Нещо,наистина ефективно срещу въшки

• 8 581
  • 11
  •   1
Отговори
 ПРез май месец имахме този проблем и се изчистихме,но сега пак трябва да се борим с него.Досега използвах шампоана на Хигия и Хедрин Трийт енд гоу,но явно вече не действат.Искам да ми препоръчате нещо наистина ефективно като препарат и най вече със съставка различна от горните.Мисля да купя Паразидоуз,някой да го е ползвал?Ние въшки нямаме,само гниди.До,сега съм третирала два пъти с горните две,но ефект нулев.Благодаря

# 1
Няма значение марката на  препарата, важното е да се третира косата поне два пъти през 14 дни.
Прави се с цел да се унищожат новоизлюпените гниди, които  са останали незасегнати от първото третиране, а те се излюпват на 14-тия ден.

# 2
Хубаво гъсто гребенче за въшки. Намазваш обилно с някакъв балсам за коса цялата коса и решеш с гребенчето. Въшките остават по него. Повтаряш това през 2-3 дни, а може и през ден. Междувременно се опитваш да чистиш и гниди. Приготвяш си спрейче с капки етерични масла /има рецепти из нета/ и сутрин преди градина/училище пръскаш косичката. Миризмата на маслата е неприятна за въшките и поне няма нови да идват.

# 3
  • ...на безопасно
Безценен съвет....
Да ходиш с въшки на училище, работа!?
Е, поне ще миришеш приятно като раздаваш въшки на другите..

Газ+св. мас. Но мирише...

# 4
Безценен съвет....

Газ+св. мас. Но мирише...
Иронията е излишна. Ти можеш ли категорично да й гарантираш, че с едно намазване с газ, маз, оцет завинаги ще пребори въшки и гниди и никога повече няма да хване? А гребенчетата не са моя хрумка, ето http://www.amazon.co.uk/Nitty-Gritty-2946366-Nit-Comb/dp/B000KUA … eywords=lice+comb

# 5
Газ + мас + оцет му е майката  Rolling Eyes Избива всичко наред и е даже полезно за косата. Все пак след седмица трябва да се повтори, за да измрат и гнидите, ако има оцелели.  Peace

# 6
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Не сме имали, но в групата на средната се въртяха 2 месеца различни деца ...
Газ+маз+оцет веднъж в седмицата и Пранаром по 2-3 впръсквания в седмицата - това споделиха родители, чийто деца имаха ... Ние минахме в този период само с Пранаром 2 пъти в седмицата и не се сдобихме с тази "екстра" ...

# 7
Безценен съвет....

Доколкото знам, за въшки болничен не дават.

# 8
  • Sunshine state
Безценен съвет....

Доколкото знам, за въшки болничен не дават.
Но ЛЛ дава медицинска бележка и детето не ходи на градина/у-ще.  Wink

# 9
Аз няколко  месеца  се борих с тия гадинки.  Laughing

# 10
Детето е във ваканция,аз съм безработна и си го гледам в къщи,тъй че това,което сте писали отпада в нашия случай.Взех едно белгийско лекарство Паранит,с гъст метален гребен е.Което предполагам е по добре от пластмасовия.Ще потърся кое етерично масло им действа репелентно и ще купя за бъдеща употреба като профилактика.

# 11
Какъвто и препарат да използвате без старателно почистване няма да постигнете 100% резултат.
Приложете препарата според указанието.
На светло място се въоръжете с увеличително стъкло или очила.
Проверете внимателно цялата глава, ако пропуснете дори и една гнида след няколко дни ще имате жива въшка и т.н.
Кръговрат до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт