Юни е любовен и с мирис на море,сбъдва се мечтата ни да имаме дете!Тема 112

• 28 853
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Добър вечер!
Добре дошла на новото момиче и дано час по-скоро се отправи към отчетните за бременност!
Честит имен ден на всички именници и на всички имащи именници...живи и здрави!  bouquet
Аз само да попитам,мислите ли за заглавие на новата ни темичка?Ако някой има идеи нека споделя!

Желая ви една спокойна и хубава понеделна вечер!

# 511
Момичетааа, макар и на края на темата и доказано само с пиклив тест -  EFP
 Направо не мога да повярвам, толкова съм щастлива  Blush

# 512
Джинджер тихичко честито   Hug

Съншайн съжалявам за лелката

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 01:18 от mishletoooo89

# 513
Йеееее Джинджър,тихичко честито!Това е страхотна новина! newsm44

# 514
Джинджър, честито, лека бременност!  bouquet
Кейт, успех с цветна снимка, пусни първо изследванията обаче - аз пусках МБ, хламидия.
Съншайн, съжалявам, но горе главата!
Честит празник на именниците!  bouquet
Аз малко вече се изнервих от чакането да ни одобрят за фонда, подадохме документите преди повече от месец, а сега статуса ни от няколко дни стои "разглежда се от комисия", надявам се до края на седмицата да ги разгледат , за да знам всичко наред ли е с документите и да си чакаме за заповед спокойно.

# 515
Джинджър честито! Лека и спокойна бременност до ревлив финал!

# 516
Момичетааа, макар и на края на темата и доказано само с пиклив тест -  EFP
 Направо не мога да повярвам, толкова съм щастлива  Blush
Ginger_86 тихичко честито. Лека и безпроблемна бременност Hug

# 517
Ginger тихичко лестито ! Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност до финал Hug

# 518
Ginger, честито и от мен!
bananarama, успех и дано ви одобрят, а след това и успешен опит  Praynig  bouquet

# 519
Момичета имам въпрос .. Вчера и днес имам еднакви тестове за О
http://prikachi.com/images/325/8202325E.jpg
Последния изглежда най ярък понеже не е съвсем изсъхнал .. Правени са по едно и също време към 3 ч следобяд ..
Нормално ли е ? Ии да попитам понеже не правихме секс вчера аа днес се уважихме шанса да се случи е голям при наличието на + тест и днес нали ?

# 520
Ами О. настъпва 12-24 часа след положителния тест, разбира се, че шанс има да се получи този месец! Успех!

# 521
  • София
Ginger,честито Hug

# 522
bananarma благодаря ти  Hug успех и на теб  Hug

# 523
Честито джинджър   bouquet

# 524
Момичета имам въпрос .. Вчера и днес имам еднакви тестове за О
http://prikachi.com/images/325/8202325E.jpg
Последния изглежда най ярък понеже не е съвсем изсъхнал .. Правени са по едно и също време към 3 ч следобяд ..
Нормално ли е ? Ии да попитам понеже не правихме секс вчера аа днес се уважихме шанса да се случи е голям при наличието на + тест и днес нали ?

Трябва да се изчака да изсъхне и втория тест, но имам чувството все пак, че той е по-ярък, тъй като ову настъпва от 12 до 48 часа след положителен тест, мисля че има шанс, стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Най-ефективно е бебеправенето да е в дена преди ову или в дните на положителен ову-тест. Иначе е нормално да има до два положителни ову теста. Направи и днес и вече трябва да е отрицателен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт