Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 114
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте, моля препоръчайте ми добра лаборатория в гр. София
Благодаря!

# 721
Здравейте, моля препоръчайте ми добра лаборатория в гр. София
Благодаря!
В Токуда е една от най-добрите в България.

# 722
Аз ходих само в Кандиларов след като в ДКЦ-то ми насиниха ръката за 3 седмици. Доволна съм от тях. Simple Smile

# 723
Кандиларов  Peace

# 724
Sad Brown Eyes през цялата бременност, за разлика от нормалният запек при другите бременни, имах диария.  Embarassed Някои дни лека, някои не толкова. Нямаше никакво значение какво ям. АГ-то каза да пия много течности и ако стане силна да й звъня.  Wink

Ооох, много благодаря, поуспокоих се, че не съм единствената (цял живот съм била на опаки на всички стандарти, но не вярвах, че и сега ще е така)  Hug Благодаря! От няколко дни като че ли съм малко по-добре, но на прегледа ще споделя с лекаря и ще видим какво ще каже. Хубав ден!

# 725
Sad Brown Eyes през цялата бременност, за разлика от нормалният запек при другите бременни, имах диария.  Embarassed Някои дни лека, някои не толкова. Нямаше никакво значение какво ям. АГ-то каза да пия много течности и ако стане силна да й звъня.  Wink

Ооох, много благодаря, поуспокоих се, че не съм единствената (цял живот съм била на опаки на всички стандарти, но не вярвах, че и сега ще е така)  Hug Благодаря! От няколко дни като че ли съм малко по-добре, но на прегледа ще споделя с лекаря и ще видим какво ще каже. Хубав ден!

Споделяй всичко с АГ-то, няма място за притеснения сега. Grinning Важното е да си спокойна, че всичко е ок. Wink

# 726
Здравейте. Имам малко странен въпрос за движенията на бебето. От вчера бебето ми прави някакви много резки движения все едно го удря ток  Shocked просто се разтриса за секунда сякаш се стряска от нещо, не знам точно как да го обясня. И така няколко пъти. На преглед съм утре и ще питам, но дотогава...на някой случвало ли му се е? В 33 г.с. съм.

# 727
Моя бебок си прави така от много време вече просто вече му е тясно , а може и да усещаш хълцане , но мисля че е нормално   bouquet

# 728
  • Germany
Аз усещам такива резки и силни движения, когато лежа в определена поза и на бебето не му е удобно. На секундата се премествам и се успокояват нещата.  Grinning И аз като Viktoriqtodorova
 мисля, че просто вече му е тесничко. А иначе не знам дали усещам хълцане... знам, че е нормално, но нямам представа как се разбира, че е хълцане.  Laughing

# 729
Ами не е хълцане, аз него го различавам. Тогава корема ми пулсира, прави едни ритмични движения, абе точно все едно самия корем хълца  Simple Smile

Докато това ми прилича на някакви тикове ли и аз не знам, просто подскача все едно го е ударил ток! Може и да е от позата наистина защото по - често се случва когато съм легнала, но и в седнало положение пак го направи няколко пъти...

# 730
  • Germany
При мен става, когато легна на една страна и явно някак си леко го притискам или когато съм седнала по-изгърбена и съм си притиснала корема леко. Сякаш пуска алармата, че не му е удобно. При теб тези бързи движения спират ли, когато смениш позата? При мен обикновено стават нормални.

# 731
При мен става, когато легна на една страна и явно някак си леко го притискам или когато съм седнала по-изгърбена и съм си притиснала корема леко. Сякаш пуска алармата, че не му е удобно. При теб тези бързи движения спират ли, когато смениш позата? При мен обикновено стават нормални.

Ами то ги прави за секунда, подскача и спира. Сутринта го направи няколко пъти един след друг докато бях в леглото още, обърнах се, но не спря веднага, а след малко. И после когато бях седнала пак по един път и това. Пред другото време си се движи нормално. Като цяло вече му е тясно и от няколко дни движенията са по - слаби, само тези "подскоци" ме притесняват....

# 732
  • Germany
Хмм... ами аз си го обяснявам или с това, че му е неудобно или пък се стряска от нещо. Все пак сподели с АГ най-вече за твое успокоение.
Иначе в 8-9 месец движенията по-слабо ли се усещат?  newsm78

# 733
Хмм... ами аз си го обяснявам или с това, че му е неудобно или пък се стряска от нещо. Все пак сподели с АГ най-вече за твое успокоение.
Иначе в 8-9 месец движенията по-слабо ли се усещат?  newsm78

Ще питам утре, задължително. Иначе не знам за движенията - така казват, аз съм още в началото на 8 - ми и до преди няколко дни движенията си бяха много активни, сега от 2 - 3 дни понамаляха, може и да не е от липсата на място, а просто период някакъв защото и друг път ми се е случвало. Иначе пише, че след 32 - 33 г.с. движенията понамалявали защото на бебето му е тясно вече, така че предстои да разбера  Simple Smile

# 734
  • София
Калина, да възможно е да си бременна. Ако си родила нормално, не виждам място за притеснение следваща бременност.

Общи условия

Активация на акаунт