Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 309
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Ирка лекаря нищо ли не казва за резултатите?Ако е нещо тревожно не би и трябвао да вземе той някакви мерки и ако трябва да изпише лекарства ...

# 436
Благодаря за отговорите. Записах си час за утре при друг доктор, с второ мнение ще съм по-спокойна. Предполагам, че няма проблем да направя два поредни прегледа с вагинален ехограф?

# 437
  • Телиш/Плевен
Благодаря за отговорите. Записах си час за утре при друг доктор, с второ мнение ще съм по-спокойна. Предполагам, че няма проблем да направя два поредни прегледа с вагинален ехограф?
Няма. Peace
Успех ти желая!  bouquet

# 438
Нимфеа, моята щерка беше страшно активна, но имаше дни, в които беше обезпокоително спокойна. Аз също се притеснявах, но накрая всичко се оказваше наред. Пробвай да хапнеш шоколад, при мен винаги действаше като тест. Изяждам един шоколад и в корема ми се зараждаше буря от ритници Simple Smile

# 439
Няма. Peace
Успех ти желая!  bouquet

Много благодаря! Simple Smile

# 440
Левкоцитите и утайката са повишени заради бременността. Нормално е.

# 441
Момичета, благодаря ви! Сега имам повод да похапна шоколад Mr. Green

И нещо друго да попитам, което ми се случи преди малко - излезнахме на кратка разходка из квартала и изведнъж усетих бодежи във влагалището, (сякаш тежест ме опъва) спрях, починах, но бодежите идваха и утихваха. Като се прибрахме полегнах и сега съм добре. Зълва ми каза, че били нормални вероятно заради разширяване на матката или малкия таз, нещо такова. На някоя случвало ли се е?

Тези дни ще гледам да ида на преглед.
П.С. Докато си полежавах бебето си ме поритваше, та се поуспокоих Heart Eyes

# 442
Нормално е, спокойно. Радвам се, че си усетила бебенцето.  Hug

ПП Моето също не беше много активно. Чак сега в 7-8 месец го усещам често всеки ден, преди това беше много кротко.

# 443
  • Телиш/Плевен
И нещо друго да попитам, което ми се случи преди малко - излезнахме на кратка разходка из квартала и изведнъж усетих бодежи във влагалището, (сякаш тежест ме опъва) спрях, починах, но бодежите идваха и утихваха. Като се прибрахме полегнах и сега съм добре. Зълва ми каза, че били нормални вероятно заради разширяване на матката или малкия таз, нещо такова. На някоя случвало ли се е?

Да, при мен също имаше такива бодежи от време на време, нормално е и зълва ти е права. Ако обаче са по-продължителни, не утихват и болката е непоносима, е хубаво да се консултираш с лекаря си. Peace

# 444
Не съм ходила още на лекар имам час за 08,08 и тогава ще питам, но се надявам да няма проблем,

# 445
Бодежите казват, че са нормални, но мен лично все ме гложди като ги усетя Simple Smile може би живот и здраве като имам второ детенце тези болежки няма да ги забелязвам, но в началото всичко ме стряска Simple Smile

# 446
Здравейте, както споменах вчера бях на преглед при др Валери Манчев, който каза че вижда отлепване на плодния сак с 15мм и много се притесних. Днес бях на преглед при др Савова в клиника Щерев и ми каза, че всичко е наред. Даже ни пусна звук на сърчицето как бие. И сега хем се успокоих, хем двама лекари с противоположни становища. Дали първият доктор не иска по-често да годя, за да си плащам, тъй като ходя само в частни кажинети, или пък др Савова пропуска нещо? Чисто се лашнах.

# 447
Отиди и за 3-то мнение, без да казваш нищо за 1-те 2.

# 448
  • Телиш/Плевен
Отиди и за 3-то мнение, без да казваш нищо за 1-те 2.
Аз също те съветвам това. Дано този път имаш повече яснота и дано всичко е наред! Praynig
Не съм съвсем наясно, но това, което знам е, че при отлепяне има кървене или поне зацапване. Не знам обаче дали при всички е така.

# 449
Май може да има отлепване и без кървене. Стискам палци и аз.

Общи условия

Активация на акаунт