Електронни четци - XVI

• 74 197
  • 816
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А на таблет е по-иначе, на таблета съм чела 1-2 пъти също така, но там си го разделям на тази дължина на 2 страници, та си става като книжка.

# 526
Здравейте, първо да се оплача, че след 4-ри години нонстоп ползване моя киндъл тъч се сдоби с 4 прекрасни черти на екрана. Явно е време за нов. Понеже не съм следила през това време развитието на електронните четци може ли да ми помогнете в избора на нов? Че ще е пак Киндъл е ясно, но на кой модел да се спра? Каква е разликата между Kindle Voyage и  Kindle Paperwhite? Кой от двата поддържа аудио-книги? Има ли къде в БГ да се видят двата модела на живо? Знаете ли дали Амазон правят намаление на киндълите през черният петък, тоест да изтърпя ли две седмици преди да поръчам?
Май станаха много въпроси, благодаря предварително! bouquet

# 527
  • Стара Загора
Разликата е че voyage има бутони и светлината се адаптира спрямо осветлението в стаята. Киндъл с аудио няма вече.

# 528
Тоест на Paperwhite, не мога да регулирам подсветката, докато на Voyage мога, така ли? А самата подсветка на Paperwhite може ли да се изключи през деня?
П.П. Извинявайте за малоумните въпроси, но съм много потресена още от загубата:(.

# 529
  • Стара Загора
Мисля,че може да се регулира нямам paperwhite, na voyage има опция ауто и сам си я наглася спрямо силата на околното осве тление.

# 530
може да се регулира светлината и на paperwhite

# 531
Здравейте момичета. Вече държа в ръцете си моят четец- pocketbook ultra lux3. Включих го но до тук като отворя браузъра и изпиша моята библиотека гугъла ми намира сайта но не мога да отворя нито един от линковете. Сигурно трябва преди това да пипна някъде по настройките но компа ми е на ремонт и няма как да се поровя и да разбера. Моля ако някоя от вас има такъв четец да ми помогне.

# 532
Здравейте момичета. Вече държа в ръцете си моят четец- pocketbook ultra lux3. Включих го но до тук като отворя браузъра и изпиша моята библиотека гугъла ми намира сайта но не мога да отворя нито един от линковете. Сигурно трябва преди това да пипна някъде по настройките но компа ми е на ремонт и няма как да се поровя и да разбера. Моля ако някоя от вас има такъв четец да ми помогне.

PocketBook Ultra и PocketBook Lux 3 са 2 различни модела.
На мен не ми се е налагало да правя никакви настройки. Пускам си Wi-Fi и това е всичко. Даже не търся нищо в гугъл, а направо горе в полето за адрес си пиша адреса на Читанка и ми го отваря веднага. Имаш една звездичка за запазване на любими сайтове отстрани, за да не го пишеш всеки път.

# 533
  • София
Конвертирах нвколко файла от пдф и док към -> епуб, но през 2 реда има празен ред?!
Само от читанка си качих един епъб - и се чете както трябва.
Тук конвертирах:
http://ebook.online-convert.com/convert-to-epub

Има ли решение?

# 534
Проблемът е във файловете,които си конвертирала,според мен.Май в Калибре има начин,по който да се премахнат празните редове,но не мога да кажа какъв е.

# 535
и аз имам една книга свалена от няколко места с празни редове и не искам да почвам да я чета
ако някой знае как да се махнат, ще е супер

# 536
Аз конвертирам в http://ebook.online-convert.com/ и нямам проблеми, разбира се ако изходния файл е коректен.  Grinning

# 537
Имам нужда от помощ!  Имам книга в mobi формат на pc-то, която искам да кача на киндъла, НО  нямам кабел, pc-то няма wifi или bluetooth. Има ли начин да кача книгата ? Как? Тежък е момента, много тежък, защото завърших предишната от поредицата и драмата е сериозна Grinning

# 538
  • София
PC-то ти явно има интернет и можеш да използваш програмата "Send to Kindle". Аз я ползвам, става бързо и лесно, но трябва да я изтеглиш и заредиш на компютъра си.
Send to Kindle for PC

# 539
Имам нужда от помощ!  Имам книга в mobi формат на pc-то, която искам да кача на киндъла, НО  нямам кабел, pc-то няма wifi или bluetooth. Има ли начин да кача книгата ? Как? Тежък е момента, много тежък, защото завърших предишната от поредицата и драмата е сериозна Grinning

нямате ли нито един смартфон или таблет вкъщи, кабелът е един и същ?

Общи условия

Активация на акаунт