Електронни четци - XVI

• 74 243
  • 816
  •   1
Отговори
# 480
Не се заяждам. Просто за мен разлика няма наистина. Мисля, че този клип го потвърждава. Не виждам разлика в примигването.

https://www.youtube.com/watch?v=fklUENj-__U

# 481
Благодаря ви много момичета!  bouquet Извинявам се ако внесох напрежение в темата. Явно това е нещо нормално. Аз съм нова с четците (чета на моя Note 3  Embarassed), но за детето задължително ще взема Pocketbook -a. Много ми хареса.

# 482
  • София
Ок - ето сравнение новия пейпъруайт и някакъв покет ултра https://www.youtube.com/watch?v=4acfp6KRZTU може би покета има по-често опресняване, но в никой случай не може да се каже, че киндъла няма, изобщо всички инкове имат, защото така си чистят екрана.

# 483
Аз смених Nook с Kindle, и при двата няма такова видимо "опресняване".
Виждала съм примигването на Покетбук, не говоря наизуст.

Аз също веднъж разглеждах четци Покетбук в един магазин от любопитство. Определено зареждат страниците по-бавно и то дразнещо бавно в сравнение с Нук и Киндъл.
Е, ако е първи четец на някого, може и да не го дразни, но ако си свикнал на по-бърз, прави неприятно впечатление.

# 484
  • Стара Загора
е то и аз като взех voayage и го сложих до Kindle 3 се учудих как съм чела на него N години. При четене не ми е пречело никога,  нито опресняването забелязвах, нито че е по -бавен.

# 485
  • София
Да, доста по-бавен е покета, ясно се вижда на клипчето горе и екрана му е с по-лош контраст.

# 486
Сони може ли да се види и пипне някъде "на живо"? Любопитно ми е да видя какво представлява.

# 487
Мисля, че всички калъфи за Paperwhite са съвместими един с друг.
Tук u тук предлагат оригинални калъфи, но цената за мен е несериозна... плюс това липсват доста от цветовете. Аз лично бих си взела директно от Амазон Simple Smile

Мс за бързия отговор. Поръчах си от първия линк, цената ми се видя добра с оглед на това, че в Amazon e 30 евро + 5лв доставка, а и се чака две седмици да дойде.

# 488
  • somewhere over the rainbow
Ахаа! От клипчетата схванах за какво примигване говорите. Със сигурност не съм забелязала такова на Нук-а. Може би е пренебрежимо рядко, със сигурност е на над 20-30 страници.

# 489
  • София
На нук пише, че прави едно опресняване на минута, не обвързано със страници.

# 490
  • somewhere over the rainbow
Хаха, поставям си задача да следя сега  Simple Smile

# 491
  • София
уф не точно, моя грешка, чело не дочело, това било за живота на батерията, че я дават да издържа 8 седмици с 1 заряд, ако е без подсветката и със спрян уаърлес и засечено при 30 мин четене на ден, с опресняване на екрана през минута... но ще потърся...

П.С. да  всъщност за нуук пишат, че е без опресняване на целия екран по време на четене... супер, значи ако някой чак толкова го дразни опресняването този е вариант.

Докато се рових видях NOOK GlowLight Plus много е симпатичен, не го бях мяркала, някой има ли такъв? И при тях ли има чести проблеми с подсветката като при старите или още е съвсем нов да се каже?

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 22:31 от Angel_Dust

# 492

Докато се рових видях NOOK GlowLight Plus много е симпатичен, не го бях мяркала, някой има ли такъв? И при тях ли има чести проблеми с подсветката като при старите или още е съвсем нов да се каже?

Какви са проблемите при NOOK GlowLight, че аз към него се насочих уж? Ако трябва ще дебна Киндълче на промоция пък....?

# 493
  • София
Така ми се е натрапило от четене, че много дефекти им дават екраните, но пък може и да е било за по-старите модели, но навремето за това се отказах от нуук.

# 494
Аз имам Нук Simple Touch with Glowlight откакто моделът излезе и не съм имала проблеми с екрана. Разнасян е в раници и по многобройни пътешествия. Имаше по едно време някакъв ъпгрейд който инсталирах.

Nook Glowlight е също добър, но както писах друг път, няма тези характерни "бутони" отстрани. CNET има подробвни ревюта със спесификации, резолюции, и т.н.

Nook Glowlight Plus е най-новият им модел. Пуснах линк за подробно ревю за него по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт