Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 218
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви.  Hug

# 106
4г.с ми каза по нейни изчисления
Не се притеснявай,напълно нормало е в тази седмица все още да не се вижда ембрион.при моя пръв преглед, който беше в  началото на 6 г.с. също се видя само плодно сакче без ембрион. само 4 дни по-късно видяхме ембрион + подарък сърдечна дейност. Всичко ще е наред. попитай АГ кога отново да го посетиш. има значение и техниката с която работи. много мами казват че за пръв път са чули пулс 8-9 сед, аз го чух в 6та както вече казах. Честито и лека бременност   bouquet
Благодаря ти много.Доста ме успокой Simple SmileДано да е така

# 107
Имах напрежение и болки в гърдите в началото на бременността, сега началото на 7 месец пак имам, нормално ли е?

# 108
Здравейте Мамчета искам да ви споделя нещо което ми се случи днес !!!!! С моя съпруг правихме секс  малко прокървях  ... алено червено !Бременна съм в 4г.с  не знам какво да правя това нормално ли е ? Утре ще ходя на преглед че се притесних съвсем дано всичко е наред ! Едва ли секса е причината  за кървенето  newsm78....  Моля пишете ако и на вас ви се е случвало подобно нещо !

# 109
Не знам, защо изключваш секса като причина за кървенето. При оргазъм могат да се получат контракции, това да доведе до отлепяне на плодния сак и от там до кървене. Не ти казвам тези неща, за да те плаша, но ти препоръчвам още сега да идеш на преглед, особено ако кървенето продължава Peace
Вземи Но-шпа!

# 110
Не знам, защо изключваш секса като причина за кървенето. При оргазъм могат да се получат контракции, това да доведе до отлепяне на плодния сак и от там до кървене. Не ти казвам тези неща, за да те плаша, но ти препоръчвам още сега да идеш на преглед, особено ако кървенето продължава Peace
Вземи Но-шпа!
Кървенето ми беше кратко и не мога да кажа че е било доста просто леко нацапване ,но се изплаших..... Сега нямам Кървене утре ще ида на преглед ! Дано не е нещо сериозно и да е предизвикано от това

# 111
  • София
Възможно е и от секса да е. Вижте какво ще ви кажат на прегледа.

# 112
Възможно е и от секса да е. Вижте какво ще ви кажат на прегледа.
утре ще ходя дано всичко е наред

# 113
  • София
Не мога да ви препоръчам медикаменти. Ако имате някаква болка можете да пиете Но-Шпа.

С първата ми бременност лежах в болница за задържане. Имах кръвоизлив. Така и не се разбра от какво. Започна с леко зацапване.
На 1вата седмица всичко беше ок, но аз реших, че мога сама да кача лаптопа от партера до стаята. И откарах още една седмица.
В болницата бях на инжекции, а след това на коктейл от лекарства (2-3 по спомен).
До края на бременността нямах никакви проблеми. Нямах никакви забрани и т.н.

През втората нямах подобни проблеми. Но бях с ниска плацента и забраните бяха за всичко.

Пожелавам ви всичко да е наред.

# 114
здравейте мами в 22 г с седмица съм и вече гледам колички и какво ли не но съм малко суеверна и насмея да купувам та въпроса ми е в кои месец започнахте да купувате?

# 115
  • Пловдив
здравейте мами в 22 г с седмица съм и вече гледам колички и какво ли не но съм малко суеверна и насмея да купувам та въпроса ми е в кои месец започнахте да купувате?

Аз съм в 24 и за сега само гледам какво , къде и на какви цени. Мисля края на август  ( тогава излизам в болничен ) да направя едноседмична обиколка и да напазурам всичко. Суеверна съм, но нямам намерение септември с големия корем да тичам по магаизните, камо ли след като се роди, когато нямам никакво време. Предпочитам да имам всичко подготвено и закупено предварително.

# 116
  • Телиш/Плевен
Няма значение кой кога е започнал, важното е ти как се чувстваш. Щом си суеверна, може би е по-добре да изчакаш. Аз започнах да пазарувам в края на бременността (в 7-мия месец). При мен не е точно суеверие, по-скоро не виждах смисъл да трупам отрано бебешки принадлежности и те да си седят така месеци наред. Но пък има майки, които се умиляват като гледат бебешки дрешки и затова купуват още като разберат, че са бременни. Затова е най-добре човек да слуша сърцето си, а не хората. Хората постъпват според личната си преценка. Лека оставаща бременност ти желая и прекрасно пухкаво бебе! Hug

# 117
Няма значение кой кога е започнал, важното е ти как се чувстваш. Щом си суеверна, може би е по-добре да изчакаш. Аз започнах да пазарувам в края на бременността (в 7-мия месец). При мен не е точно суеверие, по-скоро не виждах смисъл да трупам отрано бебешки принадлежности и те да си седят така месеци наред. Но пък има майки, които се умиляват като гледат бебешки дрешки и затова купуват още като разберат, че са бременни. Затова е най-добре човек да слуша сърцето си, а не хората. Хората постъпват според личната си преценка. Лека оставаща бременност ти желая и прекрасно пухкаво бебе! Hug
благодаря 😘

# 118
Както ги чувстваш нещата. Аз смятах, че в началото няма смисъл да трупам, а в края на бременността имах контракции и бях на легло, така че нямах време за пазаруване. В крайна сметка съжалих, че не купих това онова по-рано. За колички и по-скъпи неща помисли, че имат гаранция, която би изтекла, ако се вземат месеци по-рано.

# 119
Аз отново имам въпрос,дами.Как е възможно да имам потвърдена бременност  от даден лекар и да казва че съм 4.г.с седмица и след седмица от потвърждението отивам на друг лекар и той ми казва за мен няма бременност ,а първия лекар дори ми показа точицата и каза ето това  е бременността виж я.Дайте някакво мнение чували ли сте за такъв случай

Общи условия

Активация на акаунт