Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 229
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Най-добре поискай и трето мнение и то според мен разпитай за добър лекар, професионалист, на който може да се има доверие.

# 121
total Бета ЧХГ   0.768   mU/ml   Toва са ми резултатите при такива не би трябвало да е бременност нали?

# 122
Да, съжалявам, няма бременност при тези резултати. Стискаме палци другия път да се получи

# 123
Благодаря ти.Продължаваме с бебеправенето  Wink

# 124
Един съвет от мен...смени докторите, при които си ходила до сега и потърси друг специалист, на който да имаш доверие. Успех пожелавам и в най-скоро време да се похвалиш Simple Smile

# 125
Дай Боже.Със сигурност ще ги сменя.Какви лекари са това.За първи път чувам такова нещо! Stop

# 126
Здравейте, мили мами ! Бременна съм би трябвало в 5 г.с , но аз не съм много сигурна, тъй като последната менструация ми беше на 06.06, а опитите започнаха на 22.06 ... явно е станало доста бързо - аз разбира се много се радвам, но сега идват и много въпроси ! От началото започнах да повръщам, нямах сили да стана - бях ужасно гладна ,но само като помисля за хранааа .... понеже доктора ми е в отпуск - се обадих на личната лекарка и тя ми каза да пия деган! Чела съм доста от темите тук свързани с деган , но аз пих вече няколко хапченца и спрях да повръщам което е доста странно! Някоя от вас да е минала през това?! Благодаря много и лека бременност на всички бъдещи мами !

# 127
За колички и по-скъпи неща помисли, че имат гаранция, която би изтекла, ако се вземат месеци по-рано.
2 години е гаранцията, как ще изтече, ако я вземеш 4 месеца по- рано ?

# 128
Мами съжалявам ако въпроса ми е глупав но другата седмица съм за първи път на лекар да видим бебо и въпроса ми е ... как протича първия преглед при гинеколога в смисъл как ви гледа вагинално или чрез ултразвук (незнам как се казва точно)

# 129
  • Пловдив
Мами съжалявам ако въпроса ми е глупав но другата седмица съм за първи път на лекар да видим бебо и въпроса ми е ... как протича първия преглед при гинеколога в смисъл как ви гледа вагинално или чрез ултразвук (незнам как се казва точно)

До 12-13 седмица се гледа с вагинален ехограф само. През корема няма да се види нищо.

# 130
още едно въпросче колко от вас пушиха по време на бременноста и отразили се по някакъв начин на бебето ви ...?

# 131
Здравейте, мили мами ! Бременна съм би трябвало в 5 г.с , но аз не съм много сигурна, тъй като последната менструация ми беше на 06.06, а опитите започнаха на 22.06 ... явно е станало доста бързо - аз разбира се много се радвам, но сега идват и много въпроси ! От началото започнах да повръщам, нямах сили да стана - бях ужасно гладна ,но само като помисля за хранааа .... понеже доктора ми е в отпуск - се обадих на личната лекарка и тя ми каза да пия деган! Чела съм доста от темите тук свързани с деган , но аз пих вече няколко хапченца и спрях да повръщам което е доста странно! Някоя от вас да е минала през това?! Благодаря много и лека бременност на всички бъдещи мами !

От 6 юни досега, ако правилно смятам са минали 3 седмици и 4 дни. Не ми се струва възможно да си бременна в 5 г.с.. Да не говорим за повръщане и други подобни...

Помисли си пак и дай нова версия.

# 132

От 6 юни досега, ако правилно смятам са минали 3 седмици и 4 дни. Не ми се струва възможно да си бременна в 5 г.с.. Да не говорим за повръщане и други подобни...

Помисли си пак и дай нова версия.

Съжалявам грешката е моя  ха ха .... 06.05 .. объркала съм, както и опитите запоачнаха 22.05 !

# 133
Попринцип това, в коя седмица си е  много субективно, защото изчисленията, както са по "учебник" отговарят за цикъл, който е точно на 28 дни и овулация на 14 ден. В моя случай например, аз имам дълъг цикъл (30-31 дни) и късна ОВУ, така че тази схема не отговаря за мен. По нея трябва да съм бременна в 8 г.с., а аз съм в 7. Лекар най-точно ще ти каже в коя седмица си, това си личи от големината на плодния сак. А за лекарствата...моят съвет е да не пиеш нищо, което не ти е предписано от гинеколог, който ти следи бременноста. В случея твоята лична лекарка не те е прегледала, за да знае какво да пиеш.
За гаденето съм чувала, че сода с лимон помага (разбира се не в огромни количества), но според мен недей да пиеш лекарства, предиписани от кой да е

# 134
още едно въпросче колко от вас пушиха по време на бременноста и отразили се по някакъв начин на бебето ви ...?

Когато забременях пуших по една кутия, а мъжа ми по две.  Намалих ги до 4-5 на ден и доктора каза че са ок. Чувствах се ужасно. Броях часовете до следващата цигарка. Изпитвах вина,но ми се пушеше все повече. И не щеш ли една сутрин мъжа ми казва, че вече няма да пуши и след 2 дни ги спрях и аз. От тогава минаха 4 месеца и се чувствам чудесно. А дали пушенето се отразява на бебето...божа работа. Но си мислех, че ако не дай си боже бебето има някакъв(какъвто и да е) здравословен проблем ще съжалявам много, че съм пушила. А аз много обичах да си пуша.

Общи условия

Активация на акаунт