Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да кача снимка на тест във форум?
Как да интерпретирам резултата от тест за бременност?
Какви са симптомите на бременността преди очакваната менструация, ранна бременност и самата бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да кача снимка на тест във форум?
-
Как да интерпретирам резултата от тест за бременност?
Интерпретирането на резултата от тест за бременност зависи от вида на теста. Обикновено, две линии или плюс (+) показват положителен резултат, докато една линия или минус (-) показват отрицателен резултат. Винаги е добре да следвате инструкциите на производителя на теста и при съмнения да се консултирате с лекар.
-
Какви са симптомите на бременността преди очакваната менструация, ранна бременност и самата бременност?
Симптомите на бременност преди очакваната менструация могат да включват гадене, болезнени или подут гърди, повишена чувствителност към миризми, умора, често уриниране, запек и болки в кръста и долната част на корема. Въпреки това тези симптоми могат да бъдат свързани и с други причини. Важно е да се консултират със здравен специалист за потвърждаване на бременността. Симптомите на бременността могат да включват гадене, недостиг на въздух, болки в кръста и гърдите, както и повишена чувствителност към цигарен дим. Важно е обаче да се отбележи, че тези симптоми могат да бъдат свързани и с други причини освен бременност. Симптомите на ранна бременност могат да включват чувствителни гърди, умора, повишена телесна температура, често уриниране, главоболие, гадене и повръщане. Важно е обаче да се отбележи, че тези симптоми могат да варират значително между различните жени и дори между отделните бременности.
-
Какво представлява инсулиновата резистентност и как влияе тя върху бременността?
-
Какви са симптомите преди менструацията?

).
. Пускайте палците, ще чакам да ми дойде...
Чета ви редовно,но тъй като при мен нищо не се случва не пиша много. Мисля,че за момента нямам шансове за Б. Имам повечко килца и инсулинова резистентност, които със сигурност пречат. Минавам в режим отслабване и продължавам с опитите пък да видим. Стискам палци на жабурана 

ами аз отпадам с положителните тестове за този месец
Тази сутрин ми зацапа ( но не тъмно , а май си ми дойде лелището) . Нищо . Другият ще е нашият , но този път започвам с театовете за ову