Електронни четци - XVI

• 74 232
  • 816
  •   1
Отговори
# 240
Искам да се оплача. От една година и няколко месеца имам Нук, купен от Амазон.ком. От днес не иска нито да се пуска, нито да се спира. Когато го рестартирах заспа на страницата за зареждане. Има ли някой, минал по този път да даде съвет, моля.

# 241
  • София
Здравейте! Имам нужда от помощ.В началото на годината закупих два киндъла- за мен и майка ми.Регистрирах ги, но  не помня акаунта нито мейла на който съм регистрирала този на майка ми Rolling Eyes. Записала съм само  киндъл адреса на устройството.Има ли някакъв начин според вас да разбера какво съм направила преди  толкова месеца- дали от съпорта биха могли да ми помогнат в този случай?Много е нелепо....Исках да изпращам книги от разстояние през Wi-fi  на нейното устройство , но нещо не се получава и  оттам тръгнах да издирвам настройките през амазон акаунта, който установих че  нямам ooooh! Много объркано го написах- дано някой ме е разбрал

# 242
1. Може да е регистриран на вашия профил в Амазон като второ устройство. Проверете там.

2. В Settings--->Send-to-Kindle Email -  обикновено първата му част е част от мейла използван за регистрация/профила в Амазон.

3.  В Settings ---> Registration се вижда името на потребителя. Може да го дерегистрирате и след това да го регистрирате отново.

# 243
Здравейте,
днес си получих новият киндъл, но мисля, че има проблем.  Все още нямам книги, но като се разхождам из устройството и премигва. Даже бих определила, че се докато се зарежда новата страница се вижда част от старата. На някой случвало ли му се е. Почти съм сигурна, че в началото го нямаше.

ПП. Сега прочетох в интернет, че било нормално понеже трябва да се нарисува новата страница.
Все пак ще се радвам да споделите как е при вас.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 23:35 от амнезия.

# 244
Да споделя какво забелязах. Ако Киндъла се поръча със специална оферта (с реклами) не доставят до България, но ако е без специална оферта (без реклами) тогава доставят и до България. На 3 август имаше отстъпка от 10 паунда на всички стоки над 50 паунда. С отстъпката от 10 паунда и доставка до България ми излезе със 4 паунда повече от този с рекламите ама с доставка. Забравих да кажа че става дума за най-новия Paperwhite.

# 245
  • Den Haag
Здравейте!
Имам Kindle от 9 години, много съм доволна и не е мръднал. Ползвам го много и четенето е голямо удоволствие  Grinning, но почнах да се замислям за подсветка и се чудя между Kindle Paperwhite или Kindle Voyage. Вие кой бихте ме посъветвали да взема, какви разлики има между тези два модела?
Благодаря предварително!  bouquet

# 246
Здравейте,
купих си наскоро Kobo Glow HD , качих си epub книги от читанката и мейлбук, но много ми забива и рестартирам по 10 мин. Четох ,че е заради формата, но аз все пак заради това го предпочетох-че няма да трябва да преформатирам.. Някой имал ли е подобен проблем?
Чудя се дали да се обаждам и да започвам да се занимавам с рекламации или ... да  вема да го рисетна до началните му настройки

# 247
  • София
Привет! Да не би да си качила много голям обем от книги? Нямам такъв четец, но се интересувам от подобен на същата марка и това прочетох като възможна причина в един друг форум.

# 248
Здравейте,
купих си наскоро Kobo Glow HD , качих си epub книги от читанката и мейлбук, но много ми забива и рестартирам по 10 мин. Четох ,че е заради формата, но аз все пак заради това го предпочетох-че няма да трябва да преформатирам.. Някой имал ли е подобен проблем?
Чудя се дали да се обаждам и да започвам да се занимавам с рекламации или ... да  вема да го рисетна до началните му настройки

Аз имам аура и само в epub чета. Досега проблеми не съм имала.

# 249
Здравейте. Тъй като не съм много наясно с четците, а много искам да си взема, бихте ли ми препоръчали. Този http://www.aliexpress.com/item/Original-Kobo-Ebook-Reader-6-inch … /32276211699.html  или Kindle Glare/Touch ? Благодаря Simple Smile

# 250
Привет! Да не би да си качила много голям обем от книги? Нямам такъв четец, но се интересувам от подобен на същата марка и това прочетох като възможна причина в един друг форум.
когато ми го направи за първи път, бяха само около десетина

# 251
  • София
Мда, Монда, не са много и не би трябвало да затормозят четеца. Може би наистина един ресет е добра идея и ако продължават проблемите - сервиз.

ddfoteva, и двете марки са популярни, потърси сравнения в нета или просто разгледай устройствата, пипни ги, разцъкай ги, за да избереш.

# 252
Имам проблем с прелистването на страниците. Без значение дали сменям страницата с докосване или от бутона, винаги става едно и също - премигва, показва същата страница, сменя (като в един момент има застъпване на буквите) и показва новата страница. Рестартирах го, не се оправи. Как да го оправя?
С Нуук Симпъл Тъч ГлоуЛайт съм.

# 253
Имам проблем с прелистването на страниците. Без значение дали сменям страницата с докосване или от бутона, винаги става едно и също - премигва, показва същата страница, сменя (като в един момент има застъпване на буквите) и показва новата страница. Рестартирах го, не се оправи. Как да го оправя?
С Нуук Симпъл Тъч ГлоуЛайт съм.

Естел, опитай да го заредиш. Преди известно време имах подобен проблем. След няколко неуспешни рестарта оставих Нука да се зареди и всичко се оправи. Успех!

# 254
  • София
Някой пробвал ли е това?
по-специално за дълги форумни теми ме интересува.
https://www.youtube.com/watch?v=SzpghLyElio

за сваляне:
https://www.facebook.com/download/838363226233329/push_to_kindle-v2_0.apk

http://ebookfriendly.com/how-to-send-any-web-page-to-ibooks-nook-or-kobo-app/

Общи условия

Активация на акаунт