Електронни четци - XVI

• 74 104
  • 816
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз също качвам само с кабел... не е нужно да е киндълски спец...въпреки, че киндълите си идват с кабел, странно защо твоя няма, но можеш да ползваш всякакъв юсб кабел, нормален към мини...
Не съм имала такъв проблем, може ли самият файл нещо да не е в ред?

# 181
Аз съм настроила калибрето директно да праща до киндъла по wifi  Peace
Send-to-Kindle ползвам само ако имам свалени моби файлове от другаде. Всеки кабел с мини usb - usb върши работа по принцип, аз ползвам и този от телефона.

Мария, благодаря и на теб!   bouquet

Определено имам какво да уча, изглежда действам доста примитивно с технологиите! Joy

# 182
Аз също качвам само с кабел... не е нужно да е киндълски спец...въпреки, че киндълите си идват с кабел, странно защо твоя няма, но можеш да ползваш всякакъв юсб кабел, нормален към мини...
Не съм имала такъв проблем, може ли самият файл нещо да не е в ред?

Angel_Dust,

Нямам представа за файла. Всеки път свалям от едни и същи места и правя едно и също с конвертирането. Затова го отдавам на някаква евентуално възникнала несъвместимост на устройства и програми. Лошото е, че не откривам нищо по въпроса в kindle форумите, дори и в този на амазон.

Но не съм се предала, ще пробвам всичко, което ме посъветвахте и ще докладвам за резултата! Peace

Благодаря!    bouquet

# 183
Аз съм настроила калибрето директно да праща до киндъла по wifi.  Peace
Peace Но научих дъщеря ми вчера и по стандартния начин от Calibre с кабел, доста книжки си свали детето.. много се радва на придобивката. А сега вече е и спокойна, че нищо му няма и не се налага да чака нов, "нали ти казах, мамо!". Laughing Остава само калъфчето, едни шаренки все си харесва.. Simple Smile

FreakOnALeash, и на мен ми е странно, че нямаш кабел. Thinking Да не би да си стои още в кутийката неразпечатан, в задната част, може да не си го видяла?

Сиси,  аз имам стария Киндъл 4 , и  той си има такава лента отдолу  която ми показа прогреса  в четенето и процентите .
Нямаме предвид конкретно процентите и прогреса, а лента, която се вижда под тях само под определен ъгъл, по-назад сме показали снимки.

# 184
  • ... рееща се.
@FreakOnALeash, и аз мисля, че има нещо сбъркано във файла. Защо не пробваш с друга файл свален от читанката примерно?

# 185
  • София

79 евро. Но става въпрос за paperwhite 2. Въпреки това цената пак е много добра, особено сравнена с тукашната.
Аз си купих моя от Амазон преди около 3 месеца за 99Е, но въобще не съжалявам. А сега цената е била страхотна направо.

# 186

Ползвам send to kindle, защото моят kindle няма кабел.
А как зареждаш батерията без кабел?

# 187
Да питам нещо - дъщеря ми се дразни от рекламите и не иска да ги има, накара ме да ги изключа, каза, че и на wi-fi не държи. Съответно дерегистрирах устройството, изключих и wi-fi, рекламите изчезнаха, НО когато включи четеца, продължава да излиза картинката на мацката с телескопа и я пита пак дали ще пазарува, т.е. не може директно да го отваря, а трябва да клика, отказва и чак след това да влезе и това я дразни. Разбира се, като го сложи в калъф това няма да е проблем, но сега можем ли да го махнем напълно? И още нещо да питам - чудим се защо въобще никакви други скрийнсейвъри не й се въртят - стандартните първоначални имам предвид, а само този с мацката си стои и я подканва - Shop now..

.Ели., сигурно ползва обикновено зарядно, на което не се отделя кабела, макар че май вече всички ги правят така..

# 188
  • ... рееща се.
@Сиси ♥♥, предполагам устройството е закупено на по-ниска цена, със Special offers. За да се премахнат трябва да се свържете с Амазон и да доплатите разликата между модела със SO и този без. Unsubscribe from Special Offers

# 189
n.y.x, не мисля, че е заради това, всички устройства, които имаме в семейството са купувани With Special Offers. Напр. на баща ми никога не е регистриран четеца, не е ползван и wi-fi и го няма това, а си има си няколко скрийнсейвъра, които се въртят автоматично, не са качвани допълнителни, както си е закупен. А при този не е така, само един стои, може би защото вече веднъж е регистриран, нищо, че после го дерегистрирах.. Thinking

# 190
  • ... рееща се.
Ето тук е коментирано.
А тук е описан начин да ги премахнеш, но не знам дали е актуален. Thinking

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 15:17 от n.y.x

# 191
Тази седмица в Кауфланд има промоция на Амазонски Киндъл Тъч 7, 149 лв, без подсветка. Ако някой се интересува ...

# 192
n.y.x, мерси много, май ще свършат работа, като имаме време, ще погледнем, че сега сме на почивка.

# 193
Тази седмица в Кауфланд има промоция на Амазонски Киндъл Тъч 7, 149 лв, без подсветка. Ако някой се интересува ...
Следващата седмица, от утре. Или?
Kindle 7 е миналогодишния, нали (2014)?
Аз се изкушавам много. Nook-a не съм го потрошила още само защото нямам алтернатива.

# 194
от утре е промото в Кауфланд, да, последният Киндъл тъч от есента на 2014 е
хубавото е, че дават 3 години гаранция!
иначе в амазоните го намаляват, имаше го и за 39 евро във френския, така че с дебнене може да се поръча и по-евтино

Общи условия

Активация на акаунт