Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 64 081
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Бубе То, моят съвет е да идеш при друг лекар, ако трябва при други двама или трима, защото до колкото знам не е препоръчително и да не се лекуваш.  Peace

Жената, с която се консултирах ми каза, че когато остават 45 дни до раждането, отново ще ми направят пълни изследвания и няма да ме оставят да родя с гъбичкипо естествен начин, следователно трябва да се излекуват преди раждането ...аз смятам да го направя това лечение, но ми се иска да разбера примерно 4-ти - 5-ти месец дали не е по-добре от 2-ри - 3-ти newsm78?

# 256
Аз също имах,изписаха ми и на мен свещички,бях някъде към 3-ти месец,с първата бременност слагах си ги без проблем не помня марката.Консултирай се с друг лекар все пак,но не отлагай лечението.

# 257
  • Germany
Бубе То, и аз това имах в предвид, че трябва да ги излекуваш, но не мога да те посъветвам кога точно и т.н., затова е най-добре да се консултираш и с друг лекар. Успех.  Hug

# 258
За болките в корема пийте но шпа, но ако са чести и силни - веднага на лекар!
Повечето пъти е от разтягане на матката, но за всеки случай трябва да ви види лекар, ако болките не са рядко.

Относно гъбичките - лекувайте се, аз слагах свещички около 3 месец и скоро пак профилактично.
Докторката няма да ти изпише нещо, което да ти навреди. Какви са свещичките?

# 259
аз също имам този проблем но съм в 23 седмица и лекаря ми каза че вече не е проблем да се лекуват ни и аз мисля че преди 3 не е редно

# 260
Бубе, в крайна сметка можеш да изчакаш още 2 седмици и да започнеш лечението.

# 261
Здравейте, момичета!
В 25 седмица съм и днес имам болки подобни на менструалните. Веднага изпих Биолектра. Имах и някакво течение, прегледаха ме и ми казаха, че имам инфекция. Изписаха ми Макмирор, но много се притеснявам. Да не би да са контракции?  Confused

# 262
И аз слагах Макмирор скоро.

Ако са контракции ще трябва да ти изпишат магнезий.

# 263
И аз слагах Макмирор скоро.

Ако са контракции ще трябва да ти изпишат магнезий.

Пия магнезий, но много ме е страх от преждевременно раждане.

# 264
Това си е страхът на почти всички бременни.. Hug
Почивай си повечко, пий но шпа при нужда.

ПП И аз имам болки понякога, пия магнерот и но шпа.

# 265
Това си е страхът на почти всички бременни.. Hug
Почивай си повечко, пий но шпа при нужда.

ПП И аз имам болки понякога, пия магнерот и но шпа.

Много Ви благодаря!  Hug   bouquet Притеснявам се понеже съм с предна ниска плацента, анемия и сега с тая инфекция... ooooh! Tired

# 266
Не се притеснявай. Всичките ти състояния ги имат повечето бременни.

# 267
Не се притеснявай. Всичките ти състояния ги имат повечето бременни.

Благодаря!   bouquet

# 268
Здравейте момичета искам да попитам нещо, моят АГ не ми изписва никакви витамини за бременни, според него не е нужно да пия ,защото били всички синтетични и мога да мина и без тях.Вие какво ще кажете, трябва ли да го слушам? Дланите на ръцете ми започнаха много да се изсушават и да се белят, мисля си че това е от липсата на някакъв витамин. дали да си взема витамини на своя глава, избрала съм си PREGNACARE PLUS OMEGA 3 ??? Какво ще ме посъветвате? И тези витамини дали са хубави?

# 269
  • Телиш/Плевен
Аз съм против всякакви хапчета и добавки, в това число и витамини и не съм пила нищо, освен фолиева киселина (беше ми предписана до третия месец и дотогава я взимах). Peace Така че моето мнение е по-скоро отрицателно. Много бъдещи майки пият на своя глава разни витамини и твърдят, че им влияят добре. Бих се доверила на преценката на лекаря си - след като съм го избрала, би трябвало да му имам доверие за тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт