Забременели след инвитро - тема 11

• 34 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Ей Денче, браво на теб!! Мъка е било, но важното е, че сега са добре нещата!
Фиоре, добре че се включи, аз бях загубила надежда вече, че ще ни кажеш името на бебка-пуканка Simple Smile
И аз чакам за тонове, обикновено не се чака, ама днес има нещо явно. Все пак е петък Simple Smile. С Кей ще докладваме после!
Дайте да помислим за друга група, на родилите. Защото аз знам че има такава, ама там не се познаваме и децата сигурно са по-големи.. Знам ли. Аз също много свикнах с вас за тези месеци и ще се радвам да си споделяме бебешки вълнения.
Аз може би крайно наивно си представям голяма идилия че ще е гледането на бебето. Решила съм, че ще е спокойна и няма да има колики и че ще свикнем бързо една с друга Simple Smile Дано не изживея голям шок и риалити чек, дето викат  Joy

# 46
  • София

Дайте да помислим за друга група, на родилите. Защото аз знам че има такава, ама там не се познаваме и децата сигурно са по-големи..
ми наминете да се запознаем   Rolling Eyes
те децата бързо растат, и вашите ей сега ще станат като нашите.

# 47
Бис, Кей, очакваме идеални тoнове.
Фиоре, хайде бе, пуканката стана абитуриентка вече Simple Smile
Еди, моята свекърва, ако и кажа тази приказка, ще отвърне: Брей, много ти знае устата  #2gunfire #2gunfire
Бамбарадамбара, дай линк към вашата група да видим каква е обстановката там  newsm78

# 48
  • София
аз давах вече, ама ето пак:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=845125.0

# 49
Благодаря ти, явно съм пропуснала.

# 50
dani_veni,аз миналата година края на септември имах трансфер и следващия ми бе началото на декември,няма и 3 месеца.
Относно свекървищата,моята е голяма оса,цяла зима съм при нея и сега ми се наложи да остана и понякога много ме ядосва с приказките си и гледам да не си отварям много устата,че да не си вдигам кръвното. Тя още на сватбата ми ме ядоса,какво говорим за после.
Зу,Бис малко остана до голямата среща

# 51
Здравейте мили мами, най-накрая и аз се престраших да пиша в тази прекрасна тема Simple Smile според моите изчисления съм в 4 гс. и 5 дена. На 23.06 ще ми е първия преглед Simple Smile

# 52
Добре дошла, peeval, дано всичко е наред до края.

Аз понеже се чудя вече какво да си купя Simple Smile и се загледах в тези слингове:

Някой има ли впечатления?
Четох, че бебетата се успокояват най-лесно, ако са близо то тялото на мама или татко, защото така са се чувствали добре в коремчетата и си мисля, че този модел е добър вариант.

# 53
Момичета, от днес имам болка долу вдясно. Леко като пулсираща, на моменти е. Много се притеснявам. Прилича на нещо като силна мускулна треска, но я има и в покой.
Сутринта като вървях за Метрото и я усетих, но беше на по-редки интервали, сега е на по-чести. Взех но-шпа, не помогна. По-късно ще взема пак.

# 54
  • СОФИЯ
 lolr  Hug
Не е ли по добре да си почиваш ? Не е нещо сериозно сигурна съм, но ако имаш възможност е добре да си лежиш. Вземай но-шпа и дано да мине по бързо  Praynig
Аз също съм с болки и затова съм вкъщи в леглото ...

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 16:03 от mierin

# 55
  • При вещиците
Дизастър, без да съм специалист, но от четене и съвети знам, че точно този вариант не е удачен за новородено. Има определен начин как да се държат крачетата в слинга за да не се уврежда тазобедрената става. Котето ми е написала цял ферман и ще ти го пратя на лични.
Лолр, не разбирам какво е, но то тепърва започва да опъва от тук от там. И аз имам болка като мускулна треска, но предполагам матката се разтегля.

# 56
Аз си почивам, уж. Не ходя на работа. Но тези дни ме подпукаха кардиолог, ендокринолог и други изследвания, та затова излизам. Леко домакинствам и понякога на малък пазар, но днес след сутрешния преглед, повече мисля да не излизам. Благодаря ви.
Дано ми поразмине. Иначе във вторник съм за сърчице. И чакам с нетърпение.

Но-шпа по колко най-много може да се пие? 6 броя ли е максималната доза-3 по 2?

# 57
Лили, на мен идеята ми е, ако бебчо е неспокоен, ще трябва да се разнася на ръце отначало. А това е вариант за носене, но в същото време ръцете са свободни и може да се свърши нещо друго.
Иначе раница за носене си имам вече.

# 58
  • СОФИЯ
lolr 3х2 ми е казал доки в много краен случай 4х2
Стискам палчета за вторник  Peace Praynig Praynig
Аз вървя малко след теб, в края на седмицата съм.

# 59
Ето меееее Hug Hug
Вече сме у дома...дом, сладък дом!!! Ама вие много сте писалиииии! Добре дошли но новите мами! Дани, много съжалявам мила...повечето от нас сме го изпитали, голямо гуш от мен и смело напред!!!
Лиленце, честит 6-ти месец! Как ти се радвам , Божеееее...все едно аз влизам в 6-я!
Зу, Бис, хайде момичета, не остана.Мисля ви много!  bouquet
Кей, аз ще съм добро свеки, споко-ще си гледам живота, пък младите да си гледат техния!
Ние сме добре-рев, ако, храна, пишо и сън.За мама няма сън, но това е пАлАжението! Тая вечер ще се къпем за пръв път...оооооххххххх, купон!
Утре ще ни споделя как е минало водното мероприятие.
Идеята за наша си група на мамите е супер-много искам нашия си състав-някак си вие сте ми близки и всичко мога до си кажа. Хайде да изчакаме Зу и Бис да измътят и да правим.Ще разрешаваме и  на бременелките да надничат, може и да пишат даже-няма да им трием постовете Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт