Електронни четци - XVI

• 74 095
  • 816
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ами не знам сетих се и пролюбопитствах, дали всичко е минало ок, аз пък що реших, че ще ти го пратят директно до тук Simple Smile

# 121
не ми хрумна да ги питам дали може да го пратят до БГ

# 122
  • ... рееща се.
Аз защо си мисля, че Киндъл няма опция да се достави до БГ, а само с превозвач. newsm78

# 123
  • София
по принцип нямат, но тя не си купува киндъл, а и заменят гаранционно, за това така помислих, че може...
(Всъщност има доставка до бг, но от щатския амазон).

# 124
Кажете кой е най-изгодният четец с подсветка в момента?
Имам Киндъл без подсветка, но искам да взема и един със, защото станахме много четящи в къщи Simple Smile.

На мен също не ми предложиха да ми пратят Киндъла до Бг, нищо, че го замениха в срока на гаранцията.

# 125
Здравейте, обмислям да си взема новия Kindle или евентуално Voyage, но се чудя дали да бъде със SO или без тях. Пише, че SO не се появяват по време на четене, та заслужава ли си да се дадат малко повече пари и да ги няма тези реклами или в крайна сметка не са атолкова дразнещи

# 126
  • ... рееща се.
@амнезия., аз поръчах моя със SO. Реших, че искам първо да ги видя на живо какво представляват и ако много ми дразнят окото да ги махна в последствие.

# 127
а как се махат?

# 128
  • ... рееща се.
Последната част – Unsubscribe from Special Offers. Плащаш разликата между киндълът със SO и този без SO, която е £10/20€. Четох, че на някои хора са ги махнали и без да ги таксуват, но предполагам е до късмет на какъв човек от поддръжката ще попаднеш.

Слухове за нов Kindle Voyage през ноември. Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 18:19 от n.y.x

# 129
  • София
Здравейте, обмислям да си взема новия Kindle или евентуално Voyage, но се чудя дали да бъде със SO или без тях. Пише, че SO не се появяват по време на четене, та заслужава ли си да се дадат малко повече пари и да ги няма тези реклами или в крайна сметка не са атолкова дразнещи
Рекламите не пречат по никакъв начин и не се виждат по време на четене. Рекламите в общия случай са корици на книги. Обновяват се при включване на wi-fi. Виждат се когато четеца е в режим скрийнсейвър и  като малка лента в долния край на началния екран.

# 130
Благодаря за отговорите. 

Щoм ноември ще пускат нов Voyage, значи сега ще си поръчам новия paperwhite Simple Smile

# 131
  • Варна
Здравейте,
прегледах първа страница и не видях как става пращането на книга през мейла на киндъла. Пратих книгата на мейла, който ми е за киндъла. Нищо не се появи в облака на киндъла. Качих в амазон облака, пак същата работа. Та как става?

# 132
  • ... рееща се.
Хм, чудно защо не ти се получава? Да не би да не си оторизирала мейла, от който пращаш книгата? Трябва да го добавиш в списъка, който се намира в settings от профила си в Амазон.
Провери дали си свързала Киндъла към wi-fi и после чакаш търпеливо. При мен някой път се бави 5-10 минути, докато пристигне книгата.

# 133
  • Варна
Хм, чудно защо не ти се получава? Да не би да не си оторизирала мейла, от който пращаш книгата? Трябва да го добавиш в списъка, който се намира в settings от профила си в Амазон.
Провери дали си свързала Киндъла към wi-fi и после чакаш търпеливо. При мен някой път се бави 5-10 минути, докато пристигне книгата.
Всичко е направено, рових в настройките и всичко е ок. И самият киндъл показва тоя имейл. Явно няма да се получи с моя киндъл, никога не става

# 134
Ако искаш пробвай да си свалиш Send-to-Kindle на компютъра. После десен клик на файла, който искаш да изпратиш и ще ти излезе като опция.

Общи условия

Активация на акаунт