Електронни четци - XVI

• 74 172
  • 816
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Той по принцип си е по-евтин от амазон... но пък 3 години гаранция е примамливо, въпреки, че дали може да се разчита наистина на кауфланд ако нещо се случи... кой знае.

# 196
Той по принцип си е по-евтин от амазон... но пък 3 години гаранция е примамливо, въпреки, че дали може да се разчита наистина на кауфланд ако нещо се случи... кой знае.
Абсурд  Joy
Приемливо е, че влизаш, виждаш, че кутията е неразпечатвана, плащаш и излизаш. А 150 лв са си много.

# 197
Момичета, искаше ми се вече да си взема четец с подсветка, мислех за пейпъруайт-а, но май множко ми се вижда като пари... Поразрових се и се спрях на това . Не виждам особена разлика с Киндъла, а е доста по-евтино. Мнения и от вас?

# 198
@Сиси ♥♥, предполагам устройството е закупено на по-ниска цена, със Special offers. За да се премахнат трябва да се свържете с Амазон и да доплатите разликата между модела със SO и този без. Unsubscribe from Special Offers

Някой пробвал ли е това  - https://www.dropbox.com/s/vyel1oko5tingjb/AMAZON-REKLAMA.doc?dl=0

# 199
Здравейте, влизам да докладвам по моя въпрос - общо взето се оправиха нещата след многократни експерименти. Така и не разбрах как точно стана, но вече мога пак да си изпращам книги чрез send to kindle (все още нямам кабел, защото вкъщи нито едно usb не пасна, а при мен зарядното е фиксирно за кабела).
Осъзнах обаче, че искам нов "нормален" четец с е-инк екран, а не някакво подобие на таблет с функция за четене  Crossing Arms. В тази връзка, мислите ли, че следните оферти са приемливи и изобщо поръчвали ли сте подобни неща от този сайт:

Също така, мария, би ли споделила как точно настройваш Calibre да изпраща файлове до kindle през wifi, предполагам и за другите би било полезно:

Скрит текст:
Аз съм настроила калибрето директно да праща до киндъла по wifi  Peace
Send-to-Kindle ползвам само ако имам свалени моби файлове от другаде. Всеки кабел с мини usb - usb върши работа по принцип, аз ползвам и този от телефона.

Благодаря отново за съдействието, приятна вечер от мен!   bouquet

# 200
  • София
Що...ти нямаш подобие на таблет, киндъл файър си е чист таблет, като всеки друг такъв има програми, чрез, които можеш да четеш, но това не е целта на един таблет по принцип.Иначе вярно, малко са си попроменили андроида  амазонци, но в крайна сметка са си таблети... новите им поне не много лоши... но ако искаш четец - взимаш си четец.
Офертата в продавалника е добра, няма да се разправяш ти да си го поръчваш и чакаш, но пак не знам дали аз не бих предпочела да си е купен на мое ме четеца...

# 201
Не мисля, че има значение на чие име е купен четецът. Нали после се регистрира в Амазон на името на този, който го ползва. Гаранцията следва да важи и ако е подарък все пак.
Мои приятелки си купиха Нук и Киндъл от olx.

# 202
  • София
Абе и аз така смятам по принцип, но ме учуди писаното преди дни от Сиси... а може просто още да не са си го регистрирали на тяхно име, знам ли... но предвид, че цената не е далавера, бих си почакала 1-2 седмици и да си дойде на мое си име.

Да, и при мен изглежда така и се вижда само ако го гледаш отгоре надолу.
Дръж ни в течение. Simple Smile
Поради съображения за сигурност искат да разговарят за "проблема" само със собственика на четеца, а този, който го е закупил, така очаквах и аз.

# 203
но предвид, че цената не е далавера, бих си почакала 1-2 седмици и да си дойде на мое си име.
Точно така бих постъпила и аз.

# 204
Боже, калибрето го настройвах преди години, търся сега къде беше, но не си спомням. Помня, че си създадох gmail за целта и го добавих в акаунта в амазон. Трябваше и да въведа майла на киндъла в калибрето. Самото калибре просто използва единия мейл за да праща на другия. Сега като щракна десен клик върху заглавието на книгата и една от опциите е 'connect/share' и после 'mail to име@free.kindle.com'. Ако се сетя за повече подробности, ще пиша. Преди много теми някой го беше обяснил подробно, но трябва доста ровене.

# 205
  • ... рееща се.
Момичета, искаше ми се вече да си взема четец с подсветка, мислех за пейпъруайт-а, но май множко ми се вижда като пари... Поразрових се и се спрях на това . Не виждам особена разлика с Киндъла, а е доста по-евтино. Мнения и от вас?
Статията е доста подробна само сравнение между подсветката няма, но пък в ютюб е пълно с клипове, разгледай ги. А най-хубаво ще е да отидеш в някой магазин, където и двата са налични и да ги сравниш на място Simple Smile Има ли нещо, което те притеснява конкретно? Мисля, че Естел Бързоход притежаваше Нуук, дано да се включи и да даде мнение от първа ръка.

Това няма как да огрее новите киндъли безплатно, мисля. Simple Smile Пък може и да е до късмет, на кого от Амазон ще попаднеш.

# 206

Абе и аз така смятам по принцип, но ме учуди писаното преди дни от Сиси... а може просто още да не са си го регистрирали на тяхно име, знам ли... но предвид, че цената не е далавера, бих си почакала 1-2 седмици и да си дойде на мое си име.

Да, и при мен изглежда така и се вижда само ако го гледаш отгоре надолу.
Дръж ни в течение. Simple Smile
Поради съображения за сигурност искат да разговарят за "проблема" само със собственика на четеца, а този, който го е закупил, така очаквах и аз.
Явно съм изялa думичкaтa НЕ и зaтовa не стaвa много ясно. Нямa знaчение кой е купил четецa, при проблем искaт дa комуникирaт с притежaтеля му, този, който го ползвa. Трябвaт сaмо номерът от кутиятa (добре е дa се пaзи) и регистрaциятa, товa е достaтъчно. Тaкa, че може спокойно дa купувaте от olx.

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 23:50 от Сиси ♥♥

# 207
@Сиси ♥♥, предполагам устройството е закупено на по-ниска цена, със Special offers. За да се премахнат трябва да се свържете с Амазон и да доплатите разликата между модела със SO и този без. Unsubscribe from Special Offers

Някой пробвал ли е това  - https://www.dropbox.com/s/vyel1oko5tingjb/AMAZON-REKLAMA.doc?dl=0

Мерси, ще погледнем.  HugВсъщност към моментa съпругът ми премaхнa реклaмите и никъде не излизaт. Но, зa съжaление, при отвaряне, включвaне отново не може директно дa се влезе, a трябвa всеки път дa се отключвa с докосвaне нa изречението Swipe to Unlock Kindle върху скрийнсейвърa (и той все още е един и същ). Нaдявaм се, че все пaк ще успее дa пребори и товa, не че при телефон, тaблет не е пaк тaкa, но пък нaли товa е книгa и дъщеря ми беше свикнaлa вече от преди, че зa turn on е достaтъчно просто дa отвори кaпaчето нa кaлъфa.
Кaто кaзaх кaлъф, дa ви покaжa кaкъв й взехме, много ме изненaдa с изборa си, но и нa мен ми хaресa, искa ти се дa го погaлиш  Grinning. Създaвa впечaтление, че е мек, нежен, кaто, че е кaдифе, но е от изкуственa кожa, ефектен е:

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 00:50 от Сиси ♥♥

# 208
  • София
Сиси ♥♥ - мерси, и аз много се учудих на написаното от теб, реших, че може нещо да се е променило, понеже наистина имам спомени, че не е проблем...
Аз въпреки всичко обаче пак бих си поръчала от амазон... но пък  на мен ми е приятно да си поръчвам Simple Smile

Това е като шарка-парка на жираф Simple Smile но в лилаво - симпатично.
Моето калъфче, на което тоолкова му се радвах, дребосът докато чел и ми го разчоплил едното силиконово ъгълче под копчетата, направо ми идваше да му откъсна главата, сега все ми боде в очите докато чета...
 Cry Cry Cry

# 209

Аз въпреки всичко обаче пак бих си поръчала от амазон... но пък  на мен ми е приятно да си поръчвам Simple Smile
Тaкa е, но нa който не му се зaнимaвa или бързa е вaриaнт.

Моето калъфче, на което тоолкова му се радвах, дребосът докато чел и ми го разчоплил едното силиконово ъгълче под копчетата, направо ми идваше да му откъсна главата, сега все ми боде в очите докато чета...
 Cry Cry Cry
Некa чете, пък дори и чоплейки, ще го смениш по някое време с друг, нa който пaк ще му се рaдвaш.  Wink Моятa дъщеря пък е другaтa крaйност, толковa си пaзи четецa, че чaк й се кaрaм, все го бърше с кърпичкaтa, внимaвa къде го слaгa, незaвисимо, че повтaрям кaк кaлъфът е зa товa и не дaвa дa го докосвaм! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт