Юни е любовен и с мирис на море,сбъдва се мечтата ни да имаме дете!Тема 112

• 28 853
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • София
sunshine09, засега не мога да се хваля.., не чакам лелката на 22-ри (понеделник). Не знам дали ще отчете тест, а и не искам да се навивам, защото накрая ще дойде лелката...най-вероятно..., днес ми е едно такова...криво и тъжно... Sad, но...каквото е написано Hug

П.С. Адски ме болят гърдите и кръста, което е нормално за пред цикъл и едни киселини..направоо..., най-ме притеснява, че имам някакво слузесто течение от няколко дни, което прочетох, че преди цикъл се появява, въпреки че досега не съм забелязала да имам такова преди цикъл, но може би не съм се и вглеждала...

# 76
Течението съм го имала винаги преди цикъл, както и когато забременях, не е показател.
Стискам палци при теб да е от второто Simple Smile

Когато направих теста (няколко дни преди датата) нямах никакви симптоми, освен обичайното за преди цикъл - често пишкане, заядливост, въпросното воднисто течение и болезнени гърди, веднага след закъснението ми се разбърка яко стомаха и се чувствах няколко дни като отровена, а гърдите ме побъркаха, после ми нямаше абсолютно нищо за известно време. Искам да кажа, че шансът да имате категорични симптоми на бременност дни преди датата за тест е много нищожен. Не е невъзможно, но е малко вероятно Simple Smile

# 77
Ааааа ама моляви се , как ще се скрия и радвам сама  Mr. Green Тук съм и чета всеки един пост , само където не съм правила тест защото нямах днес .. Утре ще направя един , но не се надявайте много на + , все ми се струва че вчерашния явно беше от партидата "първо априлски"  Айде сега гуш на всички и до утре   bouquet Hug

# 78
Здравейте и от мен. С голяма радост днес се присъединих към Вас!!!  Имах закъснение 3-4 дни, гадене, апетит само и единствено към таратор, но не съм си мислила, че на 17.06 ще видя EFP !!! Когато най-малко очакваш... точно тогава идва щастието  newsm03 . Още не съм ходила на доктор. Според мен съм 5-та - 6-та седмица и мисля да изчакам 7-ма или 8-ма. От вчера гадене нямам, но болките ниско долу продължават, не постоянно, но ги има. Четох в други теми, че било нормално, особенно в периода на цикъла. Благодаря за темата и желая на всички тестче като моето!!! До скоро!!!

# 79
  • София
Гери Райковска, честито! Simple Smile Желая ти всичко да е наред до финал Simple Smile
jaburana, стискам силно палчетаа fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 80
Добър вечееер!
Наминавам да предупредя,че днес си купих нова и по-мощна прахосмукачка и съм решила с нея да събирам мноооооого прашец,за да е успешен този месец и за нас. Joy
Жабурана,продължавам да стискам палци и утре те чакам сутринта на кафе и с положителен тест! fingerscrossed
Гери Райковска,тихичко честито и ти желая безпроблемна бременност и щастлив финал.
Анастасия,понеже не съм запозната с проблема ти,силно стискам палци съвсем скоро да се нормализира всичко и да се похвалиш с две чертички! Flowers Four Leaf Clover
Наздраве,момичета...хубава и спокойна вечер! cheers

# 81
Благодаря ви, момичета! Дано всичко е наред!
Продължавам и аз да стискам палци за "+" Simple Smile
До скоро, мами Simple Smile
Лекинка и от мен!

# 82
Здравейте дами Simple Smile
Относно воднистото ( слузесто течение )  винаги го имам 1-2 дни преди цикъл заедно с болки в гърдите и кръста, а ооследните два месеца даже и гадене ( много силно) до седмица преди това.
Днес понеже ми цъфна лелката реших да направя ено градско на ролери с групата и навъртяхме 15 -20км . Много зареждащо мо действа , но когато не чакам лелката го избягвам за да не падна да се пребия някъде. Напук на лелището сега се прибрах от градското и съм си сипала чаша бира Simple Smile
Жабурана , хайде прави го този тест , че аз нямам вече търпение , а нз за теб Simple Smile

# 83

Гери Райковска

Честито пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.   Simple Smile
 Пожелавам и на всички,които искат бебе скоро да видят   EFP   и ето малко прашец  Simple Smile
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 84
Гери честито и лека бременност.момичета сега сме ние наред да се запишем със + тестове

# 85
Цикъла редовен ли е? На колко дни е? Аз съм (бях де преди да родя ) 54 кг и с тежка ИР. ИР влияе на качеството на яйцеклетките също. Та не само овулация трябва и качествени якйцеклетки, не целим само забременяване а и износване. Wink. Метформин пиеш ли? Пкя може да имаш и без кистички, аз имах, изчезнаха, хормоните перфектни, и след раждането се върнаха кистичките. Мимикрия. Wink. Диета, спорт и метформин, и скоро ще си бременееш.
Аз съм на 33 год. и кг. са ми 90+ Embarassed Пия метфогамма 850 вечер. Цикъла ми е редовен, не пропуска месец. Скоро не съм си пускала инсулинови нива и хормони, но мисля да сваля кг. и тогава да видим. То е ясно, че за момента трябва да забавим темпото с бебеправенето. Примирих се с това. Момичета искам да ви попитам когато започнахте да бебеправите настъпиха ли някакви промени с вас. При мен още първия месец цикъла ми леко стана по-обилен. Започна едно такова леко замайване от време на време и много ми се гади от цигарен дим. Незнам какво да мисля дали аз изкрейзвам или това са симптоми на нещо.....
Гери честито и лека бременност Peace

# 86
При мен осезаеми промени нямаше, скъси ми се малко цикъла, но той имаше тая тенденция от преди да започнем да работим за дете. Гадене седмица след овулация също се появи (от покачения прогестерон е, не е ненормално), но може да съм го имала и преди. Повечето момичета обаче са наблюдавали малки или големи промени.

# 87
Ние правим опити от скоро затова сигурно е рано да говоря за промени, но ми дойде няколко дни по-рано този месец. Интересното е, че спря да ми се пуши. Изведнъж мн ми опротивяха цигарите. Не знам каква е причината, може да е от пренавиване или съвсем съвсем различна, но мисля че сега ми е момента да ги оставя завинаги.

# 88
Поздрави на всички от дъждовния Рилски манастир ! На мен лелката ми дойде на гости и този месец, че и в този дъжд не успяхме и до пещерата да отидем да напишем едно късметче !  Sad

# 89
Ето ме и мен . Теста е напълно отрицателен и съжалявам че ви подведох .. Явно двучертичковия тест ще се покаже другия месец  Mr. Green Този не е нашия . Целувки на всички  Hug И благодаря за палчетата , вече можете да ги пуснете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт