Електронни четци - XVI

• 74 328
  • 816
  •   1
Отговори
# 300
  • варна
здравейте !подариха на дъщеря ми четец diva m5 ,но в какъвто и формат да чете ,когато стигне до 10 -12 страница  забива и не може да се разлиства друга страница .някой да се е сблъсквал с това. от четеца ли е или ние не правим нещо както трябва?

# 301
  • ... рееща се.
В описанието на четеца пише, че поддържа ePub формат. Може книгата, която се опитвате да заредите да не е пълна. Аз лично бих изтеглила друга книга в този формат от читанка, ако проблемът продължава - рестартирайте устройството. Не се сещам какво друго може да правите грешно...

# 302
  • София
Според мен си е от у-вото, но наистина пробвайте и с дрега книга...те на времето и мр3 плеърите им бяха доста бъгави.

# 303
  • София
Здравейте. Имам Kindle Paperwhite. Има ли опция да показва до коя страница съм стигнала от общо еди колко си?

# 304
  • София
За човек, на който не му се занимава с конвертиране, бюджет до 250лв - какво бихте препоръчали с подсветка? По възможност с висока рез-я.
Виждал съм само Кобо; покетбук и нук (от 2014 насам) не съм хващал.
Гледам в амазон Kobo Aura  212dpi /109E/;
 Glo HD 300dpi /но е 135Е/
Покет бук къде се нарежда?
Нук glolight,в олх ги има за 180-200лв, с гаранция, но все още дизайна му е... детски.
Искам да снижа избора до деа модела.

Иначе аз се спрях на КОБО аура H2O
Пп: Някой щеше да докладва в тех-с кои модели присъсват, но там обикновено нямат заряд.

# 305
Мария,пиши колко модела е имало в Технополис. В един от софийските нямаше повече от десетина.

В пловдивския "Технополис" положението не се оказа по-различно.  Sad
Имаше само 3 модела на "Prestigio" и 4 на Pocketbook. Доста разочароващо си беше. 

В "Зора" за мое учудване имаше съвсем приличен избор от около 15 четеца. От Kindle имаше 2 модела Paper White 2GB/4GB. Харесаха ми, но в мига, в който видях Pocketbook Ultra и друг четец повече не ме интересуваше. Адски много ми хареса като дизайн и всичко останало.  newsm76 Но пък цената му там ми се видя доста солена - 385лв.!?  no

В крайна сметка си го взех от "Техномаркет" за 299лв, където предлагаха само четци на Pocketbook.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 21:05 от Maрия

# 306
Мария, честита придобивка! Ако имаш въпроси, питай!
Коя е първата книга която ще прочетеш?  Simple Smile

# 307
Благодаря! Simple Smile
Най-вероятно ще е някой от непрочетените романи на Стивън Кинг, той ми е любимият автор.  newsm76

# 308
Здравейте,
За пръв път пиша в темата. Моя киндъл се развали преди време. Както си четох в долния край на дисплея се появиха едни черти, които така и си останаха! Виждаm само по половин страница. Явно проблема е в дисплея и ме интересува какви пари би ми излязла поправката и дали няма да е по-добре да си купя нов киндъл (моя е Amazon)? Утре ще отида в един сервиз за четци, но ми се иска предварително да съм информирана за да знам до какви пари да се съглася на поправка? Благодаря  Peace

# 309
  • София
Т.е. не е в гаранция ли вече?
Поправка в смисъл да ти сменят дисплея? При положение, че 70Е е най-евтиния нов киндъл, бих си взела нов, ако стария не е гаранционен.

# 310
Т.е. не е в гаранция ли вече?
Поправка в смисъл да ти сменят дисплея? При положение, че 70Е е най-евтиния нов киндъл, бих си взела нов, ако стария не е гаранционен.

Не е в гаранция вече, а и ми е купен от сайт в чужбина! И аз си мислех, че май е по-добре нов да си взема! Не знам точно какво му е, но предполагам дисплея щом половината екран работи, другата не...

# 311
  • София
Това, че е купен от чужбина не е никакъв проблем(най-вероятно амазон просто щяха да ти пратят нов, без дори да поискат този да им го връщаш), но щом са му минали двете години, за мен по-добре нов.

# 312
  • София
Не знам точно какво му е, но предполагам дисплея щом половината екран работи, другата не...
И аз имам един такъв - половината е нормална, а другата - само петна.
Но се получи след като дъщеря ми стъпи отгоре и се чу изпукване  Confused

# 313
Не знам точно какво му е, но предполагам дисплея щом половината екран работи, другата не...
И аз имам един такъв - половината е нормална, а другата - само петна.
Но се получи след като дъщеря ми стъпи отгоре и се чу изпукване  Confused

Изобщо не съм го изпускала, има си и калъф но явно ми се е паднал дефектен а е на не повече от година и половина! Мислех си, че ако е нещо за 50-70 лв да го поправя, но явно ще е повече!  Rolling Eyes

# 314
Хриси, на предишната страница в пост 289 съм дала линк за сервиз.
Подкрепям мнението на Ейнджъл дъст за нов.

Общи условия

Активация на акаунт