Електронни четци - XVI

• 74 273
  • 816
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен.
Искам да си взема четец Сони, но в БГ не намирам. Ако си го купя от Амазон как стои въпроса с гаранцията-има ли я и ако да и се наложи как се процедира?
Моля, ако някой има опит да сподели Peace

# 391
  • София
http://www.amazon.de/dp/B00GG5HBU0/ref=twister_B00XHPJB1O?_encod … ng=UTF8&psc=1
Какво ще кажете за това калъфче? Заслужава ли си 13Е?

# 392
Здравейте момичета! Изчетох по-   голямата част от темите и се обърках ужасно много. Искам да си купя четец, но сега тотално се обърках от всичко прочетено разбрах че екран от 6 инча напълно ме устройва искам подсветка и мп3 за да мога да слушам музика докато чета това е най задължителното условие. За съжаление живея в Кипър и колкото и да ви е странно тук няма от къде да взема и да подържа един за да направя някакво сравнение. Другият проблем ми е че не искам ако е възможно да ми се налага да преформатирам книги. Разбирам че повечето от вас са с Киндле и също така че и останалите марки дават някакви дефекти. Тук няма към кого да се обърна за специализирано мнение така че моля ви помагайте. Каква марка да си поръчам?

# 393
  • София
Електроника, която да не дава дефекти не съм чувала Wink
Киндъл и без друго mp3 не знам да имат. Покетбук мисля имаха с mp3 модел, колко са читави не мога да кажа.

# 394
  • София
Електроника, която да не дава дефекти не съм чувала Wink
Така си е  Peace.
Киндъл 3 с клавиатура има мр3, но пък той вече е стар модел, а новите и аз не зная дали предлагат тази опция.

Просто разгледай ревюта и клипчета в интернет, като може би е хубаво преди това да си определиш не само техническите изисквания, но и ориентировъчна цена.

# 395
Аз бях пред същата дилема и изисквания миналия месец. След внимателно проучване и обикаляне по магазините, за да преценя със сигурност какво ми харесва, единственото, което ме устрои и си закупих е PocketBook Ultra
- добър и компактен дизайн
- добър дисплей
- подсветка
- чете всички формати и не се налага конвериране
- поддържа mp3, така че може да си слушаш аудио книги и музика, има и слот за карта, ако не ти стига паметта.

Към момента мога да кажа, че съм много доволна от устройството.

# 396
Благодаря за отговорите. За тази идея с клиповете не бях се сетила.

# 397
mp3 не харчи ли много батерията?

# 398
не знам и тъй като никога не съм държала в ръцете си ми е трудно да взема решение

# 399
а не може ли да слушаш музика от телефона, докато четеш на четеца?
и си купуваш базов Киндъл

# 400
mp3 не харчи ли много батерията?
Харчи доста, аз затова и не си го ползвам. Понякога пускам аудиото само на Text-to-Speech.

# 401
Слушането на mp3 хаби батерията, разбира се.
С Kindle ще се налага да конвертира, а тя иска да го избегне.

# 402
След като изчетох още достатъчно форуми и мнения изискването ми за mp3 отпадна така че ще се спра само на подсветката и четенето на повече формати. Благодаря ви за мненията.

# 403
  • somewhere over the rainbow
След като изчетох още достатъчно форуми и мнения изискването ми за mp3 отпадна така че ще се спра само на подсветката и четенето на повече формати. Благодаря ви за мненията.

И моите изисквания бяха такива. Спрях се на Nook Glowlight и смятам, че направих добър избор.

# 404
Много моля за помощ - оставих моя Киндъл на метална повърхност за през нощта с екрана надолу и сега половината екран не работи, не се мърда, а другата част, която не е била на метала е добре. Има ли начин да се поправи? Той е доста стар модел, но на мен ми е идеален и не искам да го сменям. Има ли начин да се оправи?

Общи условия

Активация на акаунт