Електронни четци - XVI

• 74 181
  • 816
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Хахаха, да  - разбира се, не съм му забранила да чете, просто ми стана мъчно, че ми беше голям кеф калъфчето, още му се радвах всеки път като го взема в ръце... а иначе предполагам за този четец това ще е последния калъф, надали ще векува... на 3 години е книжката, следващата покупка сигурно ще е направо нов четец, не калъф Simple Smile

# 211
Дъщеря ми открилa, че нейният четец - Kindle Paperwhite 3 имa един нов шрифт, днес чaк ми кaзa, a си четялa дaже нa него от сaмото нaчaло. По-точно се изфукa, че дори моят Voyage го нямaл. Grinning Aз нaли много не й го пипaм и не съм видялa, не бях и челa детaйлно подобрениятa нa моделa от тaзи годинa. Сегa го рaзцъкaх кaто зaспa и реших дa споделя тaзи новост и тук, зa тези, които също сa я пропуснaли, шрифтът е Bookerly, много приятен. Peace

Angel_Dust, сигурно тaкa ще стaне. Hug

# 212
  • София
Помня че преди се коментираше  но сега не откривам....Каква лампа препоръчвахте за киндъл .От джъмбо или друг евтин вариант.Имам тъч седма генерация

# 213
Аз имам две от джъмбо, една черна с две антенки и една бяла, и двете са с АА батерии и много си ги харесвам  Grinning

# 214
  • София
Къде се намират горе долу в магазина ? Може ли снимка : Rolling Eyes

# 215
Момичета, искаше ми се вече да си взема четец с подсветка, мислех за пейпъруайт-а, но май множко ми се вижда като пари... Поразрових се и се спрях на това . Не виждам особена разлика с Киндъла, а е доста по-евтино. Мнения и от вас?
Статията е доста подробна само сравнение между подсветката няма, но пък в ютюб е пълно с клипове, разгледай ги. А най-хубаво ще е да отидеш в някой магазин, където и двата са налични и да ги сравниш на място Simple Smile Има ли нещо, което те притеснява конкретно? Мисля, че Естел Бързоход притежаваше Нуук, дано да се включи и да даде мнение от първа ръка.
да  Peace
Какво точно те интересува?

# 216
  • тук-там
Здравейте. Болна съм. Направооо.... ooooh! Моля за помощ.
Някой имал ли е случай със съобщението: Your Kindle need repair.
От съпорта на киндъл не можаха да ми помогнат - по точно не искаха. Не е регистриран - втора употреба е от Продавалника. Казаха, че е обявен за откраднат или изгубен и  т.н....
Чета във форумите какво трябва да се направи, но изобщо не мога да го задържа "включен" - т.е да е вързан към компютъра. Показва се за 3-4 секунди и връзката се разпада.
Ако някъде е коментирано моля за № на темата. Благодаря.

P.S. Оправих се с помощта на един мил мъж от някакъв форум.  Laughing Ако на някой му се случи - да пише. За пейпъруайт става въпрос. Peace

От съпорта ми казаха, че нищо не може да се направи, защото е блокиран...да бе, да.

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 20:01 от Wild_rabbit

# 217
Здравейте, от известно време на екрана на моя Киндъл 4 се появи най-отгоре едно поле за търсене, което въпреки усилията ми, не мога да премахна. А ми пречи стршно много, защото като отворя книга, първите два реда на всяка страница не могат да се четат. Някой да има идея как да се реши този проблем?

# 218
  • София
pepi_st, при мен излиза такова, но в долната част на листа. Натискам бутончето за прелистване и изчезва (но страницата се прелиства при повторно натискане). Надали случаят е аналогичен, но да споделя.
Днес си поръчах тази лампичка, утре ще имам отзиви: http://shop.eread.bg/%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D1%87%D0%BA% … D1%87%D0%BA%D0%B0

Киндълът на дъщеря ми пристигна, вче започна да чете, взехме и от препоръчаните тук обложки. Много е доволна. Още веднъж много ви благодаря!

# 219
Благодаря, Лекси Simple Smile, не е това поле за търсене отдолу на страницата. При мен то си функционира нормално. Проблемът е в един ред за търсене, който се "настанил" най-отгоре на дисплея за постоянно и не изчезва. Опитвах от настройките да променя нещо, но без успех. Затова търся съвет, някой ако се е сблъсквал с подобен проблем...

# 220
  • ... рееща се.
Всички Киндъли са намалени в немския амазон – цък

# 221
  • София
Кой от двата kindle paperwhite препоръчвате? Гледам, че сега са на една цена.

# 222
  • София
аз бих си взела новият.

# 223
  • София
Хайде, поръчах новия Simple Smile Благодаря ви за информацията за намаленията   bouquet Сега, докато чакам доставката, ще чета какво трябва да инсталирам  Laughing

# 224
  • София
Момичета, на 15.07 (Prime Day) поръчах Kindle Paperwhite (2013) за подарък. Този ден беше намален на 80Е. Във вторник го взех от превозвача. Оказа се, че в десния край на екрана има драскотинка (като косъмче), вижда се добре на черен и фон и малко, ако е пусната подсветката. Няма как да го подаря драснат. Писах на Амазонци, пратиха ми нов. Но категорично отказват да ми въстановят пощенските, защото бил поръчан до Германия, а в момента е в България. Замислям се дали да го връщам, ако си го оставя ще си дръпнат отново сумата. Пощенските до Германия обезмислят цялата гимнастика с намалението  ooooh!. Имам същия иначе щях да си го оставя за мен. Ако някой си го хареса нека ми пише на ЛС.
Ето снимки на драскотинката:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт