Електронни четци - XVI

• 74 154
  • 816
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм дала за доставка до офис на Еконт.

# 646
  • София
Привет! И аз поръчах от emag Киндъла от 199лв. Преди това се обадих по телефона да питам дали това е Paperwhite 3 , 2015 г., операторката не знаеше и каза, че ще направи запитване и ще ми върне обаждане. Изглежда да е като новия модел по описание, но като не е точно написано и се прокрадва едно съмнение в мен...

# 647
Здравейте и аз си купих нов  Киндъл  от е маг  eBook четец Kindle Paperwhite (2015), Черен + Калъф, Лилав , цената   е 299 лв за комплекта  Simple Smile
Нямам търпение да дойде!

# 648
Вени, да ти е честит, започвам да те тормозя за отзив значи  bouquet

# 649
Здравейте и аз си купих нов  Киндъл  от е маг  eBook четец Kindle Paperwhite (2015), Черен + Калъф, Лилав , цената   е 299 лв за комплекта  Simple Smile
Нямам търпение да дойде!
Предполагам си поръчала преди днешния "черен петък"?!

# 650
Днес го поръчах да , отдавна исках нов  Киндъл, предния ми беше Киндъл 4, обаче  , все по - често  чета вечер , а няма как да стоя на светната лампа.
Цената ме устройва , тк получавам освен четец , калъф и  адаптер - кабел за  зареждане , не исках да чакам от амазон...

# 651
Здравейте, и аз се включвам към поръчалите от днес за 199 лв. Киндъл. Разбра ли се кой модел е? Аз мисля, че е последния, поне като гледам описанията на старите модели, този е с 300 ppi, и по-голяма памет. Да видим какво ще дойде.

# 652
  • София
След като е 300 dpi няма как да е стария. Просто са го пуснали на  по-реална цена. Wink

# 653
Реално е на цената, която е в Европа)), без надценките тук. Но по-старите модели, дори бяха по-скъпи, това ми беше странно.

# 654
  • София
Просто са намалили новия модел, няма лошо. Дано ви пристигнат бързо и да сте доволни от придобивките Simple Smile

# 655
Привет! И аз поръчах от emag Киндъла от 199лв. Преди това се обадих по телефона да питам дали това е Paperwhite 3 , 2015 г., операторката не знаеше и каза, че ще направи запитване и ще ми върне обаждане. Изглежда да е като новия модел по описание, но като не е точно написано и се прокрадва едно съмнение в мен...

А дали казаха, има ли зарядно към четеца, защото не пише.

# 656
в кутията на Киндъла задължително има кабел за зареждане през компютър, кабелът е идентичен със стандартните кабели за почти всички таблети и смартфони

# 657
Bradley Cooper,  bouquet

# 658
  • София
Вени, да ти е честит, започвам да те тормозя за отзив значи  bouquet
Мерси, Мимка! Уикендът планирам да бъде прекаран в близък контакт с диван, шоколад и новия четец, така че в неделя вечер ще мога да дам пълен отчет  hahaha!

# 659
Значи Тъча е вече предаден на Еконт, а пейпъруайта ще го чакам още:). Но поне утре ще имам един киндъл.
Понеже единия ще е за мъжа ми, а другия за мен се чудя много дали да ги регистрирам с един емейл. Така кой което устройство хване него да чете. Другата чуденка е дали да използвам регистрацията от стария киндъл и да си прехвърля книгите?

Общи условия

Активация на акаунт