Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 299
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Момичета някоя да е пила http://apteka.framar.bg/30022507/%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE% … 0-%D0%BC%D0%B3-30  Днес ми го изписа гинеколога.Вечер ми е много тежко не мога да спя  обиват ме едни вълни и място не си намирам.Уж бъбреци се съмнява а това исписа...каза ако няма полза на антибиотик.Някоя мама била ли е така моля да сподели

Какво ти е по-точно? Бъбреци ли те болят? Цистит ли имаш? Пила съм подобно, повлиявало ми е добре, и по време на бременност и по време на кърмене. Не е опасно. Дано помогне.

# 466
Здравейте, момичета! Hug
Преди седмица ме приеха в болницата заради кървене. По принцип съм с ниско кръвно, обаче преди няколко дни беше 125/90. Оттогава насам не се чувствам добре. Имам главоболие, гадене и се чувствам замаяна. Да не би да са симптоми на прееклампсия?  Confused

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 15:17 от ColouRing_

# 467
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Hug
Преди седмица ме приеха в болницата заради кървене. По принцип съм с ниско кръвно, обаче преди няколко дни беше 195/90. Оттогава насам не се чувствам добре. Имам главоболие, гадене и се чувствам замаяна. Да не би да са симптоми на прееклампсия?  Confused

Малко е високо кръвното . Трябва да го поддържаш не повече от 140/70. Може на това да се дължи главоболието

# 468
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug
Преди седмица ме приеха в болницата заради кървене. По принцип съм с ниско кръвно, обаче преди няколко дни беше 195/90. Оттогава насам не се чувствам добре. Имам главоболие, гадене и се чувствам замаяна. Да не би да са симптоми на прееклампсия?  Confused

Ох миличка, високо кръвно  Sad От притеснение ли го вдигна? Ако не си казала на лекаря веднага се обади и на преглед, ще ти каже какви изследвания ще трябват за да те проследят. Мери по няколко пъти на ден и записвай. Поне една урина трябва да пуснеш да се види дали има белтък.  В коя седмица си?

# 469
Здравейте, момичета! Hug

Малко е високо кръвното . Трябва да го поддържаш не повече от 140/70. Може на това да се дължи главоболието

Ох, извинявам се!  Embarassed Не 195/90, а 125/90.  В 28 седмица съм Simple Smile

# 470
  • Пловдив

Ох, извинявам се!  Embarassed Не 195/90, а 125/90.  Grinning

Едната граница пак е завишена малко. Повече спокойствие и по- малко притеснени

# 471
  • Варна
 Grinning Е това е друго! Ок си е.
Не се притеснявай. Просто си мери кръвното примерно сутрин , обед и вечер.
Аз също съм си с ниско кръвно 110/70, ако вдигна 120/80 и почва да ме боли глава  Wink

# 472
Много ви благодаря, момичета!  Hug  bouquet

# 473
Аз да кажа че вчера бях на лекар и всичко за сега е ок.
Чух и сърдечната честота на бебока Simple Smile
Според доктора всичко е нормало и няма място за притеснение.
Този месец трябва и да ме регистрират за ЖК.
Вас в кой месец ви регистрираха?

# 474
Здравейте. В 22+5 г.с.съм с близнаци и от около две седмици често ми се втвърдява корема. По принцип не за дълго, ако легна веднага се отпуска. Болки нямам, имам понякога но на различни места по корема и са много краткотрайни, не съвпадат с втвърдяването на корема. Пия магнерот от 3 седмици. Нормално ли е това и мога ли направя нещо, за да го предотвратя?

# 475
Здравейте, в коя седмица може да се чуе сърчицето. Това възможно ли е по време на феталната морфология?

# 476
  • Телиш/Плевен
Вас в кой месец ви регистрираха?
Честито и лека бременност!  bouquet
В 8 г.с. ме регистрираха мен, значи в края на втори месец. Peace
Нормално ли е това и мога ли направя нещо, за да го предотвратя?
По описание ми приличат на подготвителни контракции. Мисля, че са нормални, щом не са болезнени. Дали могат да се предотвратят не мога да кажа, тъй като не съм имала такива. Peace
Здравейте, в коя седмица може да се чуе сърчицето. Това възможно ли е по време на феталната морфология?
При мен се чу в 7 г.с. Peace

# 477
Гери, задължително говори с лекаря си за тези контракции, аз в болница съм лежала заради тях. Но най-важното е да се успокоиш и да си почиваш повече. Аз в крайна сметка преносих.

# 478
Аз исках да го чуя, но доктора ми каза другия път и не ми пусна. Каза аз го виждам ясно сърцето всичко е ок. А тогава съм била в 9 г.с. другия път на феталната морфология дали ще ми го пусне да чуя  newsm78 на някой случвало ли му се е ?

# 479
  • Телиш/Плевен
Аз исках да го чуя, но доктора ми каза другия път и не ми пусна. Каза аз го виждам ясно сърцето всичко е ок. А тогава съм била в 9 г.с. другия път на феталната морфология дали ще ми го пусне да чуя  newsm78 на някой случвало ли му се е ?
Аз съм го чувала веднъж, не помня в коя седмица беше. След това ходихме на преглед с таткото, но за лош късмет тогава не работеше тази функция на ехографа и не можаха да го пуснат да чуе и той. Напомни на лекаря си и би трябвало да ти го пусне. Peace

Общи условия

Активация на акаунт