Електронни четци - XVI

• 74 217
  • 816
  •   1
Отговори
# 225
self_control, аз също ще си поръчвам новия Киндъл от 2015 г. днес,може ли да споделиш как реши въпросът с доставката- до къде ще ти  го доставят и чрез кого?

# 226
  • София
Ще използвам превозвач и го поръчах до адресът им в Германия. Транспортът е 2.40 лв.

# 227
благодаря за експресният отговор.

# 228
  • София
Еха, Пейпъруайт 2 - EUR 99,00? С 300dpi.  Rolling Eyes

Изкушаващо е, но по-малкия набор на текст на страница не мога да го преглътна.

KOBO H20 няма ли да му направят намаление вече, ако някой чуе нещо да пише.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 14:59 от Starrydream

# 229
  • Варна
Ако е удобно да попитам за Киндъл Тъч Глеър. Поръчах сега с Прайм, дойде. Но нещо не се оправям с него, аз имам стар Киндъл Тъч от 2011 и тук разликите ме дразнят.
1. Как да направя книгите като списък, дразни ме на картинки
2. Откъде се изключва wi-fi??
Киндълът е за мъжа ми и той ме зяпа нежно и чака аз да му го настроя за всичко  ooooh!

# 230
  • Стара Загора
нямам точно този киндъл, но на предишният тъч и на воаяжа се включва от менюто, което е три черти( под часовника)list view е за списък със заглавия.
За wi Fi пак от същото меню settings ; aeroplane mode on.

# 231
  • Варна
нямам точно този киндъл, но на предишният тъч и на воаяжа се включва от менюто, което е три черти( под часовника)list view е за списък със заглавия.
За wi Fi пак от същото меню settings ; aeroplane mode on.
Благодаря! Той го метна на руски и ми беше трудно да се ориентирам

# 232
  • София
Ще използвам превозвач и го поръчах до адресът им в Германия. Транспортът е 2.40 лв.
Би ли споделила кой е той, аз досега съм поръчвал при 3лв/кг

Това трябва да е Paperwhite 3? След 2 Август - на 119Е ли става цената?
http://www.amazon.de/gp/product/B00QJDO0QC?keywords=kindle&q … sr_1_1&sr=8-1

До 2бр ли беше ограничението на една поръчка?

# 233
  • София
Би ли споделила кой е той, аз досега съм поръчвал при 3лв/кг

Извинявайте, объркала съм цената, 2.99 е. Това е превозвачът http://www.ggbg.bg/pages/about.

# 234
  • София
То тази оферта била за четци с реклами...  ooooh!

Четох по-назад, че можело да ти ги премахнат и без да доплащаш разликата, при късмет.
Аз не ползвам Wi-FI - ще се появяват ли и кога?

Проблема е, че единият няма да е за мен - трябва ли да се разпечата, за да ги спрат (ако съпорта е благоразположен)?

# 235
  • София
Е и? Чак пък охкане...
Няколко пъти и аз и други потребители писахме, че рекламите по абсолютно никакъв начин не пречат на четенето и не разбирам какъв ви е проблема, че четеца ще бъде със. Като не искате реклами си платете допълнителната сума и си вземете такъв без.

# 236
  • София
Е и? Чак пък охкане...
Няколко пъти и аз и други потребители писахме, че рекламите по абсолютно никакъв начин не пречат на четенето и не разбирам какъв ви е проблема, че четеца ще бъде със. Като не искате реклами си платете допълнителната сума и си вземете такъв без.

По-полека newsm78
Просто не виждам офертата...

Питах без wi-fi - какво ще виждам реално.

# 237
  • София
Знаехте ли за опцията за наем на ел.книги? Сега видях, че се предлага в онлайн книжарницата на Сиела, но май е се отнася за всички книги, а само аз определени издателства.

# 238
  • София
Питах без wi-fi - какво ще виждам реално.
Това виждам аз при регистриран четец и невключван скоро wi-fi. Четеца ми е предишния модел без подсветка.
Скрит текст:
Скрийнсейвър

Екран за четене

Ако четеца не е регистриран ще се виждат различни картинки на Kindle като скрийнсейвър.

# 239
  • София
Аз също доксто е заспал виждсх това от снимката, докато киндъла спи, сега ми е картинката с четящото под дървото, регистриран ми е, веднъж щом го събудя за четене никаквии реклами няма.

Общи условия

Активация на акаунт