Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 271
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, в 37 г.с. при изследване стерилна урина ми откриха уринална инфекция. Това налага ли секцио, или може да се излекува с антибиотик и да си родя нормално?

# 496
Аз съм в 8 седмица и имам температура 37,3  Cry
Това нормално ли е?
Притеснено ми е да не е пак някой вирус, защото вече бях на антибиотици преди 2 седмици.
В 8 г.с. съм и незнам какво да правя
и аз като теб имам температура, всички казват ,че това е нормално и малко ме успокоиха,сигурно скоро ще се нормализира

# 497
Здравейте, в 37 г.с. при изследване стерилна урина ми откриха уринална инфекция. Това налага ли секцио, или може да се излекува с антибиотик и да си родя нормално?

Може да се излекува с АБ, само че да е предписан според антибиограма  Peace в 38гс ми откриха бактерия и Аг ми изписа Аб само с един прием, защото се предполага, че можех да родя всеки момент.Е в понеделник пих хапчето и петък родих нормално, нямаме бактерии нито аз, нито бебето.Леко раждане!

# 498
Кога взехте документите за болницата от ЖК?
Днес забравих да ги взема, а ще ходя чак на след 20 дена пак, чудя се дали да ги взема по - рано или около 25 дена преди термин не е късно.

# 499
  • Телиш/Плевен
Днес забравих да ги взема, а ще ходя чак на след 20 дена пак, чудя се дали да ги взема по - рано или около 25 дена преди термин не е късно.
Не е късно. Peace Направлението за хоспитализация е с валидност 1 месец, така че тъкмо навреме ще ти ги дадат.

# 500
Мерси, Лаленце.  Hug

# 501
на някой случвало ли му се е по време по принцип когато трябва да бъде цикъла да има леко ръждиво зацапване само по тоалетнакта хартия .... на мен ми се случи миналия месец и този също ... притеснявам се  Cry въпреки че гинеколожката ми каза че е нормално защото по това време по принцип ми идва МЦ

# 502
Да, на мен, и свършва точно, когато би трябвало да приключи цикъла. Превантивно дрънкам Но шпа, когато се случи, все пак (по лекарско предписание)

# 503
Аз моите документи ги взех на 30 април, бях с термин 14 юни, родих на 23 юни. Не съм подновявала направлението за хоспитализация.
Но дори и да нямаш документите и да почнеш да раждаш, никой няма да те върне.  Късмет и леко раждане. Hug

# 504
Благодаря.  Hug

# 505
Здравейте момичета.
Вчера видях заветните чертички,но ми е малко закъснението и на ехографа се вижда само,че ми е доста удебелена лигавицата.
Лекаря ми каза ако искам да пия папаверин 3×1 заради леки болки ниско долу.Днес изпих две хапчета,но имам чувството че започна повече да ме боли корема след приема му.В момента ме боли все едно ще ми дойде.Нормално ли е това?Много ми е притеснено и не пих папаверин,а но шпа.

# 506
Здравейте ,притеснена съм имах час за преглед за утре, но не издържах и отидох днес тъй като онзи ден и вчера имах течение с розов цвят ,което беше една две капки, но днес беше повече не е обилно ,но е ръждиво .Доктора ми каза ,че нямало проблем да си пия фол.киселина и да си почивам ,че съм в 5 г.с и бебето ми се развивало много добре и всичко е наред newsm78 ,незнам да се притеснявам ли и да му повярвам Sad

# 507
  • София
Аз имах доста силни болки в начална бременност (и при двете бременности). Не знам до колко и дали е нормално. Повечето бременни се оплакват от това.
Спазвайте съветите на гинеколога си.

# 508
Повече лежане и но шпа. Дано всичко бъде наред.  Hug

# 509
Здравейте ,притеснена съм имах час за преглед за утре, но не издържах и отидох днес тъй като онзи ден и вчера имах течение с розов цвят ,което беше една две капки, но днес беше повече не е обилно ,но е ръждиво .Доктора ми каза ,че нямало проблем да си пия фол.киселина и да си почивам ,че съм в 5 г.с и бебето ми се развивало много добре и всичко е наред newsm78 ,незнам да се притеснявам ли и да му повярвам Sad

Как ти е прогестеронът? Аз бих пила и дуфастон или утрогестан за всеки случай, това зацапване е притеснително, потърси второ мнение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт