Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 187
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Не е ли обратното, при предна да се усещат по - късно, така бях чула?
Иначе аз най - вече движения, така осезаемо усетих към 7 месец. Преди това бяха по - лекички потупвания и много рядко ритниче. Със задна плацента съм.

# 616
Аз също знам, че при предна плацента движенията на бебето се усещат по-късно. Аз съм с предна плацента.

# 617
При първа бременност дават 21-22 седмица, така че не се притеснявайте.

# 618
  • София
Не е ли обратното, при предна да се усещат по - късно, така бях чула?

Точно така е, редактирах се  Peace

# 619
Здравейте,

бременна съм в 8г.с и не мога за избера лекар по здравна каса за ЖК. Засега ходя на прегледи в МЦ Фемина, но искам да се следя по ЗК. Лекарите, за които се колебая в момента са д-р Елица Иванова (17 дкц) и д-р Карамишева (Полимед и МД) - и за двете има доста малко коментари и не мога да реша. Ще съм благодарна ако споделите вашето мнение.

# 620
  • София
Здравейте,

бременна съм в 8г.с и не мога за избера лекар по здравна каса за ЖК. Засега ходя на прегледи в МЦ Фемина, но искам да се следя по ЗК. Лекарите, за които се колебая в момента са д-р Елица Иванова (17 дкц) и д-р Карамишева (Полимед и МД) - и за двете има доста малко коментари и не мога да реша. Ще съм благодарна ако споделите вашето мнение.

Здравейте,

И аз се присъединявам към въпроса - по-специално за д-р Карамишева в Полимед и МД. Всички мнения биха били полезни.
Благодаря!

# 621
Здравейте, момичета!
 Най после и аз да пиша тук...  Blush На кратко, с моят приятел от 3 месеца правим опити за бебче, и ето, че най-после този месец видяхме така мечтаните 2 чертички! Обаче днес прокървих ии съм на ръба на нервна криза! Вече имам час при доктор, и ужасно много ме е страх! Моля ви кажете дали това е нормално и случвало ли се е на някоя от вас? Rolling Eyes

# 622
Нетърпелива, случва се доста често в начална бременност. Всеки случай обаче е индивидуален, затова най-добрия вариант е да отидеш на лекар. По всяка вероятност ще ти изпише утрогестан/дуфастон и от този род хапове. Спокойно и леко бременеене Simple Smile

# 623
Нетърпелива, случва се доста често в начална бременност. Всеки случай обаче е индивидуален, затова най-добрия вариант е да отидеш на лекар. По всяка вероятност ще ти изпише утрогестан/дуфастон и от този род хапове. Спокойно и леко бременеене Simple Smile

Dimana_84 Надявам се да си права... обаче ходих на преглед... д-р не успя да види околоплодно сакче..каза, че е прекалено рано и да отида отново след 10 дни... проблема е там, че това прокървяване се превърна днес след обяд в обилно кръвотечение със съсиреци Cry Cry Cry Докторът каза, утре сутрин да си направя отново тест за бременност изписа ми хапчета и каза, че нито може да потвърди, че съм бременна нито да отхвърли, защото е много ранен етап. Но ще ме третира като, за задържане... ще се побъркам.... #Crazy От 3 дневно щастие, сега просто ми се плаче. Моля ако някои е имал сходни проблеми да пише.

# 624
Пиеш ли хапчета?
Божа работа е мила, дано всичко е наред. Hug

# 625
  • София
Нетърпелива, без да искам да съм груба и да те стряскам, с това обилно кръвотечение със съсиреци...според мен и да е имало бременност, вече я няма. На твое място бих си направила кръвен тест утре, след това след 2-3 дни пак. Ако стойностите нарастват според срока на бременността, значи всичко е наред, ако намаляват, значи ембриона не е успял да се задържи.

Успех  Hug

# 626
Нетърпелива, без да искам да съм груба и да те стряскам, с това обилно кръвотечение със съсиреци...според мен и да е имало бременност, вече я няма. На твое място бих си направила кръвен тест утре, след това след 2-3 дни пак. Ако стойностите нарастват според срока на бременността, значи всичко е наред, ако намаляват, значи ембриона не е успял да се задържи.

Успех  Hug

Днес си направих тест и имаше едва забележима втора черта... за съжаление си права...снощи късно вечерта падна последният съсирек кръв, който беше доста по-голям от обичайните Cry . Но няма да губя надежда, опитите продължават, и дано следващият път всичко е наред. baby_neutral

# 627
Нетърпелива, много съжалявам! Знам, че звучи супер гадно, но по-добре да стане съвсем в началото, отколкото по натам. Убедена съм, че скоро ще имаш нов повод за радост!  Hug

# 628
  • София
Нетърпелива    action032

Природата си знае работата и прекъсва "неперспективните" бременности. Мисли, че е било за добро и продължи напред.

Имай едно наум и ако се случи отнопво, задължително посети лекар за допълнителни изследвания.

Успех  Hug

# 629
Благодаря за подкрепата момичета! Heart Eyes Главата горе и продължавам напред, каквото е писано.

Общи условия

Активация на акаунт