquet
Проблемът е, че в нито една парфюмерия нямаха мострена палитра.
На две-три места, от услужливост, ми "драснаха" цвета върху листче, преди да успея да обясня, че капката лак върху касова бележка няма нищо общо с цвета върху ноктите ooooh!

# 595
Включвам се отново с яркорозов неон + декорация на безименния Flutter :

# 596
Това ли да е newsm78

Да не те объркам, но така мисля. Видях снимката, която си публикувала. Тя е за този:
Скрит текст:
Преди малко на прибиране си взех Golden Rose Color Expert номера 44, 46 и 94 /жълто и два тона зелено/ ииии много дълго се загледах в номер 21, точно защото  ми се стори, че това е цвета който търсиш. Ама пусто да остане съм намацана по ноктите с един манхатън и нямаше къде да пробвам. А мъжо ме изгледа жално като го питах може ли да ми услужи с един нокът  Rolling Eyes  Та не можах да го пробвам. Зачудих се дали да не го купя, ама не си падам много по розовеещите гами  Sick

# 597
Преди малко на прибиране си взех Golden Rose Color Expert номера 44, 46 и 94 /жълто и два тона зелено/ ииии много дълго се загледах в номер 21, точно защото  ми се стори, че това е цвета който търсиш. Ама пусто да остане съм намацана по ноктите с един манхатън и нямаше къде да пробвам. А мъжо ме изгледа жално като го питах може ли да ми услужи с един нокът  Rolling Eyes  Та не можах да го пробвам. Зачудих се дали да не го купя, ама не си падам много по розовеещите гами  Sick
Денят ми не беше особено добър, но съм ти безкрайно благодарна и за информацията и затова, че ме разсмя искрено Hug Hug Hug
Направо поръчах да ми го купят №21 и спирам с издирването.
ММ, освен че категорично не разрешава да му се ползва дори нокътче за "мостра", не дава и сантиметърче кожа за тест на парфюм, когато аз вече няма къде да пръскам Mr. Green

# 598
xaxaxa разсмяхте ме искрено! Аз пък към спирала се ориентирам, но няма как да стане Grinning

# 599
Днес си купих едно пясъчно лакче Gabriella Salvete, чували ли сте тази марка?

Общи условия

Активация на акаунт